kopyala yapıştır yerine okuduğunu kendi cümleleriyle özetleseydi keşkebana okulda göz göz bakıp konuşmayı öğrenmedin mi diyenler googleden okuyup yapıştırıyor
bana işine gelmeyince çevreci mi oluyosun diyenlere ben zaten çevre mühendisiyim dediğimde burda alıntı yapmadan konuşmamam gerek bilmiyomusun diyolar
googleye devamm tek tuşla elinizin altında
Ataturk havalimani 1953 te uluslar arasi trafingine acildi...yani o zamanin sartlariyla simdiki ayni degil..Avrupaya bakiniz…kimse oldugu yerde durmuyor..yaptiklari birsey ha bu iyi olmus boyle kalsin 100 yil demiyor..adamlar neyi nasil daha iyi yapariz gelistiririz diye bakiyorlar…
Ben insaat sirketinde calistim..onlar bile kendilerine yaptiklari binada sonradan degisiklikler yaptilar…neden biliyor musun?? Cunku ihtiyaclar degisiyor zamanla..kapasite degisiyor sartlar degisiyor…vs vs…
Ben direkt bana yarari olana bakmiyorum suanda… ulkem icin sevinmekte mi suc? Aramizdaki fark bu.. kaldiki herseyin iyi ve kotu yanlarida vardir vesselam.
suan bilmem farkindamisiniz ama internet kullaniyoruz zaten...kopyaladim yapistirdim ne var bunda?? elimizdekini kullanmayacaksak ne anlami var...buarada sana cevap bile vermemem gerekiyor aslinda. malum uzaktan uzaga laf atip tutuyorsun....takmissin dunden beri dogaya zarar verecekte verecek...iyiki bu cevreci muhendis olmussun...tey Allahim...takili plak gibi ayni seyler...sukret google'dan yapistirdim....düz mantıgın nedeni belli oldu
googleden oku kopyala yapıştır
hay allah ya
bide çok büyük bişeymiş marifetmiş gibi googleyi aç oku denilmiş
Sevinmenize de bir şey demiyorum. Eleştirdigim catlayin işte tavrınız.ay vallahi agiz tadiyla sevindirtmiyorsunuz bile...dun acikladim isim konusu zaten supriz oldu bana hic beklemiyordum...cunku baska soylentiler duymustum...herneyse...ben ulkemin kar edecegini dusundugum icin seviniyorum...ulkesi icin sevinmeyenlerde kendileri bilirler canim...bu konuda hem fikir degiliz demekki...yani sen dedim demiyorum ama soyledigim hakaretler bilindik seyler burda hepside Erdogan'i sevenlere edilen hakaretler. herneyse dedigim gibi farkli fikirlerdeyiz...
Cahillerle tartışmayın,
Ben hiç galip gelemedim...(İ.Gazali)
crypticin mesajı okudugunda neden öyle yazdıgımı anlarsın diye düşünmüşken büyük bir hezimete ugradım suan
sana kışkırtmalara bakma diye mesaj yazdıgında ben de sana sorayım bakayım kışkırıyor musun dedim.
en sevmedigim şeydir yazdıgım şeyi açıklamaya kalkışmak tüh yea))
valla o tavirda degildik ilk baslarda ama etki tepki meselesi diyelimSevinmenize de bir şey demiyorum. Eleştirdigim catlayin işte tavrınız.
suan bilmem farkindamisiniz ama internet kullaniyoruz zaten...kopyaladim yapistirdim ne var bunda?? elimizdekini kullanmayacaksak ne anlami var...buarada sana cevap bile vermemem gerekiyor aslinda. malum uzaktan uzaga laf atip tutuyorsun....takmissin dunden beri dogaya zarar verecekte verecek...iyiki bu cevreci muhendis olmussun...tey Allahim...takili plak gibi ayni seyler...sukret google'dan yapistirdim....
sizin gibimi?? hahahaha goz temasi onemli...yahu burası laf sokma yeri değil bişi söyliceksiniz söyleyin ortaya laf atıp politik cevaplar verip gönderme yeri değil
ayy valla alemsin...ezbere konusan zihniyet yok artik..arastir oku o zaman insana kopyalattirma...sizin zihniyette anca bu kadar olur iştee
asıl size cevap vermemek gerekiyor elinizde başka kaynaklarla gelin 5 yaşındaki çocukta kopyala yapıştır yapar malum
ayy valla alemsin...ezbere konusan zihniyet yok artik..arastir oku o zaman insana kopyalattirma...
he canim heeehahahh ben ne diyorum siz ne diyosunuz yahu
siz googleye devam googleye başka bişiden anlamazsınız
gunlerdir sizler ayni seyleri tekrar ettiriyorsunuz bizlere... sen tas devrine geri don en iyisi...en rahat orda yasarsintakmışsın dogaya zarar verecek zihniyetinden çok bişi beklememek lazım sizin gözler paradan başka bişi görmediği için dogayla ne işiniz olur ne anlarsınız su kaynaklarından
tayyipin destekçileri de paracı olur başka nolacak
bozuk plak gibi takılan tayyip , her konuşmasında aynı şeyleri söylüyor tabii onun destekçileri anca anlıyor 5-6 kere tekrar etmek gerekiyor bi dediğini adam da haklı nasıl da kitlesini tanıyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?