• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

UCUZ abiye ve mayo,bikini

Düşünüyorum da şimdi....

Bu elbise üzerimde açmışım saçları belime kadar:16:

Kemerde ıssız bir koydayım....kum sarı gök mavi deniz offfffff eşsiz yakamozların dansı:16:

Ayaklarım çıplak yürüyorum dalgaların eşliğinde....güneş yakıyor tenimi:31:

Bu elbise üzerim de yazı yaşıyorum sessiz sakin ıssız bir sahilde:16::16:

Vallaa elbiseyi görünce bu duyguları yaşadım gülmeyin bana:1:

bu elbise tam da bu durumda ama zayıflayacağımı bilsem asla kıyamayacaklarımdan :50: :1:

Kırmızı bikiniyi ben aldimmmm :))) bana nasip oldu.. sexi birsey harbiden :) denizde falan mi giyersn die soracaksaniz hayir türbanliyim ben :) havuzda hamamda ve kocişin yaninda giyerim artik :)))

mavi mayo ve kırmızı bikini satılmıştır. alan arkadaşlar güzel günlerde kullansın inşallah.

Kırmızı bikiniyi ben aldimmmm :))) bana nasip oldu.. sexi birsey harbiden :) denizde falan mi giyersn die soracaksaniz hayir türbanliyim ben :) havuzda hamamda ve kocişin yaninda giyerim artik :)))

inşallah beğenirsin tatlım,güzel günlerde kullanman dileğiyle. :34:

mayom ulaştı fakat malesef küçük geldi :50:
boy olarak küçük,
bir de burda hafif mor gibi görünüyor ama bana gelen neden lacivert resimden dolayı renkler yanılttı mı acaba :26:
bir de destekli demiştiniz ama destekli değil malesef
:50:

Son düzenleme:
al benden de o kadar, bende kırmızı bikiniyi almıştım çocuk bikinisi gibi durdu üzerimde küçücük ve çok komik :25::25:

mayom ulaştı fakat malesef küçük geldi :50:
boy olarak küçük,
bir de burda hafif mor gibi görünüyor ama bana gelen neden lacivert resimden dolayı renkler yanılttı mı acaba :26:
bir de destekli demiştiniz ama destekli değil malesef
:50:

çok özür dilerim tatlım, keşke daha net konuşsaymışız, inan ki çok üzüldümm :50: :25: :43:

al benden de o kadar, bende kırmızı bikiniyi almıştım çocuk bikinisi gibi durdu üzerimde küçücük ve çok komik :25::25:

canım bedenine göre gönderdim, ben kullanmadığım için bişey diyemiyorum ama böyle olmasına da çok üzüldüm ya :50: :43:

kıyafetlerin detaylı resimlerini çekip gönderebilirim.

Abiyelerimi kimse begenmedi mi? Emin olun pisman olmazsiniz hepsi de harika

Back