Üçüncü havalimanının adı belli oldu

ordaki mevzu aslinda sadece agaclar tabiki degildi "ben her istedigimi yaparim " kibirine karsi "bana istemediğim hicbirseyi yaptiramazsin " onurlu duruşudur en azindan ben bu yüzden gezideydim
arkadaşı en çok gündemdeki konuyla cevaplamak istedim ama umduğumu buldumm orda mevzuuuu ağaç değildi diyo napsak ki bilemedim

hayır gayet tutarlı ve sizin dilinizden yazıyordu o yüzden

bakın anında dalgaya vurabiliyor saygınızı kaybedebiliyorsunuz

sonra bizden birisi bişey yazınca çoook sert oluyoruz

sorumdan başka neyimi gördünüz

biride çıkmış göz görmez akıl görür

diye yazarak hakaret ediyor sonra neymiş karşıdaki cevap vermesin sussun konuşursa hoppp poçalar atarız seni

öylemi ?
ohooo size ağzımızı açtığımız an hakaret:confused:

sizin dilinizde yazıyordu ne yahu ? biz gayet anlaşıyoruz şuan, siz eger bizim dilimizde yazamıyorusanız sorun sizde demekki

L lamelifAmine
görsellere göre zaten kötü bi yer bulmak imkansız gibi bişi görsele bakmakla olmuyor o iş
yapılacak bişi olsa 12 senedir yapılırdı, bizim belediyenin başında mhp var diye mi bu durumdayız
adana gibi bi şehir yani büyükşehirde yaşanan durum bu işte ötesi varmı

ben ne diyorum sen ne diyosun

tamam yapılmadı yapılmamış haklısın
en doğal hakkın hastaneye gidip en sağlıklı şekilde hizmetini almak

başka bir cumhurbaşkanımı seçelim ne yapalım onu soruyorum

tamam başbakanlık seçimine kadar bana gerçekten yönetebiilecek bi aday gösterin ona atmazsam oyumu namerdim

tamam başbakanlık seçimine kadar bana gerçekten yönetebiilecek bi aday gösterin ona atmazsam oyumu namerdim

yahu ben az öncede dğer sorunuza cevap verdim, siz geri cevap verme lütfeni göstermediniz
şimdi de aynı tarzda soru sormayın bana olurmu cevaplamıcagınız sorular

derim bacım amaç ağaçlar olaydıda bende can vereydim neyse o mevzuya hiiiç girmeyelimm bence

birde 8 kişilik odalar nerde yahu bende Türkiyede yaşıyorum nerde bu hastaneler biz niye hiç görmüyoruz

hangi hastaneler bunlar ne bileyim kendi adıma burda klavyeden yazmaktan başka yapılacak bişey varsa yapayım

ha şunu derseniz anlarım tam gün yasası bunun yüzünden bütün doktorlar çozurttu

bu konuda hemfikirmiyiz
ben doğumumu devlette yaptım tek kişilik oda ücretliydi,neden vereyim üceret zaten her ay 500 tl ssk primi yatrıyorz..4 kişi artı tek kişilk ytakların yanlarında refakatçileri 10 mt odada..bir tanesinin bebeğinde sarık vardı allah şifasını versin oda bizimle aynı odadaydı..

gözlükleri takmaya devam edin..pembe gösteriyo 3 d gözlük 100 de 52 ye verilmiş:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

alıntıları silmek durumunda kaldım birbirine girdi

aaa tabiii hakaret değil

o zaman sizde aklınızla göremiyorsunuz (aklınızı kullanmıyorsunuz )desem sorun olmaz öylemi
peki o zaman....

4juiste

demek istediğim gayet bilgili belgeli konuşmasıydı

kimseye hiç birşeyin için öldürme hakkı verilmez
ancak dağdaki teröristi öldürmüyor diye kızıyorsunuz
burdakiler terörist değil tamam
ancak deli gibi etrafa saldıran yakan yıkan kamu malına zarar veren etrafa öyle tamamen farklı amaç güden yazılar pankatlar asan toplum düzenini bozan
kendi canına kasteden kişilere karşı ne yapması gerekirdi ?

eee bu kadarınada pess
gerçekten pesss
siz ne yazdığınızın kimle neyi hangi şartlarda kıyasladığınız farkında mısın?
gerçekten yazık
size hepsini tek tek savunma geregi bile duymuyorum
sadece Ali İsmail Korkmaz'ın görüntülerini hatırlayın diyorum.
İyi akşamlar.

amine_eda öleyse kendinize hakaret ediyosunuz şuan .. siz bilgisiz mi konuşuyosunuz :KK14:

alıntıları silmek durumunda kaldım birbirine girdi

aaa tabiii hakaret değil

o zaman sizde aklınızla göremiyorsunuz (aklınızı kullanmıyorsunuz )desem sorun olmaz öylemi
peki o zaman....

4juiste

demek istediğim gayet bilgili belgeli konuşmasıydı
eee bu kadarınada pess
gerçekten pesss
siz ne yazdığınızın kimle neyi hangi şartlarda kıyasladığınız farkında mısınız?
gerçekten yazık
size hepsini tek tek savunma geregi bile duymuyorum
sadece Ali İsmail Korkmaz'ın görüntülerini hatırlayın diyorum.
İyi akşamlar.

ben kendimi ifademi edemiyorum acaba?
bakın kıyaslam yapmıyorum misal verdim

toplum ahlakını bozanlara karşı ne yapmaları gerekirdi onu soruyorum??
öldürmek mi asla savaş değildi sonuçta
sen alisin sen berkinsin ahmetsin mehmetsin
sadece kullanıldılar o çocuklar yazık ettiler maşa yaptılar
kimsenin ölümüne seviniyor yada oh demiyorum

gencecik insanların ölümüne sevinecek kadar kör vicdanlı değilim

tek tek savunmayın zaten

ağaç demişken..buraya 12 yıl önce taşındık nem yoktu oh dedik istanbuldaki gibi nem yok..12 senede öyle bina yapıldıki,öyle göç olduki nemden gebermek üzereyiz nerdeyse :KK57:

tek tek savunmayın zaten
eylem kişinin hakkıdır.
provakatörlerde göz altına alınıp gereken yapılabilirdi
insanların kafasını isabet alan polislerde cezalandırılmalıydı.
sizin karşılaştırdığınız teröristlerle uzaktan yakından alakası olmayan bir grup.

ağaç demişken..buraya 12 yıl önce taşındık nem yoktu oh dedik istanbuldaki gibi nem yok..12 senede öyle bina yapıldıki,öyle göç olduki nemden gebermek üzereyiz nerdeyse :KK57:

tek tek savunmayın zaten
şu an ben ev hanımıyım ama şeriat desinler vs desinler bende eylem yaoılırsa katılırım..hakkını aramak toplum ahlakını bozmak değildir..sizin içinizdede iyilerde kötülerde var değilmi

şu an ben ev hanımıyım ama şeriat desinler vs desinler bende eylem yaoılırsa katılırım..hakkını aramak toplum ahlakını bozmak değildir..sizin içinizdede iyilerde kötülerde var değilmi
ayyy konu şeriatsa bende eylem yaparım:KK65:

Dunyanin bir ucundayim, arkadaslarim bana Turkiye' deki tanidiklarimin iyi olup olmadigini soruyor, neden boyle sorunlar oldugunu soruyor.
Dunya basini 'kadin yuksek sesle toplum icinde gulmesin' vs tarzi haberleri bangir bangir yayiyor. Dunyanin bize bakis acisi gitgide kotulesiyor. Emin olun bazi haberler yurtdisinda bizdekinden daha cok ses getiriyor.
Ha bu arada Turkiye Turk' u bile degilim ben Makedonya Turk' uyum Turkiye' de anne babam haric yasayan akrabam bile yok, yine de Atamiz bir olarak yetistirildik biz, bunlar bana bile dokunuyor.

Ama bazilari hala aman da cumhurbaskanimin adi sani suraya verilmis, Almanya cok zarar gorecek diye hayali sevinclere kapiliyor.
Almanya bir havalimaniyla batmaz emin olun. Ama biz dunya siyasetinde gitgide dibe batiyoruz. Bu maddi manevi ulkeyi cok etkileyecek hala daha tartistigimiz konuya bakin, RTE havaalani olacakmis oleymis vs.vs.vs.

amine_eda öleyse kendinize hakaret ediyosunuz şuan .. siz bilgisiz mi konuşuyosunuz :KK14:

bel altı vurmayı kendinize yakıştırıyorsanız !!!

evet bende bilmiyorum
öğrenmek istiyorum oldumu ?

bir insan asla ben oldum diyemez zaten ben oldum dediği an bitmiştir

Back