Merhaba arkadaşlar
Kuzenlerimle tatile çıkacağız. 3 kişiyiz ve toplamda 4.500 bütçemiz var. Sitelerden araştırdım ama çok uçuk sayılar var. bu para ile 3 kişi 15 gün tatil yapabilir mi?
Gunlugu 100 tl imkansiz gibi. Olimpos maybe !Merhaba arkadaşlar
Kuzenlerimle tatile çıkacağız. 3 kişiyiz ve toplamda 4.500 bütçemiz var. Sitelerden araştırdım ama çok uçuk sayılar var. bu para ile 3 kişi 15 gün tatil yapabilir mi?
5 yıldızlı otellere bakmıyorsanız yapılır tabii ki. Ancak bu sezon en pahalı sezon. Erken rezervasyon olsaymış süper olurmuş.
Ne tarz bir tatil istiyorsunuz?
Gunlugu 100 tl imkansiz gibi. Olimpos maybe !
belki eylül gibi. yanlış hatırlamıyorsam geçen sene eylül de 5 yıldızlı bir otelde 1200 liraya 2 kişi 4 gece 5 gündüz tatil yaptık.her şey dahil bebek dostu güzel bir oteldi
15 gün yapamazsınız bu paraya zor yani, ben 2 kişi erken rezervasyonla 10 gün ayarladım 5 yıldızlı ultra her şey dahil bir otele. Biraz tatil sürenizi düşürürseniz belki olabilir, tur şirketleriyle bir konuşun.
Pansiyonda kalıp halka açık plajlara gidebilirsiniz.
15 gün imkansız elinizdeki parayla.Yemegi falan da olsun istiyomussunuz ee o zaman gün sayısını düşüreceksiniz 5 6 güne yeter herhalde
O parayla iki hafta yerine bir haftaya daha cazip yerler bulunabilir.
Bu çok kapsamlı bir konu, yeri, odasi, oteli,pansiyonu, hatta çadırı bile var,
E birde gez, toz, yeme içme masrafı, baya önceden araştırıp ayarlamak en mantıklı olanı.
Bilemedim yani
Çadır kampları var özel, biz bazen otel yerine kamp yapiyoruz eğlenceli oluyorÇadır de güzel olurdu ama güvenli mi onu bilmiyorum. Belki erteleriz biraz.
avsayı neden düsünmüyosun biz gecen seen 2 kisi gttik 1 hafta oda ve kahvaltı dahil 540 verdik günlügede 100 lira koyduk herseyi yedik yaniGün sayısını düşürebiliriz, ya da tarihi daha geç bir tarihe erteleyebiliriz. Pansiyonda kalsak yemek sorunu olur sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?