arkadaslar pazartesı randevum var nacı beyle muhtemelen amelıyat gunu alcam enıne boyuna cok dusundum doktorumun tavsıyesıyle 1 ay daha bı kez daha dusunmus oldum yaz gelıyor umarım erken bı zamana verır nacı bey cok yogun bı dr bu durum benı tedırgın edıyor ama benımde operasyonum cok kısa ınsaallah araya sıkıstırır:) bı de umarım burun konusunda da benı mutlu eder cok dua edıyorum estetık tecrube gecıren yada gecırmeyı dusunen arkadaslar bılır artık oramı buramı dusunmek ıstemıyorum bu cok kotu bı psıkolojı hanı nerenız agrırsa canınız ordadırya onun gıbı bısey sankı takılıp kalıyorsunuz butun dusuncenız hayatınız o oluyor ben bu psıkolojıdenn kurtulmak ıstıyorum ınsaallh bu sefer olcak...
armine çene protezi ilk kondugunda senin de çene kismin çok sismiydi?
su an bir garip hissediyorum kendimi, uzerinden henuz bir hafta gecti
ama sanki yuzumun alt kismi cok buyukmus gibi geliyor bana
biraz beklemekte fayda var tabi hemen moralimi bozmak istemiyorm
ama sonuctan memnun olmamaktan cok korkuyorum bende acikcasi
ondeki o bombeli goruntu normal hale geliyor mu zamanla?
hadi bakalım canım inşallah herşey istediğin gibi olur..çene protezini törpületecekmisin yoksa tamamen mi çıkarttıracaksın
evet canım ondekı o bombelı goruntu gecıyor zaten o bellı ameliyat ödemi yanlız asagı dogru uzun goruntun zamanla odem gectıgı ıcın artacak benı de rahatsız eden uzun halı zaten:) cok gecmıs olsun ameliyatını nacı beymı yaptı kac mm protezın? umarım pısmanlık yasamazsın kesınlıkle bekle ben ılk 6 aydan sonra protezımı sevmedıgımı anladım ılk zamanlar sıs halıyle bıle memnunıyetım vardı sakın sımdı canını sıkma sabırlı ol yorum yapmak ıcın..
evet naci bey'e oldum. cnm inan hiç bir fikrim yok mm konusunda.. pc'de çalisma yaptik aklima gelmedi büyüklügünü sormak, ama senin ki kadar büyük degil sanirim.. benim alt çenem zaten gelismis sayilir, ucuna kondu sadece ucunu öne getirmek için
beklemek en dogrusu tabiki, fakat bunlar zamanla kemiklesiyormus ya, cikartirken bir sorun olmicakmiymis? ne kadar zaman sonra kemiklesiyormus, sordun mu Naci beye?
evet naci bey'e oldum. cnm inan hiç bir fikrim yok mm konusunda.. pc'de çalisma yaptik aklima gelmedi büyüklügünü sormak, ama senin ki kadar büyük degil sanirim.. benim alt çenem zaten gelismis sayilir, ucuna kondu sadece ucunu öne getirmek için
beklemek en dogrusu tabiki, fakat bunlar zamanla kemiklesiyormus ya, cikartirken bir sorun olmicakmiymis? ne kadar zaman sonra kemiklesiyormus, sordun mu Naci beye?
armine merhaba, bence profil resmindeki burnun cok guzel ve nadir raslanacak kadar dogal, bilmeyen birisi anlamaz bile ameliyat oldugunu, onemli olan sana uyumlu olması degılmi,
istedıgın o kalkık burunlar dısardan bakıldıgında cok antıpatık duruyor ve insan gozunu alamıyor bakmaktan cunku estetık oldugu 100 merteden belli oluyor
Armine noldu cnm çikarttirdin mi çene ekini?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?