Ucuzluğun adresi elimde kalanlar 81.sayfada /satılmıştır..

canım senden aldıgım gömlekleri severek giyiniyorum acaba elinizde 38 no topuklu ayakkabı varmı

rengi çok tatlııı bi tunik daha ekliyorum hakim yaka

ben 36 bedenim üzeirmdeki hali bu şekilde biraz bol duruyor gibi, 38 bedene tam olur, 40 bedene de olur galiba 15 tl

hafta sonuna özel 15-20-25-30 tl lik ürünlerden 5er lira düşüyorum hanımlarrrr
10 tllik ürünler de 7 lira oldu
kalanlar ve yeni eklenen için 55. sayfaya bakabilirsiniz fiyatlarının çok altına gidiyorrr son kalanlarrrr
duymadım görmedim bilmiyorum demeyin

Son düzenleme:

bu ürünler ayrıldı hanımlarrrrr indirim varken bu fiyatları kaçırmayııın

Eklentiler

• $IMG_0165.jpg
    40 KB · Görüntüleme: 53
Son düzenleme:

bu gömleklerde ayrıldııı kalanlar için 55. sayfaya bakabilirsiniz pazartesi kargo günüüü

varmı bişiler isteyeeeeen bu indirimli fiyatlarlaaaa pazartesi yollayayım kargosunu

tüm elimde kalanlarrrrrrrrr
ayrıcaaa haftasonuna özel 15-20-25-30 tllik ürünlerden 5er lira düşüyorum
10ar liralık ürünlerde 7şer lira oldu kaçırmayın bu fırsatı son kalanlar hanımlarr çoğu hiç kullanılmamış ürünler

Son düzenleme:
güncel ürünler bi önceki sayfada başka sayfaya bakmanıza gerek yokk yarın kargo günüüü inidimli fiyatlar devam ediyorrr

Son düzenleme:

canım sorduğun pantolonlardan pembe olanı senden önce özel bi arkadaş ayırtmış az önce kalan 2si 40 bedene olur gri olan rodi hiç giyilmedi, turuncu olanda hiç giyilmedi

gömlek ceket ve kot elbisenin hepsi 38 bedene olur kot elbise, kırmızı gömleki lacivert ceket hiç giyilmedi, pembe ceket bi kaç kez kullandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…