ücretsiz izin alın, duruma bakın, öncelikle bu süreçte kendi ruh halinizi toparlayın, herkes evine düzenine çekıilsin önce, evde ayaklarımı uzatamıyorum derken nelerden bahettıgınızı anlıyorum ben, hep bir hazırol modu, işten gelmişsin zaten bitkinsin, çocukalrı geç birde kv'nın ruh halı ve beklentılerıyle uğrasıyorsun, ancak yaşayan anlar bunu, eve gelen sızın haberınızın olmadıgı mısafırler durumunu da bılırım, hatta evımın kahvehane gıbı kullanılıp heryerde sigaralarla gezıldıgınıde, zaten bi çol şey üstüste geldiğinden insan bu hale geliyor, kimse kv'den muntazaammm şeyler beklemıyor, beklenen tek şey o evin hanımına saygı, başka bişey değil, sormadan atılan esyalar, bırılerıne verılen seyler, ancak aradıgında farkettıgın ve bulamayınca sorugunda ben onu kızıma vermıstım cümleleriiii, yani konu burda adam yerıne konulmamaktan çıkıyor, herkes empati yapmalı, ben de ilerde inş bakarım torunlarıma, ama o evın hanımından habersız aslaaa bişeiyin kimseye vermem yada atmam, bana neee, ondan habersiz misafir çağırmam, belki kötü bi gün geçirmiştir, tlf acıp sormak bu kadar mı zor ????
oooffff bi milyon şey var........cok gerıldım sımdı.....