Üçüncü havalimanının adı belli oldu

düz mantıgın nedeni belli oldu
googleden oku kopyala yapıştır
hay allah ya
bide çok büyük bişeymiş marifetmiş gibi googleyi aç oku denilmiş

bana okulda göz göz bakıp konuşmayı öğrenmedin mi diyenler googleden okuyup yapıştırıyor
bana işine gelmeyince çevreci mi oluyosun diyenlere ben zaten çevre mühendisiyim dediğimde burda alıntı yapmadan konuşmamam gerek bilmiyomusun diyolar

googleye devamm tek tuşla elinizin altında

üslübmu demiş biri

ciddi olarak söylüyorum sonuna kadar haklısınız

cevaplarınızla beni tamamen başkabir görüşe kimliğe bürüdünüz

evet verecek cevabım yok

kabul ediyorum ezildim

ezik oldum ben

Gerek yok her sözü laf ile beyana, 'Bir bakış bin söz eder bakıştan anlayana.'

hoşcakalın

kopyala yapıştır yerine okuduğunu kendi cümleleriyle özetleseydi keşke
bunada şükür

havaalanı planlaması yapılırken uzun vadeli düşünülür
kısa süreli birşey değil ki
onu öngörebilmek lazım
ona göre plan yapılır
ama atatürkte sürekli ek pist filan haletmeye çalıştılar
çevresinde de yapılaşmaya izin verildi şehir içinde kaldı
şimdi de kapatacaklar büyük ihtimal

ama 3. havaalanının da çevreye vereceği zarar ortada o kadar rapor hazırlanmış
başka alternatif bulunmalıydı bence
köprü vs derken o kadar orman maffoldu
yazık değil mi istanbulun görüntüsü betona dönecek diye korkuyorum ben
çünkü her yere binalar dikiliyo
diğer kıyı kesimlerde bile doğal güzellikler yok ediliyo otel villa filan yapılıyo
doğru değil bence bu kadar yapılaşma
çevreye de hassasiyet gösterilmeli bozkır bi alan değil sonuçta

düz mantıgın nedeni belli oldu
googleden oku kopyala yapıştır
hay allah ya
bide çok büyük bişeymiş marifetmiş gibi googleyi aç oku denilmiş
suan bilmem farkindamisiniz ama internet kullaniyoruz zaten...kopyaladim yapistirdim ne var bunda?? elimizdekini kullanmayacaksak ne anlami var...buarada sana cevap bile vermemem gerekiyor aslinda. malum uzaktan uzaga laf atip tutuyorsun....takmissin dunden beri dogaya zarar verecekte verecek...iyiki bu cevreci muhendis olmussun...tey Allahim...takili plak gibi ayni seyler...sukret google'dan yapistirdim....

Sevinmenize de bir şey demiyorum. Eleştirdigim catlayin işte tavrınız.

Senin mesajini iki saat sonra gordugum icin crypticin ne yazdigini da hatirlamiyorum. Gerilerde kaldi heralde.. :)

sizin zihniyette anca bu kadar olur iştee
asıl size cevap vermemek gerekiyor elinizde başka kaynaklarla gelin 5 yaşındaki çocukta kopyala yapıştır yapar malum

sizin zihniyette anca bu kadar olur iştee
asıl size cevap vermemek gerekiyor elinizde başka kaynaklarla gelin 5 yaşındaki çocukta kopyala yapıştır yapar malum
ayy valla alemsin...ezbere konusan zihniyet yok artik..arastir oku o zaman insana kopyalattirma...

takmışsın dogaya zarar verecek zihniyetinden çok bişi beklememek lazım sizin gözler paradan başka bişi görmediği için dogayla ne işiniz olur ne anlarsınız su kaynaklarından

tayyipin destekçileri de paracı olur başka nolacak
bozuk plak gibi takılan tayyip , her konuşmasında aynı şeyleri söylüyor tabii onun destekçileri anca anlıyor 5-6 kere tekrar etmek gerekiyor bi dediğini adam da haklı nasıl da kitlesini tanıyor ama

**O zamanki değeri olmayan paramızdaki 6 tane sıfır durur,ülkemize tatile gelen turistler paramızla dalga geçmeye devam ederdi..
***Türkiyenin 1/3 ünü kaplayan Ohal uygulaması devam eder vatandaşımızın günlük hayatı etkilenir,bazılarıda bundan pay çıkarırdı..

***İlaç ve temel ücretlerde Kdv oranı hala %18'lerde olmaya devam ederdi..

***İlk öğretim ve liselilerden hala kitap parası alınıyor olurdu..

***Ülkenin IMF'ye borcu 50 milyar doları aşardı..

***Enflasyon canavarı hala yüzde 68'lerde kol geziyor olurdu..

***Dalton kardeşler,Çerçi çetesi,Nuriş çetesi,Sedat peker gibi halkın korkulu rüyası olan çeteler masum insanların parasını,malını,canını gasp etmeye devam ederdi!

***YÖK, meslek liseleri ve imam hatiplilerin üniversiteye girmesini engellemek için mevcut katsayıları daha da düşürürdü..

***Gözünü paraya bürümüş hırsızlar bankaları masustan batırıp,halkın parasını soymaya devam ederlerdi..

***Biz memurların "tassarruf teşfik fonundaki" biriken paraları asla geriye ödenmez,uzun yıllar boyu bu paraların üzerlerine yatmaya devam ederlerdi..

***Ekonomi kötü gittiğinden ülkede duble yol denen bir şey de olmazdı,yollarda bir sürü insan canını vermeye devam ederdi..

***Halk tarafından islami yöne yakın bir parti seçildimi,birilerinin iradesinin altında olan mahkemeler sudan bahanelerle hemen devreye girer o siyasi parti hakkında kapatma davası açılırdı.Halkın iradesiyle başa gelen siyasi parti mahkemede bulunan 7-8 kişinin taraflı kararıyla kapatılırdı..

***Yine islami yöne yakın bir siyasi parti yönetime geçtiğinde Asker hemen bir bahane bulup darbeye teşebbüs ederdi,darbe heveslileri ise buna çok sevinirdi çünkü o zamanlar bu işlerden nemalanan bir sürü vatan haini vardı..Darbe girişimi sonrası yabancı sermaye Türkiyeden kaçar,Türkiyenin uluslararası puanı düşürülürdü..

***Karadenizliler "sahil otoyolunu" ancak rüyasında görürdü..

***Marmararay,hızlı tren,kanal istanbul gibi projelerinin "hayali bile kurulamazdı" çünkü o zamanki hükümetler ancak krizlerle boğuşuyor olurdu..Hatta bir keresinde biz memurların maaşları bile tehlikeye girmişti.

***Engelliler,dul ve yetimler kaderine terk edilmeye devam edilirdi

***Uçağa binmek lüks işiydi..Çünkü uçağa sadece zengin olanlar binebilirdi..

***Terör sorunu sürüp giderdi,her gün şehit haberlerini izler olurduk!

***Dünya tutuna çıkan liderlerimiz,iki büklüm şeklinde ziyaretlerini yapmaya devam ederdi.Çünkü itibarımız sıfır idi..

***Eski anayasa devam bir 50 sene daha ülkeye yutturulurdu..

***Galatasarayın arena stadı yarıda kalır,para kaynağı aktarılamayacağından çürür giderdi..

***Milli tankın "M" sini bile göremezdik!Avrupaya muhtaç olma yolunda devam ederdik!

***Merkez bankasının rezervi hala 25-30 milyar dolar civarlarında seyrediyor olurdu..Belki aç gözler bir takım spelikasyonlarla bu parayıda boşaltıyor olurdu!

***Dünyanın bir çok ülkesine hala vizesiz giremiyor olurduk..

***Toki denen bir şey olmazdı,kentsel dönüşümünde olmayacağından millet hala gecekondularda sürünüyor olurdu..

***Eskiden kalp ameliyatı olan biri ya evini satardı ya da arabasını şimdi bir kuruş bile vermeden özel hastanelerde devlet tarafından ameliyat olma hakkı tanınıyor..

Bunun gibi yüzlerce örneği sunabilirim..Ve bu yazdıklarımın hepsi gerçek!Tabi halkımız o sıkıntılı günleri çabuk unuttu!Yeni bitmelerin ise hiç bir şeyden haberi yok!Ama nereden nereye geldiğimizin farkındamısınız?Bu değişikliği ve gerçeği göremeyenlerin beyninde gerçekten ciddi bir sorun olduğunu düşünüyorum..Peki Ak partinin hiç mi yanlışları yok?Elbette var kardeşim olmaz mı?Mesela şu anki bulunduğum şehirdeki belediye yönetiminden hiç memnun değilim!Ama beş parmağın,beşi bir değil ki..Ailenizde 5 tane çocuğunuz var birisi hayırsız çıkabiliyor.Ama Recep Tayyip Erdoğanın hakkını kimse yiyemez.Yemeye kalkanlar nankördür yada o eski kötü günlerden nemalanan hırsız takımıdır!

***********alıntı**********kendi cümlelerim değil düşüncelerim****bazı kardeşlerim durumu çok güzel özetlemiş sanırım

gunlerdir sizler ayni seyleri tekrar ettiriyorsunuz bizlere... sen tas devrine geri don en iyisi...en rahat orda yasarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…