Üçüncü havalimanının adı belli oldu

weisss nerdesinnn :D

nerdeki yeşil alan öldü bacım farklı ülkelerdemi yaşıyoruz bilemedim ki ben
sanki Tayyip erdoğan betonladı heryeri

sert üslübuna gelince

daha demin okudum eşine bide modacı var şaşşaymı ne eşine ne diyor gördünmü

bi kere densizin biride annesine

herşeyden önce insan oda

ve ben 30 yıllık ömrümde ondan daha iyi yönetici görmedim simon

çocukluğumu gençliğimi haberleri hatırlıyorumda herşey o kadar berbattı

paramızın değeri yoktu

hortumlanan bankalar vardı

3 kişi bi devleti yönetmeye çalışıyordu bunlar en basitinden aklımda kalanlar
nerdeki yeşil alan öldü bacım
şöylee çokkkk gerilere gitme taksime kadar git gel
2 ağaç ugruna onca can verildi
şimdi hiç provakatörler vardı şuydu buydu deme lütfen.

kanser ..
eltimin kızı 2 ay oldu kemik kanseri tedavisi görüyor ankara onkolojide tek kişilik odada kalıyor banyosu tuvaleti
içinde tek kuruş para ödemiyor okulu var ilkokul 5 e kadar
tertemiz herşey heryer şimdi memleketler ve hergün doktorla görüşüp durum şudur budur bilgi alışverişi yapıyorlar

ben bugüne kadar gitiğim randevulu olduğum zamanlar hiç böyle bi problem yaşamadım keşke bimere şikayet etseydiniz

hatta çok yeni daha geçen hafta zekai tahire gittim hatta kapıda hanımlar sıra oluşturmuşlar senen benden sonrasın gibisinden
benin randevum satim 14:50 ben 14:48 de kapıdaydım

cemaat bizim sıra bekleyecen dedi

bende doktora sorayım bekle derse bakarız dedim

ki bakardıkkk duruma

hemen kapıyı çaldım benim saat 14:50 randevum var sizmi çağıracaksınız saatimde benmi gireyim

hastadan hemen sonra alalım dedi
ve tam saatimde girdim sıkıntımı anlattım ve çıktım
hatta kendi küçük ilçemde bilgisayar ekranında tık diye adım geliyodu giriyodum

randevusuz hastalar dövecek gibi bakıyor yanlız bu durumda

birde hep aynı soruyu soruyosun diyosunya evet
ama daha net cevap veren tek kişi sensin simon
yada ben kaçırdım diğerlerini malum sitenin yeni hali hepimizi sudan çıkmış balığa çevirdi

derim bacım amaç ağaçlar olaydıda bende can vereydim neyse o mevzuya hiiiç girmeyelimm bence

birde 8 kişilik odalar nerde yahu bende Türkiyede yaşıyorum nerde bu hastaneler biz niye hiç görmüyoruz

hangi hastaneler bunlar ne bileyim kendi adıma burda klavyeden yazmaktan başka yapılacak bişey varsa yapayım

ha şunu derseniz anlarım tam gün yasası bunun yüzünden bütün doktorlar çozurttu

bu konuda hemfikirmiyiz

derim bacım amaç ağaçlar olaydıda bende can vereydim neyse o mevzuya hiiiç girmeyelimm bence

birde 8 kişilik odalar nerde yahu bende Türkiyede yaşıyorum nerde bu hastaneler biz niye hiç görmüyoruz

hangi hastaneler bunlar ne bileyim kendi adıma burda klavyeden yazmaktan başka yapılacak bişey varsa yapayım

bu konuda hemfikirmiyiz
hadi mevzu ağaçlar değildi diyelim hatrınız kalmasın :KK66:
mevzu neydi?
hangi mevzu orda deli gibi tozutan polislere kendini polis sanan psikopatlara öldürme hakkı verdi?[/QUOTE]

bu konuda hemfikirmiyiz

Adana aşkım tüfekçi hastanesi, gel buyur gözlerinle gör
bu yüzden bas bas bagırıyoruz genelleme yapmayın diye
heryerde aynı durum yok

Çok merak ediyorsanız ben kullanmiyorum araba daha dun fatihten Beşiktaş a kadar yürüdüm buyrun:KK49:
tebrik ederim bu konuda konusma hakki bulunuyor o zaman sizde hic araba kullanmiyorsaniz, yalniz cogu kisi bu durumda degil, komiktir ki sigara icen bile cevreciyim diye geciniyor

Poyraz tarafina en son ne zaman gitmis acaba hanimefendi bir sorarmisiniz ?? Talan edildi eskiden deniz tertemizdi yemyesildi etraf simdi iş makineleri dolu ayrica Atatürk orman ciftligindeki kiyim var hiç duymuslar mi acaba geziye gelene kadar neler var arkadasim göz görmez akil görür derdi bir hocam okulda simdi anladim kadin ne demek istiyor

demekki bireysel düşünmek gerekiyomuş
şuan en çok su haznesi olan şehirlerden biri adana ben keyfime bakarım hanımlar istanbuldakiler düşünsün banane :KK53:

Poyraz tarafina en son ne zaman gitmis acaba hanimefendi bir sorarmisiniz ?? Talan edildi eskiden deniz tertemizdi yemyesildi etraf simdi iş makineleri dolu ayrica Atatürk orman ciftligindeki kiyim var hiç duymuslar mi acaba geziye gelene kadar neler var arkadasim göz görmez akil görür derdi bir hocam okulda simdi anladim kadin ne demek istiyor
arkadaşı en çok gündemdeki konuyla cevaplamak istedim ama umduğumu buldumm orda mevzuuuu ağaç değildi diyo napsak ki bilemedim

weiss nerdesin yazmış biri ya :KK53:
noldu sizde laf mı bitti arkadaşmı topluyosunuz kavgaya mı gircez :KK53:

Atatürk orman çiftliği denilince içim yanıyor :KK43:
Yoktan var edilmiş bir yer.Yazık çok yazık...

hadi mevzu ağaçlar değildi diyelim hatrınız kalmasın :KK66:
mevzu neydi?
hangi mevzu orda deli gibi tozutan polislere kendini polis sanan psikopatlara öldürme hakkı verdi?
[/QUOTE]
kimseye hiç birşeyin için öldürme hakkı verilmez
ancak dağdaki teröristi öldürmüyor diye kızıyorsunuz
burdakiler terörist değil tamam
ancak deli gibi etrafa saldıran yakan yıkan kamu malına zarar veren etrafa öyle tamamen farklı amaç güden yazılar pankatlar asan toplum düzenini bozan
kendi canına kasteden kişilere karşı ne yapması gerekirdi ?

Adana aşkım tüfekçi hastanesi, gel buyur gözlerinle gör
bu yüzden bas bas bagırıyoruz genelleme yapmayın diye
heryerde aynı durum yok

görsellere göre süper bir hastane

gözlerime gerek yok yalan söylüyorsunuz demedim

peki ne yapalım artık
onu konuşalım burada eleştirmekten başka ??

L lamelifAmine
görsellere göre zaten kötü bi yer bulmak imkansız gibi bişi görsele bakmakla olmuyor o iş
yapılacak bişi olsa 12 senedir yapılırdı, bizim belediyenin başında mhp var diye mi bu durumdayız
adana gibi bi şehir yani büyükşehirde yaşanan durum bu işte ötesi varmı

amine_eda sanırım arkadaş
çocuklar bekle okul çıkışında der
bizde bekle forum çıkışında mı diyelim:KK70::KK70:

hayır gayet tutarlı ve sizin dilinizden yazıyordu o yüzden

bakın anında dalgaya vurabiliyor saygınızı kaybedebiliyorsunuz

sonra bizden birisi bişey yazınca çoook sert oluyoruz

sorumdan başka neyimi gördünüz

biride çıkmış göz görmez akıl görür

diye yazarak hakaret ediyor sonra neymiş karşıdaki cevap vermesin sussun konuşursa hoppp poçalar atarız seni

öylemi ?

Back