ucuz ama kaliteli deterjan

yumuşatıcı olarak bimden bulut kullanıyorum ama deterjanda paraya kıyıyorum alo alıyorum, her halükarda ötekilerden az deterjan gittiği için kafa kafaya geliyor.

ben ariel kullanıyorum mecburenakannehir
yeni evliyim ve ilk olarak fiyatı ucuz diye ace aldım, ama bütün renkliler üzerinde beyaz beyaz deterjan kalıntıları ve izler kaldı hep; ne yaptıysam geçmedi, hep tekrar tekrar yıkamak zorunda kaldım:gitme:
sonra dedim böle olmicak paraya kıyıp ariele geçtim mecburen:sinifsinif:

bende ariel kullanırım yıllarca ama sanki bu konsantre sabunlara geçince bir değişiklik oldu yapısında beyazlarımda grileşme ve sabun lekeleri kalıyor bu tür şikayetlerle karşılaşan varmı:umursamaz:

detejanı da yumuşatıcıyı da bingo kullanırım hep çok ta memnunum. marketlerde indirime girince yedeklerim gayet ucuza geliyor.

birkere ariel aldım beyazlarım gri oldu resmen. sanırım benim çamaşır makinam ucuz deterjana alışmış onun için yadırgadı kaydirigubbakcemile3

ben de genellikle omo kullanıyorum beyazlar için ama marketlerde indirimleride takip ederim.

renklileri ben genelde soğuk suyla ve 30 derecede yıkadığım için,deterjan erimiyor kalıntıları çamaşırların

üzerinde kalıyordu.bu yüzden renkliler için sıvı deterjan aldım.çok memnunum.ön yıkama gözüne bir

kapak,diğer gözünede bir kapak koyuyorum. gayet güzel yıkıyor. eğer çok kirli bir renkliyse veya bir leke

varsa bir kapakta renkliler için olan ace veya domestos koyuyorum.ohhhh mis gibi oluyor.deterjan

kalıntısı falan da yok..yumuşatıcıda genellikle bingo soft veya indirimdeyse yumoş vernel alabilirim.

arkadaşlar annem renklilier için şok mağazasının kendi ürününü kullanıyo beyazlr içinse ace matik kullanıp bide çorap içine bir adet babaannemin yaptığı has zeytinyağlı sabunu bağlayı p atıyo ve kaç zamandır bunu yapıyor makineye hiç zararı olmadı beyazlar çok güsel oluyo

konunuz yanlış yerde olduğundan dolayı taşınmıştır bilginize
iyi paylaşımlar

ben ariel kullanıyorum memnunum bu haftasonu realden 6kgsunu 16,99a aldım oldukça uygun geldi

bimden alıyorum genelde omoları ama art matiğide çoğu kişi önermiş beyazlar için alıp denemek istiyorum yumuşatıcı olarak yumoş extra çok güzel gerçektende kokusu çok kalıcı

ilk evlendiğim zmana eşim ace almıştı ama memnun kalmadım o gün bugündür hep omo kullanırım beyazlar için
renkliler için ise şu iz bırakma nedeninden dolayı siyahlar için ve renliler için perwol alıyorum indirimleri takip ederek çokda memnunum :hulya:

dün bende bimde gezerken hadi alım deneyeyim dedim art matiği fyatında çok uygundu tüllerimi perdelerimi yıkadım bu sabhta renklileri gayet iti kokusuda ferah beyazları yıkadığımda yazarım.....

renkliler için bingo, beyazlar için persil kullanıyorum şu an.beyazlardan çok memnunum grileşme yok.yedekte renkliler için omo color, beyazlar için tursil çamaşır sulu aldım.inşallah bunlardan da memnun kalırım.kullananlar memnun mu?

bende tekrardan ariele geçtim beyazlar için ayrı renkliler içinde ayrı kullanıyorum hakikaten renklilerimin renkleri canlandı şuan çok memnunum...

Tursili yeni keşfettim. Bilindik tum pahalı deterjanların çıkaramadığını tek yıkamada çıkardı. Hem de 30 derecede. gayet de hesaplı.

Ya emin olamadim burayada yaziyim en iyisi,bingo hipoalerjenik toz deterjanla renkliker yikaniyormu acaba?

ben ankareada gross lardan ariel sıvı alıyorum 33 yıkama 15.75 idi 2 liraya yakın birden zam gelmiş

canım aceninin deterjanı varmıydı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…