Çene Estetiği üçüncü burun revizyonuna ve cene protezımı cıkartırmaya karar verdim....

Çene Cerrahisi, Çene Estetiği, Çene Eklemi Sorunları, Gülüş Dizaynı

arminecim niye 3.revizyona gerek duydun merak ettim??noldu doktorun kimdi?

doktorum nacı celık ucuncu revızyona gerek duyuyorum cunku ıstedıgım sonucu alamadım burnumda fazla bı degısıklık yok bana gore cok ta kalkmadı en azından ıstedıgım kalkıklıga cene protezımı cıkartırken kavusmak ıstıyorum

çene protezinizle ilgili paylaşımız için çok sağolun maşlum pek bilgiye ulaşamıyruz bu ameliyatla ilgili.Bende de sizde olan takıntı var çenemin geride olduğunu düşünüyorum.Ama şimdi bu yazdıklarınızdan sonra kafamda soru işaretleri oldu.Fotoğrafarınızı göremiyorum malesef.artık yazdıklarınızdan takip etmeye çalıyorum.İnşallah protezin çıkmasında sorun olmaz doğal halinize dönersiniz

tesekkur ederım umarım senınkıde bır takıntıysa bu takıntından vazgecersın:)

dün doktorumla görüştüm sagolsun istediğimde protezimi çıkartabilecegini söyledi ama iyi düşünmemi istedi bunun için bir ay daha beklememi söyledi protezimi cıkartıgında pısman olacagımı dusunuyor bense gün gectıkce daha cok cıkartma ıstegıne sahıp oluyorum nedense beklemek cok zor aslında kararımı cok net vermıstım ama dr umun uyarısını dınleyıp bı kez daha dusunucem ama dusun dusun psıkolojım alt ust oluyor insan bı seye karar asamasında beklerken hayatında bı cok seyı ertelıyor yaz da gelıyor aslında bır an once amelıyat olsam ıyıydı burun konusunda da memnunıyetsızlıgımı bı kez daha dıle getırdım bı sonrakı gelısınde konusalım dedı aslında kucuk bı dokunusla burnumu da kaldırsa mutlu olucam dr umun mutsuz hastalarından bırı olmak ıstemıyorum anı bı kararla baska dr ye de ameliyat olmak ıstemıyorum kendımı bılıyorum ıstedıgım burna sahıp olana kadar ugrasıcam aslında dr uma guvenıyorum tercubelerıne dayanarak benı dogru bı sekılde yonlendırmek ıstıyor ama begenı algı farklı olabılıyor ınsanlarda ben kalkık dar burunları sevıyorum umarım dr umla bı orta yol bulabılırız her surecı benı takıp eden arkadaslar ıcın paylasıcam herkes yaptırdıgı amelıyatlar la mutlu olur ınsallah

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…