Nişan ucuza nişan mekanı arıyorum

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

mevsimsiz-

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2015
416
312
merhaba ucuza nişan mekanı arıyorum aile arası olacak ama aile kabalık olduğu için sadece benim tarafımdan ortalama 100 kişi gelir diye düşünüyorum ve yemeksiz olacak. Birkaç yere sordum kişi başı 60tl dediler sadece aile arası olacağı bana biraz pahalı geldi. Anadolu yakasında ucuza kiralabileceğimiz büyük cafe gibi bahçeli olabilir gibi bilen varsa yardımcı olabilirmi acaba çok sevinirim teşekürrler

Merhaba, belediyenin sosyal tesislerine bakabilirsiniz. Büyükşehir belediyesine ait Fethipaşa korusunda, Beykoz korusunda ve Çamlıca tepesinde var bildiğim. Öte yandan yerel belediyelerin kendi tesisleri de oluyor ve çok güzel oluyorlar. Netten fotoğraflarına bir bakın derim.

merhaba teşekkür ederim sosyal tesislere baktım ama bana biraz yetersiz geldi sahne ve oturma alanları düzenlemesi felan ayrıca daha ön sözleşme yapılırken 1500tl istiyorlar ve ondan sonra 2 kez daha ödeme alıyorlar. bir de sosyal tesisler zaten her zaman kalabalık oluyor. bu nedenle tercih edemiyorum. yani eğer güzel cafe gibi bir mekan olursa sadece tanıdıklar olur dışarıdan kimse gelmez daha güzel olur diye düşünüyorum :)

canım buldun mu biryer bana yardımcı olur musun

canım buldun mu biryer bana yardımcı olur musun

ben 1500tl ye ümraniyede şark düğün salonunu tuttum canım. nişan başı ve araba süslemesi içinde. Ayrıca fotoğrafçı ve gelinlikçi için de %30 indirim kazandım.

ama buradan önce baktığım Üsküdar gençlik merkezine de bakmanı tavsiye ederim.
www.kentur.com dan bakabilirsin.

Biri 150 kişilik biri 400 kişilik olmak üzere 2 tane salonları var.salon ücreti almıyorlar.İstediğini seçebilirsin.
kişi başı ücret ödüyorsun 2015 fiyatı kişi başı 7,5tl pazarlıkla 7 ye iner diye düşünüyorum.
ikram olarak ; yaş pasta, ekler, sigara böreği, 3 er kurabiye ve alkolsüz meşrubat veriliyor.
Müzik ve ses sistemi için 600tl ücret alıyorlar (ben ses sistemi getirebilirmiyim diye sorduğumda hayır dedıler zorunlu sanırım)
salonun fotoğraflarına baktığında görürsün süslenmiş halini o süsleme için ayrıyetten 1500tl istiyorlar.(zorunlu değil) Süsleme yaptırmadığında masada beyaz örtüsü olacak.

Konyada ucuz orta büyüklükte nişan yapabileceğim bir yer arıyorum. Acil yardım lütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…