zor bi ameliyat olsa gerek....
:)))Çikarttirmak için ayri bir ücret talep edildi mi? Umarim dogru karar vermissindir, bence guzel gozukuyordu ama sen yadirgamissin belli, ins odemlerin bir an once iner
evet cene protezımden kurtuldum carsamba gunu amelıyat oldum bugun 3 uncu gunum cok fena şişim ödemlerım gecsın resım koycam ınsallah eskı yuzume kavuscam yakında:)
armine merhaba, öncelikle gecmiş olsun inşallah hemen sağlığına kavusursun. Ben de ameliyat günü aldım temmuzda olacağım ama simdiden korkmaya başladım anesteziden. Çok sıkıntı oluyor mu? Bir de doktorum protezin küçük orta ve büyük olmak üzere 3 ebatta olduğunu benimkinim orta olacağını söyledi seninki nasıldı? Ameliyattan sonra iyileşmek uzun sürüyor mu? Cok sordum kusura bakma ama korkuyorum...
arminecim merhaba,
Şükür çene protezinden kurtulmuşsun. Çok geçmiş olsun. Açıkcası protezin çıkartılırken ve sonrasında sorun olurmu diye senin adına endişe duyuyordum. Her şeyin yolunda olmasına çok sevindim. Canım hatırlarsan senin yaşadıklarından yola çıkarak ben de protezden vaz geçmiştim. Sen tecrübelerinden dolayı beni doğru sonuca ulaştırmıştı. Bunun için sana ayrıca teşekkür ederim. Eski küçük, minyon yüzüne kavuşmana çok sevindim, hep mutlu ol. Sevgilerimle...
armine85 merhaba, sana katılıyorum çenedeki protezi çıkartmak en doğrusu. Yağ enjeksiyonu veya dolgu seni mutlu etmeyecektir. Onları yaptırdığında bu seferde büyük bir yüzün olacaktır. Sen eski küçük yüzünü özlediğin için protezi çıkartmaya karar vermiş olman bence de en doğrusu canım. Benim ameliyatım da çok yaklaştı, heyecanlıyımHer şey gönlünce olsun canım...
BenSenBen ameliyatın nasıl geçti? Yanlış hatırlamıyorsam Emre İlhan da ameliyat olacaktın. Merak ettim! Bende burun ve çene ameliyatı olmayı düşünüyorum, hatta yüzümde genelde yorgun bir ifadem oldundan yağ enjeksiyonu bir başka doktordan önerilmişti.
Emre bey bu tür çene ucu ve yanları ve yağ enjeksiyon da tecrübelimi yoksa değilmi bilmiyorum. Yakup Avsar ile Emre İlhan arasında kararımı bir türlü veremedim. Bana düşünceni veya diğer arkadaşlar düşüncelerini yazarsa sevinirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?