Ucuzluğun adresi elimde kalanlar 81.sayfada /satılmıştır..

bu ürünler ayrıldııııııııııı kalanlar için 55. sayfaya bakın lütfen
hızla tükeniyor kalanları kaçırmayınız

Eklentiler

• $2014-03-31 00.33.04.jpg
    41,4 KB · Görüntüleme: 41
  • $2014-03-31 00.33.19.jpg
    30,5 KB · Görüntüleme: 59
  • $2014-03-31 00.33.37.jpg
    35 KB · Görüntüleme: 32
pembe ve bu gri için senden yarın haber bekliyorum öleyse canımcım

canım o tarz tayt istemiyorum var elimde ..yalnız pembe pant. bedeni büyük bana. o tarz 36-38 var mı elinde...pembe ceketin yanına başka bişey bulamadım ama ceketi istiyorum istersen ,düşünürsen takas yapalım

canım o tarz tayt istemiyorum var elimde ..yalnız pembe pant. bedeni büyük bana. o tarz 36-38 var mı elinde...pembe ceketin yanına başka bişey bulamadım ama ceketi istiyorum istersen ,düşünürsen takas yapalım

canım takas düşünmüyorum artık dolap doldu taştı bi yandan boşaltıyorum bi yandan doluyor , o şekilde elimde olcaktı yarın bi bakayım haber verrim sana

canım takas düşünmüyorum artık dolap doldu taştı bi yandan boşaltıyorum bi yandan doluyor , o şekilde elimde olcaktı yarın bi bakayım haber verrim sana

tamam canım o şekilde pant.bakıp haber verirsin o zman ceketle beraber alırım beğenirsem..sen pembe ceketi ayır bana

ne kadar cok kıyafetin varmış azım acık kaldı ah para olsaydıda hepsini alabilseydim (

ne kadar cok kıyafetin varmış azım acık kaldı ah para olsaydıda hepsini alabilseydim (

bundan başka iki konum daha var canım ve bunların 2 katı kadar üründe sattım yani bunlar elimde kalanlar
begediğin bişi olursa elimden geldikçe yardımcı oluyorum fiyat konusunda sıkıntı yapma aklında bulunsun

oo süper en sevdiğim :))

kurabiyeem dediğim gibi kendi pantolonlarımı bulamadım taşınma sürecimiz var zaten mahşer yeri heryer üstüme olduguna bakma likralı kumaşı beli esniyor yani zaten bacak tarafları bol kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…