- 30 Ocak 2018
- 1
- 0
- 1
- 25
- Konu Sahibi Zamanegencii
-
Cok ucuza devlet hastanelerinde cok guzel burun yapan doktorlarda var.. Sans isi bu.Merhaba, bende şu an araştırma yapıyorum. İş arkadaşım Ahmet alpte oldu, estetik olup way be dediğim tek burun onunki olduğu ve instagramda o doktorun bütün burunlarını beğendiğim için ona yoğunlaştım ben. Aradığımda ilk ameliyatsa 5500-7000 arası dediler. Henüz görüşmeye gitmedim, detay bilmiyorum ama bence çok ucuz olup kötü bir burnun olacagına gerçekten içine sinen birine ameliyat ol bence..
Ucuz diye aramayın. Doktorun yaptığı işleri araştırın. Ne istediğinizi iyi düşünün ve istediğinizi sorunsuz yapabilecek doktoru bulmaya çalışın. Bütçenizi aşıyorsa biraz daha para biriktirin ama aceleye getirmeyin. Şans işi diyenlere de bakmayın. Bu kadar kaderciysen kaderin sana verdiği burna razı ol derler adama.Selam arkadaşlar ben öğrenciyim.Bu sıralar piyasada takipçisi çok olan reklam yapan doktorlar aşırı uçuk fiyatlara burun yapıyorlar.En fazla 5.000 e kadar para toparlayabilirim.Bütçeme uygun önereceğiniz güzel doktorlar var mı?lütfen cevapsız bırakmayın aylardır araştırıyorum.En azından hangi doktordan hangi fiyatı aldığınızı yazsanız yeter.
Cok ciddi arastirma yapip ameliyat olanlarin burunlarinida gorduk burada. Ne hale gelmisler.Burunda şans işine bırakılmaz ki ciddi bi araştırım şart ..
Galiba bana dedin. Ben ciddi araştırma yapmamıştım. Bir yakınımın referansına güvendim ve bilgisizliğimin kurbanı oldum.Cok ciddi arastirma yapip ameliyat olanlarin burunlarinida gorduk burada. Ne hale gelmisler.
Ben size demedim. Dedigim kisinin mesajini alintiladim zaten. Gercektende devlet hastanelerinde de cok iyi doktorlar var. Ama insanlarda bir onyargi var fiyat ucuz diye. Ozel muayenehanesi olunca daha cazip geliyor. Bazilari resmen burun seciyor adi cikmasin diye. Kolay burunu herkes yapar. Onemli olan fiyat degil doktorun tecrubesidir ve yaptigi burunun her halukarda arkasinda durabilmesidir.Galiba bana dedin. Ben ciddi araştırma yapmamıştım. Bir yakınımın referansına güvendim ve bilgisizliğimin kurbanı oldum.
Ama asla iki yüzlü olmadım. Bir şeyi hem isteyip hem de istemiyormuş, kaderime razı olmuş gibi davranmadım. Sana da tavsiye ederim.
Özür dilerim birden celallendim. Kusura bakmayın lütfen.Ben size demedim. Dedigim kisinin mesajini alintiladim zaten. Gercektende devlet hastanelerinde de cok iyi doktorlar var. Ama insanlarda bir onyargi var fiyat ucuz diye. Ozel muayenehanesi olunca daha cazip geliyor. Bazilari resmen burun seciyor adi cikmasin diye. Kolay burunu herkes yapar. Onemli olan fiyat degil doktorun tecrubesidir ve yaptigi burunun her halukarda arkasinda durabilmesidir.
EstagfurullahÖzür dilerim birden celallendim. Kusura bakmayın lütfen.
Kalite dediginiz nedir tecrubemi. Reklamlar fiyatlari arttiriyor. Bizler yapiyoruz bunuda. Devlet hastanelerinde de cok iyi doktorlar var. Adi duyulmus diye hep iyi yapacak degil ya. O sanssiz kisilerden biri de olabiliriz.Burun estetiği ameliyatı fiyatları harbiden çok değişiyor. 4-5 bine de var, 20-30 bine de yapanda, kalite ile fiyat orantılı mı gerçekten, yoksa reklam ile mi artıyor fiyatlar. Hem iyi yapıp hem de uygun fiyata yapan doktor yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?