Üçüncü havalimanının adı belli oldu

Ay ben ne diyorum sen ne diyorsun?? Herneyse biktim bu topikten Mune kapatsada hep birlikte kurtulsak...

Sonucu degistiremeyeceksiniz nasilsa...havalimanini yapar adinida koyar... Aci bisey sizler icin ama yapcak birsey yok...
Neden efendim,farklı görüşe saygı duyulmuyor dediniz,ben de vatanı devleti tahrip edip bunca ahlaksızlığa yol açanlara göz yummak ve onları alkışlamak saygı duyulacak bir görüş değildir ancak esefle kınanacak bir şeydir dedim.Gayet de dediklerinize cevap yazdım ama siz cevabı beğenmeyince ne alaka yöntemiyle kıvırmaya çalıştınız.

odtü nüz varya ne işleri var. ha pardon eylem ve saçma sapan pankartları kim hazırlayacak.

ODTÜ'ye teşvik nedir ? adamlar ODTÜ'yü kapattırma derdinde
öğrenciler ceplerindeki parayla bilimle ugraşacak hali yok
3. havalimanına yapılacak yatırımları bilime yapsınlar
çoğu üniversite de doğru düzgün labaratuvar bile yok

Ben sana sayfa sayfa yazarım , yazarım sana da , sen kaçak dövüşen birisin işine gelmedi ben rep yapanlarla muhattab olmuyorum diyecek kadar da korkaksın .Ne yazsam boş sana ...

Ben sana sayfa sayfa yazarım , yazarım sana da , sen kaçak dövüşen birisin işine gelmedi ben rep yapanlarla muhattab olmuyorum diyecek kadar da korkaksın .Ne yazsam boş sana ...
Sen gene yaz sayfa sayfa, duble yollardan basla, Marmaraya kadar dose.. Yazboz tahtasina dondurdugu egitim sistemini, KPS sinavlarindaki kokusmuslugu, sigorta hastanelerinde bir gun yerine getirdigi randevu sistemi ile uc ay sira beklemenin avantajlarini sirala... Hastanede kesilen komik miktardaki visite ucretinin eczanelerde ilac alirken kesilmesindeki avantaji yaz istersen, ya da emekli maasindan kesilmesinin sevincini.. Turkiye'de Kuran okumanin serbestisini de son 12 seneye baglayabilirsin istersen bazilarinin yaptigi gibi. Daha ne kaldi?

Almanya bugun Hitler gibi bir zalim diktatorun o yillarda nasil olup da milyonlarca Alman tarafindan desteklendigine inanamadigini konusuyor. Hitler zamanindaki Almanya ekonomisini bilir misin? Hitler Almanya'da ekonomide gercek anlamda bir devrim yapmisti halbuki, Erdogan gibi hitabeti iyi oldugundan filan da degil, bos bos konusarak hic degil.. Buhran zamaninda ekonomik olarak aldigi enkazi Almanya'yi bugunlerine tasiyan ekonomik politikalari ile Hitlerin uyguladigi ekonomik sistem hala dunyanin en iyi ekonomik sistemi olarak kabul edilir, zamaninda %15 olarak aldigi issizlik oranini % 0 a dusuren tek liderdir dunyada.. Hem de sadece 1 sene icinde.. Sartsiz kosulsuz bir ekonomi dehasidir halbuki.. Katkisi tartisilamaz bile.. http://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?t=110843 http://blog.radikal.com.tr/insan-haklari/hitler-ve-almanya-22935 Ama bugun dunyada herkes yuzune tukurecek durumda, neden acaba? Bana o yuzden Hiterin yanindan bile gececek becerisi olmayan kof diktator Erdogan'i anlatma.. Birgun gelecek, Turkiye de geriye bakip, bu adami milyonlar nasil desteklemisti acaba diye hayretle anacaklar bu gunleri...

Taktikler o kadar ayni ki. Hitler nasil yahudileri, ondan farkli düsünen insanlari suçladigi gibi, erdoganda bunu çok iyi kullaniyor. Hitlerde herkesi kutuplastiriyordu. Erdogan'a müslüman neyse, Hitler'e aryan irki o'dur.

Heleki bu baskanlik sistemi baslasin, ondan sonra artik ülkenin batisini görecekler insanlar fakat çok geç olacak.

Saraylim ben cidden seni , tartışılabilir biri sanmıştım başta.
Benzettiğin kişiye bak hadi bu talihsiz bir benzetme oldu diyelim oy verenleri nasıl nazilere benzetirsin , ya lütfen az mantıklı konuş ya.
Neyse ben daha bir şey demiyorum sana .
Hitleri birebir taklit eden israile ses yok ama oy veren naziye benzetiliyor , allah ım ne günlere kaldık.

Saddama bak, aynisini gorursun. Ortadogunun tek lideri olma hevesleri, kendinden olmayani yok etme, sorgulanma yargi yollarini tikama, Asurlulardan geldik diyerek gecmise donme hevesi, bizdeki Osmanliya donme hevesinde oldugu gibi..

Onlarin bir sebebi vardi, herkes is as sahibi olmustu, herkes kalkinmisti, sizin bir sebebiniz bile yok... Yazik.

Pkk'nın ilk silahlı eylemini yapan teröristin heykeli dikilmiş bu ülkede...
Ötesi berisi ne artık bu işin...
Aaaa öyle deme şehit haberleri almıyoruz diycek bir kişi bile varsa lütfen sussun.
Açın artık gözünüzü gerçekten gına geldi
Yol havaalanı marmaray hepsi yerin dibine batsın.

Hani deniyor ya bu adam hiç mi iyi bir şey yapmadı? Şu leş pkklının heykeli dikildi ya bu ülkede aya gitse umrumda değil.

Bu ülkenin manevi değerlerinin içine edildi resmen. Vatanmış milletmiş bayrakmış pehhh ne önemi var? Sen Marmaraydan haber ver.

Daha bugün ne var yani şehit mi olsun özerk olacaksa da olsunlar verelim güneydoğuyu diyen insanlarla karşılaştım kusmak istiyorum...

onca şehit zaten bunun için verildi o kadar çalışıyor akılları ne vatan sevgisinden anlıyorlar nede başka birşeyden sanki özerklik verilince herşey bitcek mutlu mesut yaşıycaz

Se
Sen insanları küçük görme abidesisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…