- 13 Mart 2015
- 4.225
- 7.803
- 358
Merhaba arkadaşlar
Kuzenlerimle tatile çıkacağız. 3 kişiyiz ve toplamda 4.500 bütçemiz var. Sitelerden araştırdım ama çok uçuk sayılar var. bu para ile 3 kişi 15 gün tatil yapabilir mi?
Hemen yan tarafında plajı çok daha iyi olan çıralı var. Temiz ucuz ve güvenlidir. Akşamları Olimpos daha hareketli ama sahilden yürüyerek on dakikada gidiliyor zatenTeşekkür ederim bakacağım Olimpos'a.
Merhaba arkadaşlar
Kuzenlerimle tatile çıkacağız. 3 kişiyiz ve toplamda 4.500 bütçemiz var. Sitelerden araştırdım ama çok uçuk sayılar var. bu para ile 3 kişi 15 gün tatil yapabilir mi?
lüks yer çok mu önemli Antalyada apartlar var günlüadı ak 60 70 başlıyor hem havuzuda var olmadı sahili denizi yakın miss gibi
Evet ben de öyle bir yere gidelim diyorum fakat kuzenlerimden biri uyumlu değil. Yemek yemeye kafayı takmış.
Hepinize teşekkür ederim. Kuzenimden biri tutturmuş her şey dahil otel olsun diye. Hiç uyumlu değil. Aslında çadır olabilir bana göre eğlenceli de olur. Pansiyon da olabilir. Kuzenimi ikna edersek tabi...
Uyumsuz insanla tatil?Evet ben de öyle bir yere gidelim diyorum fakat kuzenlerimden biri uyumlu değil. Yemek yemeye kafayı takmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?