UCUZ abiye ve mayo,bikini

bu elbise tam da bu durumda ama zayıflayacağımı bilsem asla kıyamayacaklarımdan

Kırmızı bikiniyi ben aldimmmm :))) bana nasip oldu.. sexi birsey harbiden :) denizde falan mi giyersn die soracaksaniz hayir türbanliyim ben :) havuzda hamamda ve kocişin yaninda giyerim artik :)))

mavi mayo ve kırmızı bikini satılmıştır. alan arkadaşlar güzel günlerde kullansın inşallah.

Kırmızı bikiniyi ben aldimmmm :))) bana nasip oldu.. sexi birsey harbiden :) denizde falan mi giyersn die soracaksaniz hayir türbanliyim ben :) havuzda hamamda ve kocişin yaninda giyerim artik :)))

inşallah beğenirsin tatlım,güzel günlerde kullanman dileğiyle.

mayom ulaştı fakat malesef küçük geldi
boy olarak küçük,
bir de burda hafif mor gibi görünüyor ama bana gelen neden lacivert resimden dolayı renkler yanılttı mı acaba :26:
bir de destekli demiştiniz ama destekli değil malesef

Son düzenleme:
al benden de o kadar, bende kırmızı bikiniyi almıştım çocuk bikinisi gibi durdu üzerimde küçücük ve çok komik

çok özür dilerim tatlım, keşke daha net konuşsaymışız, inan ki çok üzüldümm

al benden de o kadar, bende kırmızı bikiniyi almıştım çocuk bikinisi gibi durdu üzerimde küçücük ve çok komik

canım bedenine göre gönderdim, ben kullanmadığım için bişey diyemiyorum ama böyle olmasına da çok üzüldüm ya

kıyafetlerin detaylı resimlerini çekip gönderebilirim.

Abiyelerimi kimse begenmedi mi? Emin olun pisman olmazsiniz hepsi de harika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…