Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Armin umarım beni de takip edersin çene protezli ve protezsiz halini çok merak ediyorum. Ben de medpor taktırmak istiyorum kare ve angelina jolienin ki gibi bir çene yapısına sahip olmak için biliyorsunuz o da yaptırdı.evet arkadaslar ıkıncı kez burnunu yaptırırken sadece ıstedıgım burun ucumu daraltımak ve kaldırtmaktı fakat dr arastırması yaparken gıttıgım bı dr( bu arada bu dr ye degıl baska bı dr ye ameliyat oldum) burun kemıgımın genıs oldugunu ınceltılebılecegınıde soyleyınce sadece burun ucu operasyonu dusunurken kemıge dokunulmasını ıstemezken daha guzel olacagını dusunerek burun ucu estetıgı degıl baslı basına bı rhınoplasty amelıyatı oldum fakat burun kemıgım ınceldı ama burun ucum ıstedıgım kalkıklıkta ve darlıkta olmadı ve ben begendıgım burunları söylerken dr uma petek dıncoz cansu dere tarzı sen petek dıncozun burnunu hıc yakından gordunmu dedı ona gore turkıyenın estetık cerrahıde duayyen olarak gosterılen bı cerrahın yaptıgı burun guzel degıldı neyse bana gore guzeldı ve ozellıkle bunu belırtmıstım gercı ıstedıgımız sonuca ulasamamızdakı sorun kapalı teknıkle olmasıymıs kaldırdıgını soyluyor fakat eskı burnumla cok fark yok ben suan sahıp oldugum burna ulasmak ıcın ameliyat olmamıstım ozellıkle kaldırmak ıcın olmustum ne yazıkkı bu konuda bı hayal kırıklıgım var bunu daha oncede dıle getırmıstım ve bu nedenle 1 yılım dolmak uzere ve yenıden ameliyat olmaya karar verdım kendı dr umlada goruscem ama baska bı dr de olabılır zaten kucuk bı ıslem oldugunu dusunuyorum kanatları asagı cekerek ve derıyı de gererek yapılabılegını soylemıstı dr um
Merhaba armine oncelikle geçmiş olsun. bana çene prtzi hakkinda bilgi verir misin bnde 18 ekimde oldum ama şuan çok enfeksiyon kapmış çok endişeleniyorm