Ucuza tatil bulamamak

Merhaba arkadaşlar

Kuzenlerimle tatile çıkacağız. 3 kişiyiz ve toplamda 4.500 bütçemiz var. Sitelerden araştırdım ama çok uçuk sayılar var. bu para ile 3 kişi 15 gün tatil yapabilir mi?

Biz geçen sene eşimle çadır kampı yapmıştık iki hafta. Altımızda arabamız, bagajımızda çadırımız. :) Muğla'dan İstanbul'a kadar kıyı şeridinde tüm şehirlere tek tek uğradık, gezdik, sonra da Ankara'ya döndük. Arabada da kaldık, 5* otelde de, öğretmenevinde de. Masrafımız da yol dahil belki 2000 tldir, belki de daha az. Tam bilemiyorum. Şahsen biz çok keyif almıştık.

Kerpe yi tavsiye ederim denizi muhteşem pansiyonlar var 3..5 kişi kalabiliyo geceliği 100 200 ₺ geçen sene eriş te kalmıştık geceli 150 tl yanlış hatırlamıyorsam verdik son odaydı daha uygunlarıda bulabilirsiniz orada çok şirin aileler için çadır kent vardı bi kaç haftaya bizde kaçıcaz

3 kisi olunca ev daha uygun olabiliyor bazen. Airbnb adli siteden uygun bir yer bakabilirsiniz bence. Ya da yurtdisinda yasayan tanidiginiz varsa booking.coma baktirin. Malum Trde yasakli site.

marmariste ve alanyada var o fiyata herşey dahil oteller ama memnun kalır mısınız bilmiyorum,
bi de tek otelde 15 gün sıkılırsınız biraz gezin bence, biyerde 5 gün herşey dahil kalın, sonra başka bir yerde 5 gün pansiyonda kalıp gezin.

Apartlar var mesela daha uygun oluyor, tabi şu sezonda ucuza bulmak mümkün mü bilmiyorum. Aylar önceden rezervasyon yaptırmak gerekiyor ucuz tatil için..

Biz gidicez bi kaç güne . 2 yetişkin 5 gece 6 gün 1350. Kemer de 5 yıldız. Memnun kalırsam yazarım size
Bu arada 1 hafta önce ayarladik ani gelişti. Erken Rezervasyon degildi

Merhaba arkadaşlar

Kuzenlerimle tatile çıkacağız. 3 kişiyiz ve toplamda 4.500 bütçemiz var. Sitelerden araştırdım ama çok uçuk sayılar var. bu para ile 3 kişi 15 gün tatil yapabilir mi?

canım biz bu sene ailecek arabayla dolaşırken 1 gece de dalyanda kaldık. 2 kişilik apartlar 90 tl. ve ben de internetten buldum. kişi başı 45 tl.ye gelir kalan 55 tl ile de gün içinde deli gibi doyar gezersin.
nereye baktığına ve ne aradığına bağlı. sadece dalyan için demiyorum her yerde böyle yerler var. pansiyon/apart bakın ille 5 yıldızlı lüks her şey dahil tatil ararsan zor.

Hepinize teşekkür ederim. Kuzenimden biri tutturmuş her şey dahil otel olsun diye. Hiç uyumlu değil. Aslında çadır olabilir bana göre eğlenceli de olur. Pansiyon da olabilir. Kuzenimi ikna edersek tabi...

lüks yer çok mu önemli Antalyada apartlar var günlüadı ak 60 70 başlıyor hem havuzuda var olmadı sahili denizi yakın miss gibi

Evet ben de öyle bir yere gidelim diyorum fakat kuzenlerimden biri uyumlu değil. Yemek yemeye kafayı takmış.
Uyumsuz insanla tatil?
Bence kuzenle gitme fikrini tekrar dusunun, insanin burnundan geliyor.
Herkes soylemis zaten o paralara o kadar sure otelde kalinmaz zaten.
Kuzen biraz daha para biriktirip seneye otele gitsin bence siz de temiz bir apart bulun yerlesin yeri geldiginde disarida yeri geldiginde apartta basit seyler yapip yiyin mis gibi de bir tatil olur

Bekar ve arkadaşlarımla tatil yapacak olsam kamp bölgesi tercih ederim. Hem 15 gün bir otelde çok sıkıcı olur hep aynı ortam. Bence ya kamp ya da çevrede gezilecek yerleri olan bir yörede pansiyon derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…