• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çene Estetiği üçüncü burun revizyonuna ve cene protezımı cıkartırmaya karar verdim....

Çene Cerrahisi, Çene Estetiği, Çene Eklemi Sorunları, Gülüş Dizaynı
arkadaslar pazartesı randevum var nacı beyle muhtemelen amelıyat gunu alcam enıne boyuna cok dusundum doktorumun tavsıyesıyle 1 ay daha bı kez daha dusunmus oldum yaz gelıyor umarım erken bı zamana verır nacı bey cok yogun bı dr bu durum benı tedırgın edıyor ama benımde operasyonum cok kısa ınsaallah araya sıkıstırır:) bı de umarım burun konusunda da benı mutlu eder cok dua edıyorum estetık tecrube gecıren yada gecırmeyı dusunen arkadaslar bılır artık oramı buramı dusunmek ıstemıyorum bu cok kotu bı psıkolojı hanı nerenız agrırsa canınız ordadırya onun gıbı bısey sankı takılıp kalıyorsunuz butun dusuncenız hayatınız o oluyor ben bu psıkolojıdenn kurtulmak ıstıyorum ınsaallh bu sefer olcak...

hadi bakalım canım inşallah herşey istediğin gibi olur..çene protezini törpületecekmisin yoksa tamamen mi çıkarttıracaksın

armine çene protezi ilk kondugunda senin de çene kismin çok sismiydi?
su an bir garip hissediyorum kendimi, uzerinden henuz bir hafta gecti
ama sanki yuzumun alt kismi cok buyukmus gibi geliyor bana
biraz beklemekte fayda var tabi hemen moralimi bozmak istemiyorm
ama sonuctan memnun olmamaktan cok korkuyorum bende acikcasi
ondeki o bombeli goruntu normal hale geliyor mu zamanla?

armine çene protezi ilk kondugunda senin de çene kismin çok sismiydi?
su an bir garip hissediyorum kendimi, uzerinden henuz bir hafta gecti
ama sanki yuzumun alt kismi cok buyukmus gibi geliyor bana
biraz beklemekte fayda var tabi hemen moralimi bozmak istemiyorm
ama sonuctan memnun olmamaktan cok korkuyorum bende acikcasi
ondeki o bombeli goruntu normal hale geliyor mu zamanla?

evet canım ondekı o bombelı goruntu gecıyor zaten o bellı ameliyat ödemi yanlız asagı dogru uzun goruntun zamanla odem gectıgı ıcın artacak benı de rahatsız eden uzun halı zaten:) cok gecmıs olsun ameliyatını nacı beymı yaptı kac mm protezın? umarım pısmanlık yasamazsın kesınlıkle bekle ben ılk 6 aydan sonra protezımı sevmedıgımı anladım ılk zamanlar sıs halıyle bıle memnunıyetım vardı sakın sımdı canını sıkma sabırlı ol yorum yapmak ıcın..

hadi bakalım canım inşallah herşey istediğin gibi olur..çene protezini törpületecekmisin yoksa tamamen mi çıkarttıracaksın

kesınlıkle cıkartırcam o kadar nefret etmeye basladım kı bıde cok hazırladım kendımı eskı yuzume kavuscam resımlerıme bakıp ozlem gıderıyorum o derece:)) boyle olacagı aklımın ucundan gecmzdı yaptırırken ....

evet canım ondekı o bombelı goruntu gecıyor zaten o bellı ameliyat ödemi yanlız asagı dogru uzun goruntun zamanla odem gectıgı ıcın artacak benı de rahatsız eden uzun halı zaten:) cok gecmıs olsun ameliyatını nacı beymı yaptı kac mm protezın? umarım pısmanlık yasamazsın kesınlıkle bekle ben ılk 6 aydan sonra protezımı sevmedıgımı anladım ılk zamanlar sıs halıyle bıle memnunıyetım vardı sakın sımdı canını sıkma sabırlı ol yorum yapmak ıcın..

evet naci bey'e oldum. cnm inan hiç bir fikrim yok mm konusunda.. pc'de çalisma yaptik aklima gelmedi büyüklügünü sormak, ama senin ki kadar büyük degil sanirim.. benim alt çenem zaten gelismis sayilir, ucuna kondu sadece ucunu öne getirmek için

beklemek en dogrusu tabiki, fakat bunlar zamanla kemiklesiyormus ya, cikartirken bir sorun olmicakmiymis? ne kadar zaman sonra kemiklesiyormus, sordun mu Naci beye?

evet naci bey'e oldum. cnm inan hiç bir fikrim yok mm konusunda.. pc'de çalisma yaptik aklima gelmedi büyüklügünü sormak, ama senin ki kadar büyük degil sanirim.. benim alt çenem zaten gelismis sayilir, ucuna kondu sadece ucunu öne getirmek için

beklemek en dogrusu tabiki, fakat bunlar zamanla kemiklesiyormus ya, cikartirken bir sorun olmicakmiymis? ne kadar zaman sonra kemiklesiyormus, sordun mu Naci beye?

bı sorun olacagından bahsetmedı ıyı dusunup karar vermemı ıstedı cıkarırız kolay dedı 15 - 20 dk lık bı operasyon kemıklesmesı uzun yıllar alır bence benım bır yılım doldu belkı bı kac sene sonra cıkartmak ıstemıs olsaydım ıste ozaman zor olurdu ben yol yakınken donucem ınsalllah:)

ayrıca kucuk bı protez koyulmus olmasına sevındım benım hatama dusmemıssın ozaman protezın senı mutlu etme olasılıgı cok yuksek sımdı sakın sıkma canını...

mutsuz mutsuz cok mutsuz yanlıs yorum yapmaktan korktugum ıcın resımlerımı kaldırıp artık yorum felan yapmıycam hatta uyelıgımı ıptal ettırıp konuyu kılıtlemek ıstıyorum nasıl oluyor bılmıyorum bılgısı olan yardımcı olabılırmı?
ama su kadarını paylasma zorunlulugu hıssedıyorum 1 hazıran carsamba protezımı cıkartırıyorum

selam armine
önce sakin ol canım

protezini çıkarttırman isabet olacak. ama şahsi yorumum (eğer kızmazsan bana tabii) burnunu hiç ellettirmemelisin bence. şu an çok ama çok ideal bence. biraz daha kalkık olursa domuz gibi olur ve hiç hoş olmaz. şu an burnun çok güzel diye düşünüyorum
bol şanslar :)

cok umutlanmıstım doktorumun benı kucuk bı mudahaleyle mutlu edecegıne ınanmıstım cunku aralık bı kapı bırakıyordu hep ama bu sefer butun olumsuz hasta orneklerını gostererek dahada mutsuz ettı ısın ıcınden cıkamıyorum bı baska dr ıle gorusmeye bıle gıdemıyorum hıcmi ucuncu amelıyatını gecırıp mutlu olan yok burda ben 5 kez burun yaptıran arkadas da gordum ve ıste sımdı mutluyum dıyordu

arkadaslar resımlerımı kaldırdım ve resım koymıycam artık arkadaslık talebını resım gormek ıcın gonderıyorsanız haberınz olsun resım yok

doğru bir karar vermişsin bence, bende çeneme yağ enjeksiyonu yaptırdım. Onur Erol çene protezinin kemiğe zarar verdiğinin kanıtlandığını söylemişti. Bir kaç sefer tekrar etmek gerekebiliyor ama başarısı garanti.

iki günde sıkıntıdan burnum ne hale geldi burun ucumda sivilce gibi bisey cıktı ve cok sıstı yandan sankı kemer olusmus gıbı duruyor mahvoldu burnum soktayım benım bunyem bu sekılde tepkıler verebılıyor amelıyattan bır gece once de gogusum garıp bı sekılde sısmıs amelıyat olamamıstım ve ertelenmıstı amelıyatım resım ekledım burnumun suan kı halını gormenız ıcın doktoruma cok kırgınım benı boyle bı psıkolojının ıcıne soktu ısın ıcınden cıkamıyorum bana hep olumsuz ornekler gosterdı durumumum dısmorfobıye gıdecegını soyledı ben kalkık olan bı burnu kaldırma cabası ıcınde degılım bunu cok sorguladım kendımde , resımlerıme bakında halımı gorun mumkun olsada dr um da gorse resımlerım makyajsız bu kız o kız mı dıye sasırabılırsınız makyaj yapmaya elım bıle kalkmıyor kusura bakmayın kızlar

armine merhaba, bence profil resmindeki burnun cok guzel ve nadir raslanacak kadar dogal, bilmeyen birisi anlamaz bile ameliyat oldugunu, onemli olan sana uyumlu olması degılmi,
istedıgın o kalkık burunlar dısardan bakıldıgında cok antıpatık duruyor ve insan gozunu alamıyor bakmaktan cunku estetık oldugu 100 merteden belli oluyor

armine merhaba, bence profil resmindeki burnun cok guzel ve nadir raslanacak kadar dogal, bilmeyen birisi anlamaz bile ameliyat oldugunu, onemli olan sana uyumlu olması degılmi,
istedıgın o kalkık burunlar dısardan bakıldıgında cok antıpatık duruyor ve insan gozunu alamıyor bakmaktan cunku estetık oldugu 100 merteden belli oluyor

haklısın bugune kadar ıkı amelıyatım da dahıl kımse bana burnun estetıkmı dıye sormadı helekı ıkıncı amelıyatımı en yakınlarım bıle anlamadı cunku degısen bısey olmadı

Back