Ucuzluğun adresi elimde kalanlar 81.sayfada /satılmıştır..

Son düzenleme:

bu ürün için msozclk nickli arkadaşa ulaşabilirsiniz, benden aldı fakat dar olmuş kendisine

Eki Görüntüle 1028753 Eki Görüntüle 1028754 Eki Görüntüle 1028755 Eki Görüntüle 1028756

elimde kalanlar bunlar fiyatta yardım oluyorum

bunlar 36-38 bedenler.. kot gömlekler 15erlira kot elbise 20 lira

bunlar 38-40 bedene olur 15er lira

2 ve üzeri alımda indirim yapıyorum

özelden yazdım bebekim

canım bana gömleği yalnış göndermişsin sanırım ben bunu istemiştim diye hatırlıorum
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=1028599&d=1395163989&thumb=1

canım özel msjları bulamıyorum şimdi ne istediğine bakamadım ama ben özellikle göndermeden önce kontrol ediyorum istenilen ürünleri. belki sen bana link atarsan yanlışlıkla başka bi fotoyu açıp onun linkini atmışsındır :26:

bu gömlek ayrıldı yarın kargolanıyor kalanlara buyruuun bi önceki sayfaya bakabilirsiniz

Son düzenleme:

bilmiorum da neyse sağlık olsun :)

yeni eklediklerimin üzerimdeki halleriii, hızla tükeniyor gömlekler kalanlar bi önceki sayfadaaa indirimler mevcuuut

----------- tam likralı kumaşı, kolları apoletli ve yamalı 36-38 beden
-----------36-38 beden sırt detayı çok şık
------------------------------------------------------------------36-38 beden kolları apoletli
-------------------------------------------------------------------36-38 beden kolları apoletli
------------tam likralı 38-40 beden bana bol durdu kolları apoletli
--------------------------------------------------------------------38-40 beden bana bol durdu kolları apoletli

bu hafta sonu boyunca 15-20-25-30 tllik ürünleri 5er lira indiriyorum son kalanlar artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…