- 11 Temmuz 2014
- 5.154
- 10.077
- 298
başbakana toz kondurmuyolar ya o ayrıştırcı konuşmaları bile kimsenin gözüne batmıyo bi tek ben duyuyorum sanıyodumanlamadım
Atatürk bir askerdi onun yanından dahi geçemez rte mümkün değil..biri bir avuç askerle düşmanı yenmiş..oda gezide 1 avuç geziciyi polisle yendiAtatürk'ten biti kadar hazlanmayan insanların savunma mekanizması olarak Atatürk'ü dillerine dolamalarından bıktım.
nedir yani erdoğanla Atatürk'ümü kıyaslıyosunuz çok manidar doğrusu
Atatürk bir askerdi onun yanından dahi geçemez rte mümkün değil..biri bir avuç askerle düşmanı yenmiş..oda gezide 1 avuç geziciyi polisle yendi
bence bide alıntılanan mesajlarına cevap verarkadaşlar bide şu söze açıklı getireyim
hani çok kafama takılıyor
hem laik hem müslüman olunmaz sözü bunu neden bu kadar kafaya taktınız şeriat korkusundanmı
şeriatı konşmak için bizler çok ham ız yani ne biliyoruzda neyi konuşacağız
aranızda hafız varmı yada tefsirci o zaman çıkın şudur budur diye konuşun
ki ülkemiz şu an laik yönetim şeklinde yönetiliyor
laiklik : din ve devlet işlerini ayırır
şeriat eşittir kuranda geçen hükümler : din ile devlet işlerini ayırmaz
kiyasladiklari adamin oglu katil ,kendi , hapis yatmis, hakkinda onlarca sahtekarlik yolsuzluk davasi olan , dune kadar fettuhlala bir olup sacma belgelerle yuzlerce askeri gazeteciyi iceri atan biri.Atatürk'ten biti kadar hazlanmayan insanların savunma mekanizması olarak Atatürk'ü dillerine dolamalarından bıktım.
nedir yani erdoğanla Atatürk'ümü kıyaslıyosunuz çok manidar doğrusu
ESKİ SİSTEM OLSA ÇATIR ÇATIR vercemde cevabıbence bide alıntılanan mesajlarına cevap ver
kendin söyleyip kendin dinliyosun gibi oluyor böyle
evet ben bu cümleden rahatsız oluyorum
başbakanın tarafı belli bana göre bu cümle lailkik için tehlike.
benim gördüğüm bildiğim duyduğum şeriat haberlerinde tecavüze ugrayan kadın taşlanarak öldürülüyor
dini boyuta taşınmaya gerek yok bu konuda.
Hep Allah'ın verdiği canı Allah alır diyoruz hemde deli gibi insan öldürüyorlar bu nasıl iş?
cınııııııııııım sorularımın cevabı değil bu yazdıkların
bende misal akp ye vermemiştim hemde ilk oyumdu
mhpye vermiştimEki Görüntüle 1217297
benim kafa karışıklılarım çok malum diğer konuda yazışmıştıkk
ancak başbakana düşman kesimi görünce tam olarak neyine düşmansınız
eleştirmek demeyin eleştirme değil
eleştirseniz evet haklısınız derim
sizin için yazmıyorum genel olarak
paso gömüyosunuz
hay mubarek hiçmi yorulmadın yazarken
okuyup okuyup öyle yazacağım gerçi yazacağım çok şey yok ben Tayyip erdoğanı körü körüne savunmuyorum
bir kere 17 aralıkta yapılan darbe külliyen yalan onu geçiyorum
hastane mevzuna gelince haklısın bende aynı durumdayım şimdi gidip ilacımı alamıyorum çünkü en son şubatta birde geçen hafta gittim hastaneye
şubatta gittiğimde eczalık bi durumum yoktu
ama aması var tabi nasıl iyi bir hizmet sunulabilir
yani belli bir para dönmeden öyle alangirli cümlelerde kuramam hani nasıl olurdu bu 1. soru?
yıllar evvel hastanede yattığımda 6 kişilik odada tıkış pıkış yattık 2001 yılıydı
şimdi ise bunun olmamasını avantaj olarak görmemiz sıra beklemeden doktora girmemizi sevmemiz neden ters görülüyor
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&6666
eşim yazdırıyor ilaçları 40 tl diyor en az..her ay..hay mubarek hiçmi yorulmadın yazarken
okuyup okuyup öyle yazacağım gerçi yazacağım çok şey yok ben Tayyip erdoğanı körü körüne savunmuyorum
bir kere 17 aralıkta yapılan darbe külliyen yalan onu geçiyorum
hastane mevzuna gelince haklısın bende aynı durumdayım şimdi gidip ilacımı alamıyorum çünkü en son şubatta birde geçen hafta gittim hastaneye
şubatta gittiğimde eczalık bi durumum yoktu
ama aması var tabi nasıl iyi bir hizmet sunulabilir
yani belli bir para dönmeden öyle alangirli cümlelerde kuramam hani nasıl olurdu bu 1. soru?
yıllar evvel hastanede yattığımda 6 kişilik odada tıkış pıkış yattık 2001 yılıydı
şimdi ise bunun olmamasını avantaj olarak görmemiz sıra beklemeden doktora girmemizi sevmemiz neden ters görülüyor
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&6666
weisss nerdesinnn
nerdeki yeşil alan öldü bacım farklı ülkelerdemi yaşıyoruz bilemedim ki ben
sanki Tayyip erdoğan betonladı heryeri
sert üslübuna gelince
daha demin okudum eşine bide modacı var şaşşaymı ne eşine ne diyor gördünmü
bi kere densizin biride annesine
herşeyden önce insan oda
ve ben 30 yıllık ömrümde ondan daha iyi yönetici görmedim simon
çocukluğumu gençliğimi haberleri hatırlıyorumda herşey o kadar berbattı
paramızın değeri yoktu
hortumlanan bankalar vardı
3 kişi bi devleti yönetmeye çalışıyordu bunlar en basitinden aklımda kalanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?