Ne oldu ya baş edemeyince , bel altı moduna mı geçiyoruz , öyleyse özele geçelim de ben de rahat rahat sayayım .Kendine güvenip ağzı laf yapanlara ve laf yaptığı için de kendini adam sananlara kısa bir hatırlatma: Lafla adam olunmuyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne oldu ya baş edemeyince , bel altı moduna mı geçiyoruz , öyleyse özele geçelim de ben de rahat rahat sayayım .Kendine güvenip ağzı laf yapanlara ve laf yaptığı için de kendini adam sananlara kısa bir hatırlatma: Lafla adam olunmuyor
Yanlış smile koymuşsun canım göz kırpan olması gerekti yav hehe yazıp sonuna koydun mu onu da tamamdır zeki gözüküyorsunYav he he :)
Yeter artık herkese sataştığın.Ne oldu ya baş edemeyince , bel altı moduna mı geçiyoruz , öyleyse özele geçelim de ben de rahat rahat sayayım .
Gülay gülay ben kime sataşmışım bir önce ki sayfalara dön bak .Yeter artık herkese sataştığın.
Gülay gülay ben kime sataşmışım bir önce ki sayfalara dön bak .
Alıntı yapıldığın da cevapta mı vermeyelim .
Yemiyorum içmiyorum zaten gidip gülaya sataşayım diyorum .
Herkesi kendin gibi mi sanıyorsun .
İyi ya cahil deyin susalım sevdiğimiz adama hakaret edin susalım , kalemimize laf edin susalım .
Ama istediğinizi söyleyin , hak mı bu .
Özgürlükten bahsedip cevap vermeyi sataşmak oy verdiğim için nazi etiketi yemek .
Yok sanırım ben anlatma özürlüsüyüm .
Bak sen şunu anlayamadın , kimse benim babamın oğlu değil bugün desteklerim yarın işime gelmez desteklemem .Birileri cebini, ayakkabı kutularını, kasalarını doldururken biz birbirimize çok kırıcı oluyouz farkındamıyız? Ceplerini dolduranların avukatlığını veya tetikçiliğini yapmak bize yakışmıyor
Bak sen şunu anlayamadın , kimse benim babamın oğlu değil bugün desteklerim yarın işime gelmez desteklemem .
Lakin benim düşüncelerime saygısızlığa tahammül edemem , ki siz de etmiyorsunuz .
E siz tepki gösterince normal de ben gösterince niye adı başka konuyor .
Dün geldin bana kendini beğenmiş dedin , şimdi ben mi sana sataştım sen mi bana sataştın .
Lütfen yahu lütfen , yiğidi öldür hakkını yeme.
Benim de onaylamadığım şeyler yok mu sanıyorsunuz.Tamam ben sataştım özür dilerim. Ama siz eleştirirken başkalarının eleştirmesine tahamül edemiyorsunuz.
İşime gelir gelmez görüşünüze katılmıyorum. Kendi açımdan söyleyim cebimin rızası için veya işlerimin rızası içi birini desteklemeyi iyi görmüyorum.
Bakın İmralı yaratığının tetikçileri tehditler savururken biz birbirimizi yiyoruz
Benim sorunum hastana postane değil. Hakaretten bahsediyorsunuz. Birisi otobüsün tepesinde birilerine hakaret ederken alkışlıyorsunuz fakat o hakaret edilenlerin cevap vermesini sindiremiyorsunuz. Mesele bu.Benim de onaylamadığım şeyler yok mu sanıyorsunuz.
Ancak sergilenen tavır öyle ki üzüm yemekten çok amaç bağcıyı dövmekmiş gibi.
Orta da problem olduğu zaman , ki hükümetin seçmeni fazlaysa eğer kötüleyerek bir yere varamazsın.
Çünkü sen seçmenin tercihine hakaret etmiş gibi oluyorsun .
Hırsız , hırsız deniyor niye halk buna inanmıyor .
Zamanlama yanlış bir kere , inanmaz tabi insanlar.
Marmaray da marmaray , ben her bindiğim de dua ediyorum emeği geçen herkesten razı olsun diye .
Niye bizim memleketimiz de güzel işler söylenmiyor .
Evet şu şu yanlış ama bunlar bunlar da güzel ,misal marmaray gibi çalışmalar çoğalsa fena mı olur .
Bu sık sık geçtiği için bunu ele aldım .
Bakın geçen zonguldaktaydım çok fena hastalandım ve farklı iki devlet hastanesine gitmek zorun da kaldım orda .
Çok temiz ve güzel bir hastaneydi ilgili olmaları da cabası , gerçi çok uzun süre kalıp inceleme fırsatım olmadı ama ben de bıraktığı ilk intiba buydu.
Belediye chp , hastaneleri güzel yapmışlar diye söyleyebiliyorum .Bu gerçekten zor değil .
E canım ben de yukarı da senin kurduğun cümlenin aynısın kurmadım mı .Benim sorunum hastana postane değil. Hakaretten bahsediyorsunuz. Birisi otobüsün tepesinde birilerine hakaret ederken alkışlıyorsunuz fakat o hakaret edilenlerin cevap vermesini sindiremiyorsunuz. Mesele bu.
Ben onu soruyorum Tayip birilerine hakaret ederken tepki gösteriyormusun? Yoksa alkış mı?E canım ben de yukarı da senin kurduğun cümlenin aynısın kurmadım mı .
Senin uslubun değişince benimki anında değişmedi mi .
Başkalarını bilmem ama benim fıtratım da ayna var.
Ben hakaret eden kimseye alkış tutmam , ki hakaret ettiğini hiç duymadım , kimileri bazı cümleleri hakaret diye çekmeye çalışıyorlar ama provokatörlere de başka türlü cevap verilmez.Ben onu soruyorum Tayip birilerine hakaret ederken tepki gösteriyormusun? Yoksa alkış mı?
Ana ile ilgili olanları mı? Ananı al da git diyene de Kılıçtaroğlu'nun sözlerine de Allah cezalarını versin diyorum.Ben hakaret eden kimseye alkış tutmam , ki hakaret ettiğini hiç duymadım , kimileri bazı cümleleri hakaret diye çekmeye çalışıyorlar ama provokatörlere de başka türlü cevap verilmez.
Kaldı ki aynı soruyu ben size soruyorum geçenler de kılıçdaroğlu ağza alınmaması ve daha önce başbakanı kınadığı sözcüklerin aynısını kullandı , merak ediyorum ona siz tepki verdiniz mi.
Ben kılıçdaroğluna yumruk atıldığın da bile ne kadar yanlış olduğunu savunmuştum .
Ben hakaret eden kimseye alkış tutmam , ki hakaret ettiğini hiç duymadım , kimileri bazı cümleleri hakaret diye çekmeye çalışıyorlar ama provokatörlere de başka türlü cevap verilmez.
Kaldı ki aynı soruyu ben size soruyorum geçenler de kılıçdaroğlu ağza alınmaması ve daha önce başbakanı kınadığı sözcüklerin aynısını kullandı , merak ediyorum ona siz tepki verdiniz mi.
Ben kılıçdaroğluna yumruk atıldığın da bile ne kadar yanlış olduğunu savunmuştum .
Ben ülkemi ,canından can vererek bağımsızlığına kavuşturan ,bizi bağnazlıktan çağdaşlığa taşıyan Atatürk ve silah arkadaşlarını,onların muazzam fedakarlıklarıyla kavuştuğumuz Cumhuriyeti,Atamın üstün zekası ve ileri görüşlülüğüyle inşa ettiği ilkelerini savunuyorum.Ben ,şu anda Türkiyede yaşayan,Türk olan herkesin bugününü borçlu olduğu Atatürke minnet hakkını savunuyorum.Ben Atatürk ilkelerine,Cumhuriyete saygısızlık eden her türlü fikre ve kişiye karşıyım.Ben,ahlaki değerleri hiçe saymayı,arsızlığı,minnetsizliği bir tür fikir zannedip peşinden giden herkese karşıyım.Ve tüm bunların sözde din adına yapılmasından tiksiniyorum.Evet biz de aynı cümleyi sizin için söylüyoruz ama anlatamıyoruz , siz fikirlere mi kişilere mi neye karşı olduğunuzu karışıtıyorsunuz.Sizler dağda ki çobanla oyum bir mi zihniyetin de insanlarsınız .
Sorsak onların hakkını savunuyorsunuzdur ama nasıl 'aşağılayarak'.Güldürmeyin ya ...
Pkk'nın ilk silahlı eylemini yapan teröristin heykeli dikilmiş bu ülkede...
Ötesi berisi ne artık bu işin...
Aaaa öyle deme şehit haberleri almıyoruz diycek bir kişi bile varsa lütfen sussun.
Açın artık gözünüzü gerçekten gına geldi
Yol havaalanı marmaray hepsi yerin dibine batsın.
Ay vallahi artik gülmem geldi. Adamin her iki lafini biri hakaret anacim.
Kisa bir özet geçeyim.
Sehitlere kelle, köylüye anani al git diyen adam.
"Alevilik ne ki? Alevilik sadece Hz. Aliyi sevmekse, bende Aleviyim" diye tweet atti.
"Bunlar ateist, bunlar terörist" diye ateistlere hakaret etti.
Kendine karsi gelenlere " bunlar capulcu" "tencere tava hep ayni hava"
Bir 14 yasindaki çoçugun ölümün hemen ardindan o çoçugu ve ailesini topluma yuhlatmasi. (Ki o çoçugun nasil öldügü bile önemli olmamasi lazim. Müslümanligi geçtim, vicdanli olan insan sirf prim, oy almak için asla böyle birsey yapmazdi).
Soma olayinda "bakiniz 1840 ta londrada... bu bir is kazasi" diyerek o ölenlere resmen saygisizlik etti.
Yine Somada milleti vurmayi çalisti "israil döllü" felan dedi.
Tekrar Soma'da müsavir Yusuf Yerkel orda birini (sanki o kisi futbol topuymus gibi) tekmelediginde giki çikmayan adam. Hatta Yerkel halen Erdoganin yaninda çalisiyor.
Egemen Bagis "bakara makara" dediginde, o laflari yargilamak yerine, o adami isten atma yerine, o kaseti yargiladi ve yerel seçim zirvesinde o adam ile balkonda el eleydi.
Ihsanogluna 3 dil biliyor diye hakaret etmeler.
Kabatas olayinda "basörtülü bacim üzerine idrahalini yaptilar" diyerek yalan söylemesi. Hatta bu yalanin üzerine "kadin basörtü takmasaydi basina böyle birsey gelmezdi" demeler
Camide içki içtiler, videosu var diyerek yine yalan söylemeler. Ve Türkiyede durumlar tedirgindi. Bu tip laflar iç savasa sürükleyebilirdi insanlari yada birinin ölümüne daha sebeb olabilirdi.
Reyhanlida ölenler için mezhep ayrimi yaparak "benim 53 sünni vatandasim öldü"
Tekar Aleviler için "Bunlar alisiz aleviler" ve alevilere resmen ateist damgasi vurmalar.
Bunca Alevileri sövdükten sonra kiliçdaroglu için "o alevi, korkmasin, söylesin alevi oldugunu" ve tekrar mezhep ayrimi yapiyor. Kimse neticede ondan izin almak zorunda dinini beyan etmek için.
Sivas olaylari zaman asamsindan dolayi yargilanamadigi için "hayirli olsun" demeler.
Gezi olaylarinda birçok gençin ölmesine, gözünü kaybetmesine ragmen gururla "aslan polislerim" "o emiri ben verdim polislere" demeler fakat 17 aralik sorusturmada o ayni polis ve savcilir sürgün etmesi,..
Yani bu liste daha uzaaaar gider, yani eger istersen dahada örnekler verebilirim. Ha merak ediyorsan, ben hiç bir politikaciyi ne begenirim, ne tutarim. Haliyle Kiliçdaroglunun laflarida benim hosuma gitmedi.