Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
daha iyi yada daha kötü olurdukARKADAŞLAR biri bana söylermi Tayyip Erdoğan gelmeseydi 2002 yılında
yerine kim gelirdi ve şu an durum ne olurdu?
varlığından memnun olmayanlar açıklayabilirlermi?,,bu soruyu geçenlerde başka topikte sordum bi kişi bile cevap vermedi!!
hemen anlatayım...doğma büyüme anadolunun en ücra ilinin bi ilçesindeyim 27 yaşındayım....12 yıl hizmet etti diyenlerin hayatında elle tutulur gözle görülür ne değişti çok merak ediyorum
İstanbul'un göbeginde adam sel suları yüzünden ölüm tehlikesi geçiriyorsa(akp belediyesi)
Sayılı hastanelerden biri yıkılma tehlikesi geçiyorsa
Ülkede ayrımcılık diye birileri bayrak sallıyorsa
Milletin alım gücü yerlerdeyse...
Şu takkelerimizi önümüze alıp bi düşünelim arkadaş.
ARKADAŞLAR biri bana söylermi Tayyip Erdoğan gelmeseydi 2002 yılında
varlığından memnun olmayanlar açıklayabilirlermi?,,bu soruyu geçenlerde başka topikte sordum bi kişi bile cevap vermedi!!
ARKADAŞLAR biri bana söylermi Tayyip Erdoğan gelmeseydi 2002 yılında
Erdogan haric kimse bir sey yapamaz su an. Onlarin verdigi onergeler reddediliyor ki hemen.
daha iyi yada daha kötü olurduk
bizim derdimiz toz kondurmayanlarla
bu böyle böyle diyoruz begenmiyosan marmaraya binme diyo
ne alaka bu cevap?
ayrıca acabalarla düşünmek yerine gördüğümüzü yaşadığımızı iyi kötü yanıyla eleştirip neden ileriyi hedeflemeyelim?
Park şart hakkınız var doğru...hemen anlatayım...doğma büyüme anadolunun en ücra ilinin bi ilçesindeyim 27 yaşındayım....
1..daha akp hükümetine kadar akşam gidip oturacağımız bi park görmedik..50km yol gidiyorduk hava alacaz diye..şimdi arkadaşlarla evlerde gündür toplantıdır davettir hiç almıyoruz....gidiyosun parka alıyorsun anahtarını içeride semaverinden bardağına tabağına herşey var otur temizle anahtarını ver çık...hem çocukların parkta eğlensin hem senin için bi değişiklik.....
2 . hastane içerisinde diyetisyene kadar var.....özel hastane ayarında....hastaneden bazı kareler![]()
![]()
3.öğretmen lisesi fen lisesi de yolda.....birçok insan evladını daha çocukken başka illere göndermek zorunda kalıyordu.....bu derdimiz bitti kızımı yanımda okutacağım inşallah
4.eskiden devlet dairelerinde azarlanarak gönderiliyorduk dr lara soru soramazdık....şimdi insan yurduna koyuluyoruz.....
5.ilçemize üniversite gelecek inşaat aşamasında esnaf 4 gözle bekliyor....
6.eskiden ilçe pazarımız rezaletti bi yağmur yağsın heryer çamur satıcıların malları helak olurdu....
7.yan komşum gelirini bahçesine ektiği fasulyeden sağlıyo.....oturduğu ev baraka her yıl kömürü erzak yardımı gelir.....
8.10.000 nufuslu ilçetarihinde ilk defa başbakan ağırladı....
9.en önemlisi 17 yaşında kapanan biri olarak artık umudum var istedikten sonra önümde engel yok amir de olurum memur da hemde kendi istediğim kılıkla.....
kısa kısa yazdım aklıma gelen bunlar....
sizin için bunlar basit olabilir ama
10.000nufuslu ilçemize senelerce bu anlattıklarım çok görüldü.....
düne kadar köy desen yeriydi....
umarım merakınızı gidermişimdir....istediği oy olsun
onun için oyum kat kat helal olsun recep tayyip erdoğana......
cınııııııııııım sorularımın cevabı değil bu yazdıklarınsorun 2002deki gelişi değil ki
biz ailecek o zaman akpye oy verdik çünkü diğerlerine göre bi umut olarak gördük
ama şimdi memnun olmadığım pekçok şey var
yüzlerce kere söylendi bunlar
ama söyleyince de direk chpli diye yaftalanıyoruz
ki ben chpli de değilim
asıl ben size sormak istiyorum sizin rahatsız olduğunuz hiçbirşey yok mu
partiye sempatiniz olabilir ama siz hiçbirşeyin eleştirilmesini istemiyosunuz ki
birşeyi eleştirince ama şunu yaptı ama bunu yaptı deniyo
tamam yaptıkları var tabiki ama rahatsızlığımızı da dile getirmeyecek miyiz
herşey güllük gülistanlık mı
bende buradaki hastaneyi çekeyimde dudağınız uçuklasın..birde çöpten sürekli bir şey toplayanlar..parkta bank yok yere çömeliyoruz..peygambarimin ümmeti sağolsun..ben bizim burdaki hastanelerin fotosunu atsam dudagınız uçuklar
ayrıca ne park var adam akıllı ne bişi
semt pazarları yine perişan halde
vs vs
demekki genelleme yapmak doğru değilmiş.. biz bişileri uydurarak yalan yanlış yazmıyoruz..
sizin orda öyle ama bizim burda böyle o yüzden yaşasın erdoğan demenin anlamı yok..
tayyip , iki tane gunes var dese akepeliler evet dogru diyor iki tane gunes var derler.![]()
ne kadar saygısızsınız !!!!!tayyip , iki tane gunes var dese akepeliler evet dogru diyor iki tane gunes var derler.![]()
saygisizlik nerede ? yalan mi tayyip ne derse desin sorgusuz sualsiz kabul ediyorlar.kendi demedi mi bana biat edeceksiniz diye.ne kadar saygısızsınız !!!!!
şimdi biri çıkıp sen kendini ulu cumhurbaşkanıyla bir mi tutcaksın der diye çok korkuyorumsaygisizlik nerede ? yalan mi tayyip ne derse desin sorgusuz sualsiz kabul ediyorlar.kendi demedi mi bana biat edeceksiniz diye.
o soyleyince saygisiz olmuyor ben soyleyince mi saygisiz oluyorum.