Ucuzluğun adresi elimde kalanlar 81.sayfada /satılmıştır..

krakerimden aldığım bilmem kaçıncı kargom geldi.
mis kokulu tertemiz ürünler ve çok tatlı hediyeler koymuş canımcım
alışverişte doğru adres burası :118: hahahah sloganımda harika oldu
sağol krakeriiiiiiimmm

kargom geldiiii harika ürünler tertemiz annem mağaza kokuyor bunlar dedi evet fabrikadan satışa dedim
canım benim çok uygun fiyata gönderdin hepsini hakkını helal et hediyelerim de çok çok güzel,
yanları beyazlı gomlek salaş durdu bende biraz ama güzel modeli, kaşenn rengi çok hoş durdu ama düğmeleri öne aldırmam gerekcek,
çok zayıfmışsın sen bacım yaaa bel göbek falan yok sende demek ki
kot gömleğe zaten bayılldıım kemeri de yanında gondermşsn çok çok teşekkrler ayrıca ben uykusuz dergıyı bır sayı sanıyordm kocaman dergi geldi
eşim elinden bırakmadı her şey için çok teşekkür ederim kesinlikle güvenerek alışveriş yapılacak birisin

şu yorumlarınızı okurken ki mutlulugumu hiçbişiye değişmemmm asıl ben çok teşekkür ediyorum güzel günlerde kullanın, kullandıkça aklınıza gelirsem ne mutlu bana iyiki varsınııız

bu ürünler satıldı kargoları yollandı alan arkadaşlarım güle güle kullansınlarrr

Elimde kalanlar bunlar içlerinde ayrılanlar varr. fiyatta hertürlü yardımcı oluyorum begenmeniz yeterliiiiiiiiiiiii

son partı ekliyorum uzun bi süre bişi eklemicem dolapta bişi kalmadı
zaten kot gömleklerin çoğu satıldıı kalanlara ve yenilere buyrun hanımlarr fiyatlarının çok altına veriyorum indirim yapıyorum begenin yeterli

1- 36-38 beden 15 tl

2- 40-42 beden siyah trenckot 30 tl

3- 36-38 beden tek düğmesinin rengi değişcek sıkıntı var fakat terzide halledip yollarım isteyene 15 tl

4- 36-38 beden elbise 40 bedene de olur beli lastikli 20 tl

5-36-38 beden 15 tl

6- 36-38 beden çok şık bişi 15 tl

7- 36- 38 beden 15 tl

8- 36-38 beden 15 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…