Çene Estetiği üçüncü burun revizyonuna ve cene protezımı cıkartırmaya karar verdim....

Çene Cerrahisi, Çene Estetiği, Çene Eklemi Sorunları, Gülüş Dizaynı
zor bi ameliyat olsa gerek....

evet aslında protezı cıkartmak koymaktan daha zormus cıkartmadan once konustugum bı dr zorlugundan bahsetmıstı gercekten medpor protezler zamanla kemıklesıyor dr um da ameliyat oncesı bı haylı benı tedırgın ettı ama cok sukur cok zorlanmadan cıkartmıs protezı (daha once cıkarmamıs :))) umarım derım sarkmaz hemen toparlar tek kaygım bu bır kez daha ustune basa basa soyluyorum cenesını yaptırmak ısteyen arkadaslar cok cok ıyı dusunsun......

Çikarttirmak için ayri bir ücret talep edildi mi? Umarim dogru karar vermissindir, bence guzel gozukuyordu ama sen yadirgamissin belli, ins odemlerin bir an once iner

tesekkur ederım arkadaslar en kısa zamanda resım eklıycem şişlerim gecsin diye beklıyorum dr um nacı celık cıkarttı sagolsun bu konuda mınettarım kendisine ama burun konusunda kırgın((((((((((

armine merhaba, öncelikle gecmiş olsun inşallah hemen sağlığına kavusursun. Ben de ameliyat günü aldım temmuzda olacağım ama simdiden korkmaya başladım anesteziden. Çok sıkıntı oluyor mu? Bir de doktorum protezin küçük orta ve büyük olmak üzere 3 ebatta olduğunu benimkinim orta olacağını söyledi seninki nasıldı? Ameliyattan sonra iyileşmek uzun sürüyor mu? Cok sordum kusura bakma ama korkuyorum ...

canım benımkı sanırım buyuk grubuna gırıyordu erkek cenesı hatta:) ben cıkarttırdım protezımı cene ameliyatı korkulacak bı olay degıl rahat ol , benımde 9 gun oluyor protez cıkalı şişler buyuk olcude gectı ve normale döndüm:))))

arminecim merhaba,
Şükür çene protezinden kurtulmuşsun. Çok geçmiş olsun. Açıkcası protezin çıkartılırken ve sonrasında sorun olurmu diye senin adına endişe duyuyordum. Her şeyin yolunda olmasına çok sevindim. Canım hatırlarsan senin yaşadıklarından yola çıkarak ben de protezden vaz geçmiştim. Sen tecrübelerinden dolayı beni doğru sonuca ulaştırmıştı. Bunun için sana ayrıca teşekkür ederim. Eski küçük, minyon yüzüne kavuşmana çok sevindim, hep mutlu ol. Sevgilerimle...

geçmiş olsun canım:)) sonunda kurtulmuşsun çok sevindim.inşallah istediğin gibi olur herşey

tesekkur ederım umarım herkes yaptırdıgı ameliyatlar sonucu mutlu olur benim gibi zor bi tecrübe yasamaz

Evet yine ceza aldınız. Çünkü bu site hiçkimsenin bir doktoru mesnetsizce yermesine izin vermez. Kendi durumunuzla ilgili paylaşımda bulunabilirsiniz, yaşadığınızı anlatabilirsiniz - ki burada sadece tek taraflı olayları okumaktayız belki karşı tarafa da cevap hakkı verilse diğer tarafın iddiaları çürüyecek- ama buradaki kimse bir doktor hakkında genelleme yaparak kötüleyemez. Nasıl reklama izin vermiyorsak böyle manasız suçlamalara da izin vemeyiz. Her hafta birkaç üye bu sınırı aştığı için ceza almakta. Size bu kadar müsamaha gösterdiğimiz için bu kadar yazabildiniz, durumunuzu paylaşabildiniz. Hala bu sitede istediğimizi yazamayacakmıyız deme lüksünüz olmamalı. Görüntünüz ile memnuniyetsizliğiniz birbirini tutmadığı halde, üyelerimiz bunu size dafalarca çeşitli konularınızda dile getirdiğ halde siz inceden kötüleme yolunu seçtiniz bir işlem yapmadık.

Doktorunuzun size bu ameliyatların gereksiz olup olmadığını söylediğini bilemeyiz, daha önce başkası tarafından yapılan burnunuzun sizin istediğiniz gibi düzeltilip düzeltilemeyeceği hakkında ne tür yorumlar yaptığını bizler duyamayız. Özellikle sizin durumunuzda herkes sizin görüntünüz hakkında olumlu yorumlar yaparken sadece kendi tatminsizliğinizi bir doktor başarısızmış gibi göstermenize alet olamayız. O nedenle tekrar siteye döndüğünüzde paylaşımlarınızda buna dikkat etmenizi rica ederiz. Eğer kendinize çok güveniyorsanız gidip ameliyat olduğunuz doktorları teker teker mahkemeye verirsiniz haklıysanız kazanırsınız. Bunu yapamayacaksanız burada kimse gereksiz suçlamalara giremez.

Sonuçta sanal alem burada yazılan her iyi iyi her kötü de kötü değildir. Biz bu ayrımı her üyeyi birebir görerek yapamadığımızdan ne reklama ne kötülemeye izin veriririz.

Sizin konunuz vesilesi ile tüm üyelerimize paylaşım yaparken dikkatli olmalarını, gerçekten mağdur olduğunu düşünenlerin siteyi alet etmeden hukuki yollara başvurmasını öneririm. Burası kimsenin sadece övülüp ya da sadece yargılanacağı bir platform değildir. Çok merak ediyorum acaba üyelik kaydında TC kimlik numaraları alınsa herkes bu kadar rahat, aman o doktora gitmeyin, yok o şunu mahvetti, o x ameliyatlarında başarısızdır yazar mı? Gerçi bizler bu yazıları sitede bıraksak IP numaralarından da herkese rahatlıkla ulaşılabilir. Sonra da hem sizler hem de bizler davalarla uğraşırız. Farkında değilsiniz ama bu yolla sizleri de koruyoruz.. Buradaki yazıları yüzünden haklarına davalar açılan o davaları kaybeden üyelerimiz burada olsalar da anlatsalar.

Son düzenleme:
Burada doktorların kişilerin kendi tatminsizliğinden ötürü karalanmaları çok üzücü. Bazı konularda da görüyorum bunu fotoğrafa bakıyorum çok güzel bir kız ama bir yazılar yazmış daha Allahından belanı mı arıyorsun deyiveresim geliyor. Ama susuyorum tabi siteden gereksiz yere uzaklaştırılmak istemem Kimse buradaki gereksiz yazılarıyla bir doktoruun yılların sonucuyla oluşan birikimlerini bir kalemde silip atmamalı. Ayrıca doktor başarıları için bir % almalı. İllaki her doktorun memnuniyetsiz hastaları vardır. Ben şuna inanıyorum ki bazı doktorlar memnu olan hastalarını hemöen bu siteye yönlendirip yazı yazdırıyorlar. Kişin 2-3 mesajı var doktoru övmüş, memnuniyetini yazmış sonra da yok olmuş. E haksız rekabet bence bunu diğer doktorlar yapmıyor diye burada üye yazıyo ay X dr.la ilgili kime birşey yazmamış iyi değil mi acaba? Olur mu öyle şey. Burada adı geçmeyen ya da çok az sayıda hastası bu siteyi kullanıyor siye az paylaşım yapılan bir sürü doktorumuz vardır eminim.
Çok doğru bir söz "burada yazılan her iyi iyi her kötü de kötü değil" sözü. Tatminsizliklerin acısı doktordan çıkmamalı. Ha bir iş yapılır burunda kocaman bir kemik kalmıştır, ucu eskiden düzken şimdi yamuktur, ya da çökmeler olmuştur o zaman tamam ama zaten herkesin güzel dediği bir burun için dr bu ameliyatı yapamadı demek yersiz bir tatminsizlik. Hele de daha önce başka bir doktorun yaptığı işin revizyonu yapılmışsa. Bütün doktorlar hiç ellenmemiş bir burunu yapmanın daha kolay olduğunu söyler. Arkadaşımız ilk doktorunun adını forumda geçirmemesinin sebebini hiç anlamadım. Hatta bir kere ya ben ya da başka bir üye sordu da onu hiç kimse tanımıyor ki dedi. Ne yani tanınmış biri üzerinden popülerlik mi sağlanacak? bu arkadaşın yazılarını hep takip ettim hatta zaman zaman site neden engel olmuyor diye de düşündüm. Ama demek ki son zamanlarda gereksiz bir şekilde abartmış ki ceza almış. Umarım başka doktorlara ameliyat olup o doktorlar için de burada olumsuz şeyler yazmaz. Çünkü ben hiçbir zaman olduğu operasyonlardan tatmin olacağını düşünmüyorum. Tabi bu şahsi fikrim. Umarım nasıl bir sonuç istiyorsa nasıl mutlu olacaksa onu yaşar. Keşke imkan olsa da resimlerini buraya koydurasalar ve aslında ne kadar güzel bir kişi olduğunu herkes görse. Y ada keşke kendine estetik operasyonlardan başka oyalanacak kendini meşgul edebilecek şeyler bulsa. Onun için herşeyin iyisi olsun ne diyelim..

BenSenBen ameliyatın nasıl geçti? Yanlış hatırlamıyorsam Emre İlhan da ameliyat olacaktın. Merak ettim! Bende burun ve çene ameliyatı olmayı düşünüyorum, hatta yüzümde genelde yorgun bir ifadem oldundan yağ enjeksiyonu bir başka doktordan önerilmişti.

Emre bey bu tür çene ucu ve yanları ve yağ enjeksiyon da tecrübelimi yoksa değilmi bilmiyorum. Yakup Avsar ile Emre İlhan arasında kararımı bir türlü veremedim. Bana düşünceni veya diğer arkadaşlar düşüncelerini yazarsa sevinirim...

merhaba bende senın durumundayım doktor arastırıyorum bu hafta yakup beyle gorusmem var 25 ınde de emre beyle sıtede bı cok yorum war kafam karıstı hatta allak bullak oldu en ıyısı doktorlarla gorusmek onların fıkırlerını almak, cunku bazı bayanlar objektıf olmayabılıyor ve memnunıyetsız oluolar o yusden en ıyısı gıdıp konusmak

yag enjeksıyonunu ıse ıkı kere denemıs bır bayan olarak sunu soyleyebılırım bende tatmın edıcı olmadı ama bunyeden bunyeye farklılık gosterır elbette bende olanlar bu ama belkı sende daha kalıcı olcak
ıkı uygulama sonucu yuzde 30 luk bı dolgunluk kaldı gerıde ılk zamankı o dolgun goruntu maalesef ellerımın arasından kayıp gıttıı ısın kotu yanı sırf yag enjekte ettırmek ıcın bı de lıposuctıon yaptırmam gerekıo,alınan yaglar ayrıstırılıp yuzume enjekte edıldıkten sonrakı bır ıkı hafta ınanılmazzzz sıs oluosun cunku normal dolgularda kullanan ıgneler kucuk oldugu ıcın sıslık bu kadar olmuo yag enjeksıyonu ıcın daha buyuk ıgneler kullanılıyo bu yuzden aabartılı sıslıkler yasıyorsun
neyse o ıkı hafta sosyal hayat sıfır ama o ıkı haftanın sonunda mukemmel oluyoosun artık ne kadar dayanırsa 3 yada 4 ay belırgın bır dolgunluk yasadım ben herkes ılk dısarı cıktıgımda sende bı degısıklık war super olmussun kılo almıssın dıo sısler ınınce fısssss
sonra tekrar yag enjekte ettır tekrar aynı dongu sonucccc sa gecıcı guzellık

kızlar bende aynı durumdaydım yani 2 dr arasında kalmıstım ama pzartesı emre beye randevu aldım cok fazla methını duydum ve okudum umarım herşey güzel olur...

Son düzenleme:
armine geçmiş olsun ayrıca eğer doğal ise ve kimse anlamıyor ise bence bu en güzel olan değil mi.. yani okuduğum kadarıyla dışarıdan dikkat çekmeyen gözlerinin ön planda olduğu (dikkatını gozlerıne ceken)en güzeli..

kızlar neden herkes revizyondan bahsediyor. okadar çok revizyon okudum ki. benim beğenirsem tasarımlarımı ilk olabilir burun için ama başlamadan revizyon yazılarını takip etmeye başladım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…