Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nerdeki yeşil alan öldü bacımweisss nerdesinnn
nerdeki yeşil alan öldü bacım farklı ülkelerdemi yaşıyoruz bilemedim ki ben
sanki Tayyip erdoğan betonladı heryeri
sert üslübuna gelince
daha demin okudum eşine bide modacı var şaşşaymı ne eşine ne diyor gördünmü
bi kere densizin biride annesine
herşeyden önce insan oda
ve ben 30 yıllık ömrümde ondan daha iyi yönetici görmedim simon
çocukluğumu gençliğimi haberleri hatırlıyorumda herşey o kadar berbattı
paramızın değeri yoktu
hortumlanan bankalar vardı
3 kişi bi devleti yönetmeye çalışıyordu bunlar en basitinden aklımda kalanlar
derim bacım amaç ağaçlar olaydıda bende can vereydim neyse o mevzuya hiiiç girmeyelimm bencenerdeki yeşil alan öldü bacım
şöylee çokkkk gerilere gitme taksime kadar git gel
2 ağaç ugruna onca can verildi
şimdi hiç provakatörler vardı şuydu buydu deme lütfen.
hadi mevzu ağaçlar değildi diyelim hatrınız kalmasınderim bacım amaç ağaçlar olaydıda bende can vereydim neyse o mevzuya hiiiç girmeyelimm bence
birde 8 kişilik odalar nerde yahu bende Türkiyede yaşıyorum nerde bu hastaneler biz niye hiç görmüyoruz
hangi hastaneler bunlar ne bileyim kendi adıma burda klavyeden yazmaktan başka yapılacak bişey varsa yapayım
ha şunu derseniz anlarım tam gün yasası bunun yüzünden bütün doktorlar çozurttu
bu konuda hemfikirmiyiz
derim bacım amaç ağaçlar olaydıda bende can vereydim neyse o mevzuya hiiiç girmeyelimm bence
birde 8 kişilik odalar nerde yahu bende Türkiyede yaşıyorum nerde bu hastaneler biz niye hiç görmüyoruz
hangi hastaneler bunlar ne bileyim kendi adıma burda klavyeden yazmaktan başka yapılacak bişey varsa yapayım
ha şunu derseniz anlarım tam gün yasası bunun yüzünden bütün doktorlar çozurttu
bu konuda hemfikirmiyiz
tebrik ederim bu konuda konusma hakki bulunuyor o zaman sizde hic araba kullanmiyorsaniz, yalniz cogu kisi bu durumda degil, komiktir ki sigara icen bile cevreciyim diye geciniyorÇok merak ediyorsanız ben kullanmiyorum araba daha dun fatihten Beşiktaş a kadar yürüdüm buyrun![]()
Poyraz tarafina en son ne zaman gitmis acaba hanimefendi bir sorarmisiniz ?? Talan edildi eskiden deniz tertemizdi yemyesildi etraf simdi iş makineleri dolu ayrica Atatürk orman ciftligindeki kiyim var hiç duymuslar mi acaba geziye gelene kadar neler var arkadasim göz görmez akil görür derdi bir hocam okulda simdi anladim kadin ne demek istiyornerdeki yeşil alan öldü bacım
şöylee çokkkk gerilere gitme taksime kadar git gel
2 ağaç ugruna onca can verildi
şimdi hiç provakatörler vardı şuydu buydu deme lütfen.
arkadaşı en çok gündemdeki konuyla cevaplamak istedim ama umduğumu buldumm orda mevzuuuu ağaç değildi diyo napsak ki bilemedimPoyraz tarafina en son ne zaman gitmis acaba hanimefendi bir sorarmisiniz ?? Talan edildi eskiden deniz tertemizdi yemyesildi etraf simdi iş makineleri dolu ayrica Atatürk orman ciftligindeki kiyim var hiç duymuslar mi acaba geziye gelene kadar neler var arkadasim göz görmez akil görür derdi bir hocam okulda simdi anladim kadin ne demek istiyor
Atatürk orman çiftliği denilince içim yanıyorPoyraz tarafina en son ne zaman gitmis acaba hanimefendi bir sorarmisiniz ?? Talan edildi eskiden deniz tertemizdi yemyesildi etraf simdi iş makineleri dolu ayrica Atatürk orman ciftligindeki kiyim var hiç duymuslar mi acaba geziye gelene kadar neler var arkadasim göz görmez akil görür derdi bir hocam okulda simdi anladim kadin ne demek istiyor
[/QUOTE]hadi mevzu ağaçlar değildi diyelim hatrınız kalmasın
mevzu neydi?
hangi mevzu orda deli gibi tozutan polislere kendini polis sanan psikopatlara öldürme hakkı verdi?
Adana aşkım tüfekçi hastanesi, gel buyur gözlerinle gör
bu yüzden bas bas bagırıyoruz genelleme yapmayın diye
heryerde aynı durum yok
amine_eda sanırım arkadaşweiss nerdesin yazmış biri ya
noldu sizde laf mı bitti arkadaşmı topluyosunuz kavgaya mı gircez![]()
amine_eda sanırım arkadaş
çocuklar bekle okul çıkışında der
bizde bekle forum çıkışında mı diyelim![]()