Çene Estetiği üçüncü burun revizyonuna ve cene protezımı cıkartırmaya karar verdim....

Çene Cerrahisi, Çene Estetiği, Çene Eklemi Sorunları, Gülüş Dizaynı
önceki burnunudaa 2. yaptırdığın burnunuda çok beğendiiim 3. bi burun ameliyatına hiiiçmi hiç gerek yok bence ve yeterince güzelsin ama çene konusuna gelince kendi çenen gayet güzel ve orantılıymış canım dediğin gibi yüzünü biraz uzun göstermiş çıkarınca mutlu olucaksan çıkart ama burnunu hiç elleme bence ben korkumu yenip burun ameliyatına giremiyorum ayrıca cesaretine hayran kaldııım

bazı arkadaşların yorumları gerçekten çok kalp kırıcı ve yaralayıcı.oysa ki estetik ameliyat geçirdikten sonra değişimi kabullenmek çok zor ve hassas bir süreç.insanın gel-gitler yaşaması ve depresyona girmesi çok normal.arkadaşımızın bu kadar üstüne gidilmesini hiç doğru bulmadım.neticede 3 ameliyat birden geçirmiş kolay değil.armineciğim benim şahsi düşüncem sana konulan protez biraz büyük olmuş.5 mm'lik bir protez senin için yeterli olacakmış gibi görünüyor.bu protez yüzüne hafiften kaba bir ifade katmış.seni kırdıysam çok özür dilerim.bu kalınlıktaki bir protez gerçekten ciddi anlamda çenesi geride insanlara yakışır diye düşünüyorum.ayrıca sana konulan protezin medpor olduğunu yazmışsın.eğer çıkarttırmayı düşünüyorsan protez orada iyice kemikleşmeden çıkarttırmalısın bence.çünkü üzerinden uzun zaman geçtikten sonra çıkartılırsa senin kendi dokuların da zarar görecek.her doktor medpor implantı çıkartamaz.bu konu özel bir tecrübe gerektirir.o yüzden kesin karar verdiysen vakit kaybetmeden çıkarttırmalısın.ameliyatımı naci bey yaptı deyince çok şaşırdım doğrusu çünkü kendisi bu tür implantları hiç tavsiye etmeyen bir doktordu hep yağ enjeksiyonu önerirdi.diğer uzmanlık alanlarını bilmem ama kendisinin çene protezleri konusunda çok tecrübeli olmadığını düşünüyorum.

dedokidoya katılıyorum ben de biraz büyük olmuş protezin ve senin çenende öyle gözle görülür bir gerilik yokmuş eski çenen cok daha güzelmiş armine bence de karar verdiysen hemen cıkarttırmalısın
naci beye mail attığımda bana da protezleri asla önermediğini yağ enjeksiyonunun en sağlıklısı olduğunu söylemişti ben de şaşırdım protez ameliyatı yaptığına

canım yazdıklarını okuyunca hem cok mutlu oldum hemde duygulandım ruh halımı oyle ıyı anlamıssın kı tesekkur ederım allahtan bunun gerı donusu var bende en kısa surede olucam amelıyatımı ayın 23 unde gorusmem var nacı beyle nacı bey gercekten onermıyor evet protezlerı bıcok dr onermıyor aslında cok ıhtıyac duyulan vakalar da olmalı ama ben sanrım radıkal bı degısm olsun ıstedım yuzumde guzel olacagını dusunerek ama olmadı sımdı burda tecrubelerımı paylasıyorum ne hıssedıyorsam ne dusunuyorsam yazıyorum ders olsun dıye ınsanlar bazen celıstıgımı dusunebılır yanlıs yonlendırmekte ıstemıyorum kımseyı cene amelıyatı olmaya dusunenler bastan sonra kk da yorumlarımı okusunlar oyle karar versınler

çene operayonu gereksiz ama içinizde uhde kalmamış, iyi yapmışsınız. cıkartıgınız an kurtulucaksınız zaten. bazen hayal ettiğimiz gibi olmayabilir ve bunu yaşadıkca farkına varırız. burun estetiğinize gelince madem içinize sinmedi, işallah son opersyonunuz olur. çünki bazen gittikçe daha kötü duruma dönüşebiliyor. tecrübelisiniz artık bu konuda doktor seçiminizde şansınızda yaver gider işallah. psikologa gerek yok bence sadece alışmak için zaman lazım. tabi her insana göre değişir. bende dişlerimi komple yaptırdıgımda cok pişman olmuştum. doktorlarım cok iyiydi ama keşke yaptırmasaydım dedim. daha sonra konuşmaya gülmeye yemege içmeye alıştım. çevreminde gözü alışınca zaman içerinde psikolojik olarak benimsedim:)

tesekkur ederım ıyı dıleklerın ıcın bende oyle umuyorum benı anlayabılen ınsanları gordukce de mutlu oluyorum bu duyguyu yasayan bılır ancak:)))

Arminecim canım benim ben de seni uzun süredir takip edenlerdenim hatta eski resimlerini de çok iyi hatırlıyorum çünkü ben de hem burun hem de çene ameliyatı olmak istiyorum ve de hala olamadım. Bana sorarsan insan kendini nasıl iyi hissediyorsa öle olmalı en doğru kararı kişi kendisi verir seni burada hasta olmakla suçlayana arkadaşları da kınıyorum çünkü çok mantıklı cevaplar veren aklı başında bir kişi olduğun cevaplarından zaten anlaşılıyor bence öyle insanları hiç kafana takma. Ha bu arada demişsin ki çenem de ki protezi çıkartacağım bence buna gerek yok çünkü bu ameliyat ağır bir ameliyat olur zannımca bunun yerine daha hafif bir çözümle yani eski sende beyendiğin yuvarlak hatlı yüze sahip olmak için yağ enjeksiyonu deneyebilirsin yada dolgu maddesi enjeksiyonu yaptırabilirsin yüzüne şekercim. Burnuna gelirsek bece şahane bir burnun var ama madem daha incelmesini istiyorusun o zaamn kanatlarını daraltıp kaldırtabilirsin ama bence kaldırtmaya çok da gerek yok çok hoş bir kalkıklığı var zaten. Şimdiden sana ameliyatlar için geçmiş olsun diyorum umarım herşeyi bir an önce ve kolaylıkla atlatırsın şekerim darısı bizim başımıza sıkma canını üzme kendini mutlu ollll....:=)

tesekkur ederım protezın cıkarılmasının ben zor bı ıslem oldugunu dusunmuyordum bunu ayın 23 nde doktorumla konusucam kesınlıkle cıkartırmak ıstıyorum yuzume hıc bı ıslem yaptırmak ıstemıyorum yag yada dolgu gıbı .

armine85 merhaba, sana katılıyorum çenedeki protezi çıkartmak en doğrusu. Yağ enjeksiyonu veya dolgu seni mutlu etmeyecektir. Onları yaptırdığında bu seferde büyük bir yüzün olacaktır. Sen eski küçük yüzünü özlediğin için protezi çıkartmaya karar vermiş olman bence de en doğrusu canım. Benim ameliyatım da çok yaklaştı, heyecanlıyım Her şey gönlünce olsun canım...

kıme amelıyat olcaksın neye karar verdın umarım hersey gonlunce olur mutlu olursun

ilk zamanlar cenemı cok sevıyor ve begenıyordum cunku artık gerıde dıye bı kompleksım olmayacaktı fakat en yakın arkadasım ben amelıyattan cıktıgım an aynaya baktıgımda begenmıs oldugum halde cenemı hıc begenmıyordu buyuk oldugunu dusunuyordu bende ona kızıyordum hatta nacı beyde kızmıstı arkadasına moral vermen gerektıgı halde moralını dusuruyorsun dıye butun amelıyat surecınde yanımdaydı bu arkadasım ben ozamanlar cenem ışiş ödemlı halıyle bıle sevıyordum belkı yuzumdekı odemler sebebıyle yuzumu ozamanlar uzun algılamıyordum cunku bı burun amelıyatıda gecırmıstım yuzum halıyle ödemliydı zaten cenemden memnun oldugumu yazdıgım tarıhler bakılırsa amelıyatın hep ılk ayları ıcınde yapılmıs yorumlar ve uzun bı sure bı kac ay forumda hıc bısey paylasmadım cevremdekıler benı gordugunde zayıflamıssın yuzun suzulmus sankı dıyordu ceneme protez takttırdıgım kımsenın aklına gelmıyrdu (tabı amelıyat oldugumu bılmeyenler) ben protez taktırdıgımı soyleyıncede eskı yuzun daha guzeldı ne gerek vardı demeye basladılar benım bunu algılamam bıraz zaman aldı dedıgım gıbı ılk aylar memnundum cenemden daha dogrusu bu uzun goruntu benı rahatsız etmıyordu nacı beyde zamanında soyledı kendısıde belırgın cene hatlarını sevıyor bu amelıyat senı ve benı memnun edecek etrafındakılerı degıl benım memnunııyetımde fazla uzun surmedı ne yazıkkı ve sımdı kesınlıkle cıkartırmayı dusunuyorum

Bazen hayatta maddi, manevi pahalı tecrübeler edine biliyoruz. Yinede sağlık olsun deyip bundan sonra ne yapılabilir ona bakmakta fayda var. Naci beyle görüşme umarım iyi geçer ve sorunsuz bir şekilde (dokular zarar görmeden) başarılı bir protez çıkarma ameliyatı gerçekleşir. Aslında kimin ne dediğinden ziyade kendinin ne düşündüğü, ne hissettiği daha önemli.

çene kısaltma büyütmeye oranla daha zor bir işlem diye biliyorum. Zor bir süreç sizi bekliyor. Bana fenalık gelmek üzere vallahi kafam o kadar çok karışıyor ki...

hıc stres yapma canım en dogru kararı vermıssın burnunu nasıl ıstıyorsan en ınce detayına kadar anlat olayım bıtsın kurtalayım mantıgı olmasın ve umarım beklentılerıne yakın bı burna kavusursun resımlerıne baktım cene protezı bence yuzunu kaba gosterırdı yanaklarında dolgun senın zaten kucuk bı protez kullanılacaksa yag enjeksıyonu yaptırmak daha dogru bı karar hem burun ucu toparlanacak bı ölçüde orantıyı burunla da saglamıs olacak dr un guzel sonuclara kavusman dılegıyle:))

cnm bence de seni kırmak istemem ama çıkarma gibi bir ihtimalin varsa çıkarttır bence de..eski çenene baktım daha hoş yani..en azından doğal..büyük geldi bana da..

cnm bence de seni kırmak istemem ama çıkarma gibi bir ihtimalin varsa çıkarttır bence de..eski çenene baktım daha hoş yani..en azından doğal..büyük geldi bana da..

yenı fotolar memnunıyetsızlıgımın anlasılmasında faydalı oldu sanırım cevremdekı herkes bu fıkırde ben de oyle dusunuyorum ınsallah cıkartırıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…