• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uçurtma avcısı KHALED HOSSEINI

Oyy oyy oy bu kitapta gözyaşlarım sel oldu..Uçurtma Avcısı ve yine aynı yazarın Bin Muhteşem Güneş romanı okuduğum en iyi iki edebi romandı günlerce haftalarca etkilerinden çıkamadım. Khaled Hosseini'nin yeni kitabı çıkmış sanırım 'Ve Dağlar Yankılandı' diye onu sipariş verdim bakalım beklentim çokk..

Oyy oyy oy bu kitapta gözyaşlarım sel oldu..Uçurtma Avcısı ve yine aynı yazarın Bin Muhteşem Güneş romanı okuduğum en iyi iki edebi romandı günlerce haftalarca etkilerinden çıkamadım. Khaled Hosseini'nin yeni kitabı çıkmış sanırım 'Ve Dağlar Yankılandı' diye onu sipariş verdim bakalım beklentim çokk..

ben bu kitabını da mukemmel buldum ama ucurtma avcısının etkisi bayağı çoktu .

bende yeni cıktı sanıyorum gecen gün kitapcıdan alırken :ssz::1:
açlık oyunları serimi bitirince okucam kitap :35:

uçurtma avcısı çok güzel bir kitap. aynı yazarın "bin muhteşem güneş" adlı eserini de tavsiye ederim. yeni kitabı "ve dağlar yankılandı"yı da aldım ama başlayamadım bir türlü. yazarın kitapları duygusal açıdan biraz çarpıcı olduğu için doğru zamanı bekliyorum sanırım...

tesadüf eseri almıştım anımıda aktarayım

16 yaşımdayım sanırım çok emin değilim. Yaşadığım (o dönemde) ilçede panayır kurulur kitap alınacak yer falan yoktur pek. panayıra gelmiş bir turist kız bana bu kitabı mutlaka al ve oku demişti.

öyle almıştım. birisi kitap okumaya başlıcam ne okuyayım dese ilk bunun adını söylerim.

filmini de izleyin okuduktan sonra.

Kitabin göğsünuze indirecegi darbelere hazirsaniz , okuyunuz ::( muhtesem bir etki ile o dunyadan kopmak zor olacak.
Afganistan'daki sıkıntılı buhranli zamanlar, gecmek bilmeyen o zamanlar yazari etkisi haline alinca boyle oluyor demekki...

muhteşem bir kitap insanın içine işliyo gerçekten şimdiye kadar okuduğum en güzel kitaplardan birtanesi

elimden bırakamadığım ve iki günde bitirdiğim bir kitaptır...kesinlikle okunmalı,muhteşemdir :)

çok etkileyici bir kitap. 2 günde bitirdim. insanın içine işliyor. bin muhteşem güneşi de aldım ama ona başlayamadım henüz.

Uçurtma Avcısı ve yazarın diğer kitabı olan Bin Muhteşem Güneş... İkiside insanı inanılmaz etkiliyor.

Back