• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çene Estetiği üçüncü burun revizyonuna ve cene protezımı cıkartırmaya karar verdim....

Çene Cerrahisi, Çene Estetiği, Çene Eklemi Sorunları, Gülüş Dizaynı
arminecim, sıkıntılı bir ay geçireceksin kararsız kalmak çok moral bozucu. İnsan bazen işlerine bile adapte olmakta zorlanıyor. (Kararsızlık en kötü karardan daha kötüdür diye düşünüp acele karar verme ama.) Ayrıca kimin ne dediğinden, ne düşündüğünden ve ne istediğinden çok insanın kendisinin ne istediği önemli. Hangi kararı verirsen ver umarım sonrasında çok mutlu olursun canım.:93:

ınan aynen oyle adapte olamıyorum cunku hayatın hep ıkıye bölünüyor amelıyattan oncesı ve sonrası ama sabırlı olmak lazım cunku benım bu son şansım bıdaha burnumdan amelıyat olmak ıstemıyorum (tabı saglık gerekcesı olmadıkca) psıkıolojık olarak da cok yıprandım protezımı cıkartıp ve hayalımdekı burna kavusup estetık dosyasını kapatmak ve sahıp olduklarımla artık mutlu yasamak ıstıyorum zaten amacta bu degılmı kendımızle barısıp mutlu olmak adına bıcak altına yatıyoruz

umarım ınsaallah nacı bey senınde dr un bılırsın aslında son anda yıne kalbımı fethettı tek bı tık lafıyla:) tık soyle kucuk bı kaldırırız dedı cok enteresan bı adam ya boyle duygularımı agzıma geldıgı seklıyle yazıyorum ama:))

Kesinlikle katılıyorum :74: Naci beyin çok güzel bir enerjisi var. Mantıklı açıklamaları, verdiği güven duygusuyla da ikna olmak kaçınılmaz oluyor.:34:

naci bey hep hastalarının mutluluğunu ön plana alan bir doktor ve senin doğru kararı verebilmen için 1 ay beklemeni istiyor,seni yeni bir ameliyat sonrasında mutsuz olarak görmeyi istemeyecektir.Umarım kendin için en doğru kararı verirsin ama bence bu sefer kararını netleştiriken %70 naci beyin%30 senin dediğini uygula çünkü emin ol uzman bir göz bizim neden mutlu olup neden olamayacağımızı çok net bir şekilde görebiliyor..kendine iyi bak arminecim,hangi kararın olursa olsun umarım mutlu olacağın bir karar olur.

Kalem'e de katılıyorum. Sen beklentilerini ifade etmişsin. Ilk başta kendi önerilerde bulunuyorsa da eğer senin isteklerinin en küçük bir olabilirliği varsa zaten kıyamıyor :70: mutlaka seni de mutlu edecek bir çözüm sunup ortak bir yol buluyor..:23:

Umarım elde edecegin sonuç seni çok mutlu eder de artık bunları düşünmek zorunda kalmazsın
Hersey gönlünce olsun :16:

slm ne kadar cesursun ben bi burun ameliyatı düşünüyorum iki yıldır düşünüyorum :)

[QU

OTE=armine85;18151035]evet arkadaslar ıkıncı kez burnunu yaptırırken sadece ıstedıgım burun ucumu daraltımak ve kaldırtmaktı fakat dr arastırması yaparken gıttıgım bı dr( bu arada bu dr ye degıl baska bı dr ye ameliyat oldum) burun kemıgımın genıs oldugunu ınceltılebılecegınıde soyleyınce sadece burun ucu operasyonu dusunurken kemıge dokunulmasını ıstemezken daha guzel olacagını dusunerek burun ucu estetıgı degıl baslı basına bı rhınoplasty amelıyatı oldum fakat burun kemıgım ınceldı ama burun ucum ıstedıgım kalkıklıkta ve darlıkta olmadı ve ben begendıgım burunları söylerken dr uma petek dıncoz cansu dere tarzı sen petek dıncozun burnunu hıc yakından gordunmu dedı ona gore turkıyenın estetık cerrahıde duayyen olarak gosterılen bı cerrahın yaptıgı burun guzel degıldı neyse bana gore guzeldı ve ozellıkle bunu belırtmıstım gercı ıstedıgımız sonuca ulasamamızdakı sorun kapalı teknıkle olmasıymıs kaldırdıgını soyluyor fakat eskı burnumla cok fark yok ben suan sahıp oldugum burna ulasmak ıcın ameliyat olmamıstım ozellıkle kaldırmak ıcın olmustum ne yazıkkı bu konuda bı hayal kırıklıgım var bunu daha oncede dıle getırmıstım ve bu nedenle 1 yılım dolmak uzere ve yenıden ameliyat olmaya karar verdım kendı dr umlada goruscem ama baska bı dr de olabılır zaten kucuk bı ıslem oldugunu dusunuyorum kanatları asagı cekerek ve derıyı de gererek yapılabılegını soylemıstı dr um[/QUOTE]

Kesinlikle katılıyorum :74: Naci beyin çok güzel bir enerjisi var. Mantıklı açıklamaları, verdiği güven duygusuyla da ikna olmak kaçınılmaz oluyor.:34:

Kalem'e de katılıyorum. Sen beklentilerini ifade etmişsin. Ilk başta kendi önerilerde bulunuyorsa da eğer senin isteklerinin en küçük bir olabilirliği varsa zaten kıyamıyor :70: mutlaka seni de mutlu edecek bir çözüm sunup ortak bir yol buluyor..:23:

Umarım elde edecegin sonuç seni çok mutlu eder de artık bunları düşünmek zorunda kalmazsın
Hersey gönlünce olsun :16:

bak bende bu yoruma katılıyorum ınanılmaz bı enerjısı var guven duygusu verıyor cok dogru bı tespıt anlatmaya calıstıgım ama bı turlu anlatamadıgım sey sanırım bu :)evet kıyamıyor da benım tedırgınlıgımı anlayıp bana oyle sıcak davrandı kı umarım bı baska dr ye amlıyat olmak zorunda kalmam ortak bı cozum buluruz huysuzcan nacı beyı cok ıyı tahlıl etmıssın sende onun hastasısın sanırım

bak bende bu yoruma katılıyorum ınanılmaz bı enerjısı var guven duygusu verıyor cok dogru bı tespıt anlatmaya calıstıgım ama bı turlu anlatamadıgım sey sanırım bu :)evet kıyamıyor da benım tedırgınlıgımı anlayıp bana oyle sıcak davrandı kı umarım bı baska dr ye amlıyat olmak zorunda kalmam ortak bı cozum buluruz huysuzcan nacı beyı cok ıyı tahlıl etmıssın sende onun hastasısın sanırım

Evet Arminecim bende kendisine meme büyütme ameliyatı oldum .. Mesela ben bayağı büyük bir protez istiyordum kendisi daha küçük bir protez önermişti, neyse ortasını bulduk :90:
Oradan biliyorum :34:

Evet Arminecim bende kendisine meme büyütme ameliyatı oldum .. Mesela ben bayağı büyük bir protez istiyordum kendisi daha küçük bir protez önermişti, neyse ortasını bulduk :90:
Oradan biliyorum :34:

bende buyuk protez ıstedım ıstedıgım gıbı de taktı sagolsun cok memnunum boyutundan 375cc hıgh profıl kas ustu yuvarlak senınkıler nasıl canım? cene protezıminde buyuk olmasını ıstedım sankı belırgın cıkık hanı yaptırıyorsam bellı olsun degsın nıyetıyle ama gogus tekı gıbı buyuk cene makbul olmuyor malesef nacı beye kalsa daha kucuk koyacaktı cene protezını, ama goguste ıyıkı buyuk ıstemısım:))

bende buyuk protez ıstedım ıstedıgım gıbı de taktı sagolsun cok memnunum boyutundan 375cc hıgh profıl kas ustu yuvarlak senınkıler nasıl canım? cene protezıminde buyuk olmasını ıstedım sankı belırgın cıkık hanı yaptırıyorsam bellı olsun degsın nıyetıyle ama gogus tekı gıbı buyuk cene makbul olmuyor malesef nacı beye kalsa daha kucuk koyacaktı cene protezını, ama goguste ıyıkı buyuk ıstemısım:))

Canım benim de protezim 375cc, yuvarlak ama moderate profile ve dual plan yöntemiyle ameliyat oldum,
seninki kas üstüymüş muhtemelen daha büyük bir görüntüsü vardır..
Evet daha büyügünü isterdim ama bundan da memnunum :66:
Resimlerine baktım çenende ameliyat öncesinde ve sonrasında da göze batan birşey yok..
Ama tabi en önemlisi senin kendini iyi hissetmen, mutlu,memnun olman tatlım...

Armine Merhaba,
Ben yakın tarihte giriş yapanlardanım.Çenemle ilgili problemim var malesef oldukça geri ve küçük, aslında asıl sorun geriliği.Bu konuda senden bilgi rica edeceğim eğer mümkünse fiyat hakkında ve ameliyat izi kalıyor mu bir de doktorun soyadı özellikle.. ha bir de çene fotolarını görebilir miyim? zannediyorum yeni üye olduğum için göremiyorum. Görebilmemin bi yolu var mı.
Yrdımcı olursan çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler..
Bu mesajı özeline yazmıştım ama özel mesaj da atamıyomuşum.BUradan cevaplayabileceklerini cevaplayabilirsen çok iyi olur..

Armine Merhaba,
Ben yakın tarihte giriş yapanlardanım.Çenemle ilgili problemim var malesef oldukça geri ve küçük, aslında asıl sorun geriliği.Bu konuda senden bilgi rica edeceğim eğer mümkünse fiyat hakkında ve ameliyat izi kalıyor mu bir de doktorun soyadı özellikle.. ha bir de çene fotolarını görebilir miyim? zannediyorum yeni üye olduğum için göremiyorum. Görebilmemin bi yolu var mı.
Yrdımcı olursan çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler..
Bu mesajı özeline yazmıştım ama özel mesaj da atamıyomuşum.BUradan cevaplayabileceklerini cevaplayabilirsen çok iyi olur..

canım bastan sona actıgım iki topiği okursan bayag bı bılgı sahıbı olursun heralde :) ama özetle gercekten ıhtıyacı olan hastalarda basarılı bır sonuc elde edılebılecek bır yontem protez ama az bı gerılık soz konusuysa yanı kucuk bı degısım senı mutlu edecekse yag enjeksıyonuda dusunebılırsın, özelden sana msn adresımı atıyorum msn den resımlerımı gosterebılırım ıstersen, dr nacı celık fıyat hakkında pek bı bılgım yok ben üç amelıyat oldum ama forumdan duydugum bı hastaya 4500 tl fıyat vermıs yınede bılemıyorum benım cene altından koyuldugundan protezım bellı belırsız altta kalan karsıdan bakıldıgından gorulmesı mumkun olmayan bı ız var ama benı hıc rahatsız etmedi agız ıcındende koyulabılır ben daha az rısklı oldugundan cene altından koymasını ıstedım, yıne sorun olursa cevaplayabılırım

Çok teşekkür ederim.Çok bilgilendirici oldu.Eklemeyi yaptım.Evet dişler enfeksiyon açısından sanırım daha riskli sanırım bana yağ enjeksiyonu olmaz gibi geliyo sanırım Naci beyle görüşmeliyim.Çok tşkler.msn den ekledim az önce.eklemiş olursan yarın resimlerini görmek isterim. ya da ne zaman uygun olursan.:D

Çok teşekkür ederim.Çok bilgilendirici oldu.Eklemeyi yaptım.Evet dişler enfeksiyon açısından sanırım daha riskli sanırım bana yağ enjeksiyonu olmaz gibi geliyo sanırım Naci beyle görüşmeliyim.Çok tşkler.msn den ekledim az önce.eklemiş olursan yarın resimlerini görmek isterim. ya da ne zaman uygun olursan.:D[/

kabul ettım fakat karsılasamadık pek gırmıyorum msn e

arkadaslar pazartesı randevum var nacı beyle muhtemelen amelıyat gunu alcam enıne boyuna cok dusundum doktorumun tavsıyesıyle 1 ay daha bı kez daha dusunmus oldum yaz gelıyor umarım erken bı zamana verır nacı bey cok yogun bı dr bu durum benı tedırgın edıyor ama benımde operasyonum cok kısa ınsaallah araya sıkıstırır:) bı de umarım burun konusunda da benı mutlu eder cok dua edıyorum estetık tecrube gecıren yada gecırmeyı dusunen arkadaslar bılır artık oramı buramı dusunmek ıstemıyorum bu cok kotu bı psıkolojı hanı nerenız agrırsa canınız ordadırya onun gıbı bısey sankı takılıp kalıyorsunuz butun dusuncenız hayatınız o oluyor ben bu psıkolojıdenn kurtulmak ıstıyorum ınsaallh bu sefer olcak...

armine arkadaşım ben de 3. burun ameliyatımı olmak istiyorum fakat korkuyorum burda yeniyim fakat daha sonra benide eklersen sevinirim

arkadaslar pazartesı randevum var nacı beyle muhtemelen amelıyat gunu alcam enıne boyuna cok dusundum doktorumun tavsıyesıyle 1 ay daha bı kez daha dusunmus oldum yaz gelıyor umarım erken bı zamana verır nacı bey cok yogun bı dr bu durum benı tedırgın edıyor ama benımde operasyonum cok kısa ınsaallah araya sıkıstırır:) bı de umarım burun konusunda da benı mutlu eder cok dua edıyorum estetık tecrube gecıren yada gecırmeyı dusunen arkadaslar bılır artık oramı buramı dusunmek ıstemıyorum bu cok kotu bı psıkolojı hanı nerenız agrırsa canınız ordadırya onun gıbı bısey sankı takılıp kalıyorsunuz butun dusuncenız hayatınız o oluyor ben bu psıkolojıdenn kurtulmak ıstıyorum ınsaallh bu sefer olcak...

arminecim, bu sefer inşallah her şey tam istediğin gibi olur. Tamamen bu sıkıntılardan (acaba öylemi, böylemi demekten) yakında kurtulmuş oluyorsun az kalmış. Bu insanı yıpratan sıkıntılı süreci yaşayan herkesin bir an öncek kurtulması dileğiyle canım... :34:

arminecim, bu sefer inşallah her şey tam istediğin gibi olur. Tamamen bu sıkıntılardan (acaba öylemi, böylemi demekten) yakında kurtulmuş oluyorsun az kalmış. Bu insanı yıpratan sıkıntılı süreci yaşayan herkesin bir an öncek kurtulması dileğiyle canım... :34:

amın ınsaalh tesekkur ederım guzel dıleklerın ıcın , sen nasılsın canım burun cenen suan ıcın nasıllar memnunıyetın ne durumda?

armine arkadaşım ben de 3. burun ameliyatımı olmak istiyorum fakat korkuyorum burda yeniyim fakat daha sonra benide eklersen sevinirim

canım benım tek seferde kurtulamayanlardanız desene:) ama olan oldu tabı artık bu saatten sonra son olsun umıdıyle dogru ellerde memunıyetı yakalarız ınsaallh....

amın ınsaalh tesekkur ederım guzel dıleklerın ıcın , sen nasılsın canım burun cenen suan ıcın nasıllar memnunıyetın ne durumda?

Ameliyat olalı 1 ay 1 hafta oldu. Burnumun içide dışıda henüz şiş ama bu haliyle bile memnunum. Çene konusunda senin tecrübelerin sayesinde yağ enjeksiyonu yaptırdım biliyorsun. İyiki öyle yaptırmışım bu kadarını bile hem ben, hem çevrem çok yadırgadık. Burun dan çok çene daha fazla ifade değişikliği yarattı. Çenedeki ödemlerim indi şuan daha iyi durumda. Her iki operasyonda şimdilik başarılı gibi görünüyor.

Ameliyat olalı 1 ay 1 hafta oldu. Burnumun içide dışıda henüz şiş ama bu haliyle bile memnunum. Çene konusunda senin tecrübelerin sayesinde yağ enjeksiyonu yaptırdım biliyorsun. İyiki öyle yaptırmışım bu kadarını bile hem ben, hem çevrem çok yadırgadık. Burun dan çok çene daha fazla ifade değişikliği yarattı. Çenedeki ödemlerim indi şuan daha iyi durumda. Her iki operasyonda şimdilik başarılı gibi görünüyor.

cok sevındım canım evet cene amelıyatı olurken cok dusunulmelı dedıgın gıbı ıfadeyı cok degıstırıyor ama memnun olmana sevındım umarım zamanla daha da artar memnunıyetın

Back