Üçüncü havalimanının adı belli oldu

RTE havaalanından kalkan uçaklar düşmüyomuş arkadaşlar gönül rahatlıgıyla binebilirsiniz :KK70::KK70::KK70:

ARKADAŞLAR biri bana söylermi Tayyip Erdoğan gelmeseydi 2002 yılında
yerine kim gelirdi ve şu an durum ne olurdu?

varlığından memnun olmayanlar açıklayabilirlermi?,,bu soruyu geçenlerde başka topikte sordum bi kişi bile cevap vermedi!!
daha iyi yada daha kötü olurduk
bizim derdimiz toz kondurmayanlarla
bu böyle böyle diyoruz begenmiyosan marmaraya binme diyo
ne alaka bu cevap?
ayrıca acabalarla düşünmek yerine gördüğümüzü yaşadığımızı iyi kötü yanıyla eleştirip neden ileriyi hedeflemeyelim?

12 yıl hizmet etti diyenlerin hayatında elle tutulur gözle görülür ne değişti çok merak ediyorum
İstanbul'un göbeginde adam sel suları yüzünden ölüm tehlikesi geçiriyorsa(akp belediyesi)
Sayılı hastanelerden biri yıkılma tehlikesi geçiyorsa
Ülkede ayrımcılık diye birileri bayrak sallıyorsa
Milletin alım gücü yerlerdeyse...
Şu takkelerimizi önümüze alıp bi düşünelim arkadaş.
hemen anlatayım...doğma büyüme anadolunun en ücra ilinin bi ilçesindeyim 27 yaşındayım....
1..daha akp hükümetine kadar akşam gidip oturacağımız bi park görmedik..50km yol gidiyorduk hava alacaz diye..şimdi arkadaşlarla evlerde gündür toplantıdır davettir hiç almıyoruz....gidiyosun parka alıyorsun anahtarını içeride semaverinden bardağına tabağına herşey var otur temizle anahtarını ver çık...hem çocukların parkta eğlensin hem senin için bi değişiklik.....
2 . hastane içerisinde diyetisyene kadar var.....özel hastane ayarında....hastaneden bazı kareler
1898265_1429950353916511_1564109738_n.jpg
10006969_1430145937230286_444628005_n.jpg

3.öğretmen lisesi fen lisesi de yolda.....birçok insan evladını daha çocukken başka illere göndermek zorunda kalıyordu.....bu derdimiz bitti kızımı yanımda okutacağım inşallah
4.eskiden devlet dairelerinde azarlanarak gönderiliyorduk dr lara soru soramazdık....şimdi insan yurduna koyuluyoruz.....
5.ilçemize üniversite gelecek inşaat aşamasında esnaf 4 gözle bekliyor....
6.eskiden ilçe pazarımız rezaletti bi yağmur yağsın heryer çamur satıcıların malları helak olurdu....
7.yan komşum gelirini bahçesine ektiği fasulyeden sağlıyo.....oturduğu ev baraka her yıl kömürü erzak yardımı gelir.....
8.10.000 nufuslu ilçetarihinde ilk defa başbakan ağırladı....
9.en önemlisi 17 yaşında kapanan biri olarak artık umudum var istedikten sonra önümde engel yok amir de olurum memur da hemde kendi istediğim kılıkla.....
kısa kısa yazdım aklıma gelen bunlar....
sizin için bunlar basit olabilir ama
10.000nufuslu ilçemize senelerce bu anlattıklarım çok görüldü.....
düne kadar köy desen yeriydi....
umarım merakınızı gidermişimdir....istediği oy olsun
onun için oyum kat kat helal olsun recep tayyip erdoğana......

varlığından memnun olmayanlar açıklayabilirlermi?,,bu soruyu geçenlerde başka topikte sordum bi kişi bile cevap vermedi!!

sorun 2002deki gelişi değil ki
biz ailecek o zaman akpye oy verdik çünkü diğerlerine göre bi umut olarak gördük
ama şimdi memnun olmadığım pekçok şey var
yüzlerce kere söylendi bunlar
ama söyleyince de direk chpli diye yaftalanıyoruz
ki ben chpli de değilim

asıl ben size sormak istiyorum sizin rahatsız olduğunuz hiçbirşey yok mu
partiye sempatiniz olabilir ama siz hiçbirşeyin eleştirilmesini istemiyosunuz ki
birşeyi eleştirince ama şunu yaptı ama bunu yaptı deniyo
tamam yaptıkları var tabiki ama rahatsızlığımızı da dile getirmeyecek miyiz
herşey güllük gülistanlık mı

ne farkeder ?
biz ondan çok daha iyisi gelebilirdi diye bişi savunmadık
o koltuga oturunca herkes bi anda değişebilir o yüzden şu daha iyi olur bu daha ii olur demem ben
başkası geçseydi başa öyle yorum yapardık şuan bilmiyoruz nasıl olurdu
ama onun yerine kim oturursa otursun, yönetimi bu şekilde olsa yine onu eleştirirdim
yahu biz tayyibi niye sevmiyelim ? tipini mi begenmedik ?
yönetimin yanlışlığı yüzünden bu duruma geldi karşıt görüşler.
başkası olsa yine aynı yorumlar yapılırdı yukarda msjda da bahsettiğim gibi
bizim karşı çıktıgımız yaptıgı yanlışlara ragmen onu savunmaları
neden hataları kabul edilmiyor yani ? böylesine mi baglasınız
öyle yorumlar okuyorum ki aklım çıkıyor nasıl bi aşkla baglılar böyle..

ben burda çevreden bahsediyorum o gelmiş almayaya peşkeş çekiyor
ben ne hizmet yapmış diyorum adam hastane diyor
savunma mekanizmaları anca karşı çıkmak için
bi kere de yav sende haklısın diyeni duymadım
yeterki tayyibi savunsun nolursa olsun modundalar.

bizim burada chp yönetimi doğru düzgün park yok..başakan yemin billah ediyo ödenek yok diye ee üvey evladız biz..çifte standartın gözünü seveyimm..peygamberimin ümmeti bunlarrrr:KK57:

daha iyi yada daha kötü olurduk
bizim derdimiz toz kondurmayanlarla
bu böyle böyle diyoruz begenmiyosan marmaraya binme diyo
ne alaka bu cevap?
ayrıca acabalarla düşünmek yerine gördüğümüzü yaşadığımızı iyi kötü yanıyla eleştirip neden ileriyi hedeflemeyelim?

tamam işte iyiyi ve kötüyü konuşalım sırf çamur atmayalım
ben muhalefetin bugüne kadar başbakanın iyi yaptığı hiç bişeyi takdir ettiğini görmedim
elbette marmarayada bincen metroyada
vatandaş için yapıldı diimi ama yollarda
hastane randevu sistemide
şimdi iyi olarak aklıma gelen
birde 2002 öncesi başımızda olanlar aman ALLAH ımmm
neydi onlar neydiii
ımm neydi.gif

ben bizim burdaki hastanelerin fotosunu atsam dudagınız uçuklar
ayrıca ne park var adam akıllı ne bişi
semt pazarları yine perişan halde
vs vs
demekki genelleme yapmak doğru değilmiş.. biz bişileri uydurarak yalan yanlış yazmıyoruz..
sizin orda öyle ama bizim burda böyle o yüzden yaşasın erdoğan demenin anlamı yok..

[
hemen anlatayım...doğma büyüme anadolunun en ücra ilinin bi ilçesindeyim 27 yaşındayım....
1..daha akp hükümetine kadar akşam gidip oturacağımız bi park görmedik..50km yol gidiyorduk hava alacaz diye..şimdi arkadaşlarla evlerde gündür toplantıdır davettir hiç almıyoruz....gidiyosun parka alıyorsun anahtarını içeride semaverinden bardağına tabağına herşey var otur temizle anahtarını ver çık...hem çocukların parkta eğlensin hem senin için bi değişiklik.....
2 . hastane içerisinde diyetisyene kadar var.....özel hastane ayarında....hastaneden bazı kareler
1898265_1429950353916511_1564109738_n.jpg
10006969_1430145937230286_444628005_n.jpg

3.öğretmen lisesi fen lisesi de yolda.....birçok insan evladını daha çocukken başka illere göndermek zorunda kalıyordu.....bu derdimiz bitti kızımı yanımda okutacağım inşallah
4.eskiden devlet dairelerinde azarlanarak gönderiliyorduk dr lara soru soramazdık....şimdi insan yurduna koyuluyoruz.....
5.ilçemize üniversite gelecek inşaat aşamasında esnaf 4 gözle bekliyor....
6.eskiden ilçe pazarımız rezaletti bi yağmur yağsın heryer çamur satıcıların malları helak olurdu....
7.yan komşum gelirini bahçesine ektiği fasulyeden sağlıyo.....oturduğu ev baraka her yıl kömürü erzak yardımı gelir.....
8.10.000 nufuslu ilçetarihinde ilk defa başbakan ağırladı....
9.en önemlisi 17 yaşında kapanan biri olarak artık umudum var istedikten sonra önümde engel yok amir de olurum memur da hemde kendi istediğim kılıkla.....
kısa kısa yazdım aklıma gelen bunlar....
sizin için bunlar basit olabilir ama
10.000nufuslu ilçemize senelerce bu anlattıklarım çok görüldü.....
düne kadar köy desen yeriydi....
umarım merakınızı gidermişimdir....istediği oy olsun
onun için oyum kat kat helal olsun recep tayyip erdoğana......
Park şart hakkınız var doğru...
Hasteniz mükemmel birde cerrahpaşaya göz atın
devlet dairesinde çalışanların tutumlarını kişilikleriyle ilgili buluyorum
Üniversite şart haklısınız mezunlarda ne yapsın bizim üniversitedeki kantinci gibi diplomalarını duvara asarlar.
Ben istanbulda yaşıyorum yağmur hala rezalet.
Bizim karşı komşunun 3 dairesi var. hala yardım alıyo ne hikmetse :KK66:(durum kadınla alakalı ama torpil var)
Ben kapalıyım başı açık arkadaşlarıma çıplak kadın diye sesleniliyor hem laik hem müslüman olunmaz deniliyor
bende gerekli açıklamayı yapmış olduğumu düşünüyorum
gördüğünüz gibi nerden baktığımızda önemli
hadi selametle:KK66:

sorun 2002deki gelişi değil ki
biz ailecek o zaman akpye oy verdik çünkü diğerlerine göre bi umut olarak gördük
ama şimdi memnun olmadığım pekçok şey var
yüzlerce kere söylendi bunlar
ama söyleyince de direk chpli diye yaftalanıyoruz
ki ben chpli de değilim

asıl ben size sormak istiyorum sizin rahatsız olduğunuz hiçbirşey yok mu
partiye sempatiniz olabilir ama siz hiçbirşeyin eleştirilmesini istemiyosunuz ki
birşeyi eleştirince ama şunu yaptı ama bunu yaptı deniyo
tamam yaptıkları var tabiki ama rahatsızlığımızı da dile getirmeyecek miyiz
herşey güllük gülistanlık mı
cınııııııııııım sorularımın cevabı değil bu yazdıkların
bende misal akp ye vermemiştim hemde ilk oyumdu
mhpye vermiştim
agliyorum.gif

benim kafa karışıklılarım çok malum diğer konuda yazışmıştıkk

ancak başbakana düşman kesimi görünce tam olarak neyine düşmansınız

eleştirmek demeyin eleştirme değil

eleştirseniz evet haklısınız derim

sizin için yazmıyorum genel olarak

paso gömüyosunuz

[
ben bizim burdaki hastanelerin fotosunu atsam dudagınız uçuklar
ayrıca ne park var adam akıllı ne bişi
semt pazarları yine perişan halde
vs vs
demekki genelleme yapmak doğru değilmiş.. biz bişileri uydurarak yalan yanlış yazmıyoruz..
sizin orda öyle ama bizim burda böyle o yüzden yaşasın erdoğan demenin anlamı yok..
bende buradaki hastaneyi çekeyimde dudağınız uçuklasın..birde çöpten sürekli bir şey toplayanlar..parkta bank yok yere çömeliyoruz..peygambarimin ümmeti sağolsun..:KK14:

saygisizlik nerede ? yalan mi tayyip ne derse desin sorgusuz sualsiz kabul ediyorlar.kendi demedi mi bana biat edeceksiniz diye.
o soyleyince saygisiz olmuyor ben soyleyince mi saygisiz oluyorum.
şimdi biri çıkıp sen kendini ulu cumhurbaşkanıyla bir mi tutcaksın der diye çok korkuyorum:KK45:

Back