• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ucuza tatil bulamamak

Uyumsuz insanla tatil?
Bence kuzenle gitme fikrini tekrar dusunun, insanin burnundan geliyor.
Herkes soylemis zaten o paralara o kadar sure otelde kalinmaz zaten.
Kuzen biraz daha para biriktirip seneye otele gitsin bence :KK66: siz de temiz bir apart bulun yerlesin yeri geldiginde disarida yeri geldiginde apartta basit seyler yapip yiyin mis gibi de bir tatil olur
Diğer kuzenime ben gitmek istemiyorum dedim. O kadar para ile her şey dahil diye gideriz,yemeği yenmez suyu içilmez. Rezil olup dönmek de var.

Gayet güzel tatil yaparsınız ama 15 gün beklentiniz çok.daha kısa süreli olur

7 gün de çok kısa. Kuzenlerimle ortak bir karara varamadık. Otele gidelim istiyorlar,her şey dahil istiyorlar ve her birimiz de 15 gün olsun istiyoruz. Aslında pansiyon olsa daha iyi olurdu. Arabayla çıkacaktık geze geze giderdik.

Merhaba arkadaşlar

Kuzenlerimle tatile çıkacağız. 3 kişiyiz ve toplamda 4.500 bütçemiz var. Sitelerden araştırdım ama çok uçuk sayılar var. bu para ile 3 kişi 15 gün tatil yapabilir mi?
Öğretmen evinde kalın olur bence bütçenize göre yer içersiniz

7 gün de çok kısa. Kuzenlerimle ortak bir karara varamadık. Otele gidelim istiyorlar,her şey dahil istiyorlar ve her birimiz de 15 gün olsun istiyoruz. Aslında pansiyon olsa daha iyi olurdu. Arabayla çıkacaktık geze geze giderdik.
Hem ucuz olsun hem herşey dahil olsun hem 15 gün olsun bulursanız bizede söyle valla :eğlence: Eylül'de belki daha uygun bulursunuz dediğin gibi pansiyon yada apart kiralayabilirsinzi

Tatili bilmiyorum ama uçak biletleri ne kadar pahali yahu :( biz memlekete gidecektik gidiş geliş iki kisi 1500 tl oluyor

Merhaba arkadaşlar

Kuzenlerimle tatile çıkacağız. 3 kişiyiz ve toplamda 4.500 bütçemiz var. Sitelerden araştırdım ama çok uçuk sayılar var. bu para ile 3 kişi 15 gün tatil yapabilir mi?
4.500 liraya 3 kişi 15 gün tatil yapabilirsiniz, otellere veya yemek veren pansiyonlara bakmayacaksınız ama.
Günlük 50 lirayla 100 lira arasında değişen fiyat aralığında kiralanan daireler var, o dairelerden tutarsanız günlük 100 lira verseniz 15 gün için 1.500 lira ödersiniz, kalan 3000 lirayla da yiyecek içecek işini ve halk plajlarında ara sırada da beach cluplarda denize girerek keyifli zamanlar geçirebilirsiniz, tatil anlayışınıza uyuyorsa Ege'de günlük kiralık daire ilanlarına bakın derim ama sakın gitmeden kimseye para vermeyin zira bazıları gerçekçi ilanlar olmuyor.

Son düzenleme:
4500 lira ile yarım pansiyon bir yer belki bulabilirsin ama öğlen yemeği dert olur yine o bütçenin üstüne çıkarsınız
Hesabınızı iyi yapın ya günü düşürün ya bütçeyi artırın

Kuzeniniz için
Bir kedim olmasını istiyorum ama kuyruğunun olmasını istemiyorum :halay:

Her şey dahil otel bu fiyata ve bu sürede mümkün değil olmaz, konunuzda çok güzel seçenekler sunulmuş birini değerlendirin derim

Back
X