Çene Estetiği üçüncü burun revizyonuna ve cene protezımı cıkartırmaya karar verdim....

Çene Cerrahisi, Çene Estetiği, Çene Eklemi Sorunları, Gülüş Dizaynı
Yıllardır bu forumu takip ediyorum ama böyle tutarsız yorumları gördükçe acaba reklam mı diye düşünmüyor değilim. Önce Sefa doktorun reklamını yaparken şimdi yan çizmek, yaklaşık 40-50 yorum mükemmel derken Ahmet beğenmedi demek soru işaretleri yaratıyor.

Ahmet mehmet hüseyin hangisi karar veriyor çenenize ? lütfen biraz tutarlı olun.... bizi arada bırakmayın sizlerin yorumlarına göre kararlar veriyoruz tutarsızlıklarınızı görmek acaba bende mi önce psikologa gitmeliyim diye düşündürmüyor değil.

Lütfen birde bize psikolog masarafı çıkartmayın ama sizin gitmenizi ısrarla öneriyorum...

Son düzenleme:

arkadas lıstemde eklı degılsınız albumum ozel dolayısıyla resımlerımı gormemınız mumkun degıl ayrıca sevıyelı degılsınız ameliyat oncesı ve sonrası resımlerımı ınceleyen arkadaslar ınandırıcılıgım konusunda fıkır sahıbı olabılır ben neden cıkartmak ıstedıgımı gerekcelerıyle beraber anlatıyorum zaten ınsanları dogru yonlendırmek adına neden bu kadar tepkılısınız anlamıs degılım fakat daha saygılı olursanız sevınırım

Cok karasiz bir insansin herhalde canim veya zor begenen birisi. Bukadar ameliyat olan insanlara sasirmiyor degilim arkadaslar, bu paralar nereden geliyor diye dusunuyorum. Canim profil resminden gayet güzel görünüyor yüzün, ama tabi kendi kararin.

ayrıca anlasılamayan nokta su ben cenemden memnun degılm demıyorum kı ıyı okuyun lutfen yorumlarımı eskı dolgun yuzumun daha guzel oldugunu soyluyorum cenem yuzumu zayıf ve uzun gosterdı ayrıca dr uma cenemı zorla yaptırmadım dr um burnumu yapmayı reddetmıstı bence ıkı arkadas ta taraflı yorum yapıyor tarafları da bellı zaten bense burda gercekten tecrube ve fıkırlerımı paylasıyyroum yol gostermek adına cene amelıyatı dusunen arkadaslar lutfen yorumlarımı dıkkatlı okuyup ıyı karar versınler hatta oncesınde bı yag enjeksıyonu deneyıp yuzlerındekı degısımı gorsunler sonra kalıcı yonteme basvursunlar

Ne demek istedigini anliyoum canim. Cene implanti yüzünüzü degistiren bir operasyon ve buna hazirlikli olmaliyiz. yüzde yüz karar vermek icin bence arkadasin dedigi gibi baska yöntemleri denemek iyi olabilir.

Resimlerine baktim ve bayildim canim, cok cok güzelsin. Cene implanti olmasada ayni güzellikte olicandan emin ol. harikasin

Son düzenleme:

sizin tanımladıgınız gıbı bı durum yok ben o yada bu begenmedı dıye bı yorum yapmadım cenemle ılgılı fakat sız bırılerının yararına benı hedef alarak yorum yapıyorsunuz bu cok acık

Resimlerine baktim ve bayildim canim, cok cok güzelsin. Cene implanti olmasada ayni güzellikte olicandan emin ol. harikasin

evet cene ameliyatının bana kattıgı tek sey tecrube oldu pahhalı bı tecrube yanı guzellık katmadı evet olmasada aynı guzellıkte olacaktı dogru bı tespıt yorumların ıcın tesekkur ederım cunku boyle tarafsız yorumlara ıhtıyacım var burda herkes bırılerıne hızmet edıyor aslında ınsanlar bunun farkında asırı ovgu ve karalama ıceren mesajlar hep yanlı ben dr umun her konuda hakkını verırım yorumlarımdada bunu ıfade etmeye calısıyorum

merhaba,
ameliyat öncesi resimlerinde yüzünüz daha küçük ve toplu duruyor. Her iki halide bence süper çok güzel. Protez öncesi daha çocuksu, sonrası ise daha olgun bir görüntü olmuş. Ama önemli olan kişinin kendini nasıl mutlu hissettiği. Operasyon öncesi çok iyi düşünmemiz gerektiğini anlatmaya çalıştığınızı insanların çok istediği halde zamanla düşüncelerinin ne kadar değiştiğini anlatmak için yaşadıklarınızı paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Sevgiyle kalın

az önce fotoları inceledim seninde izninle
bu arada albümüne sen beni eklemedende bakabildim neden diye düşündüm neyse haberin olsun özel olup olmadığını kontrol et istersen
fotolara da yazdığım gibi burnununda çeneninde öncesi bence çok güzel ama bu operasyonlar kişiye özel yapılıyor ve kişinin isteğine göre tabiki
sen görüntünden memnun kalmamışsan bu operasyonun başarısız olduğunu göstermiyor bence
evt burun yamuk olur orantısız olur yada ameliyat sonrası komplikasyonlar gelişir memnun kalmadım dersin yada çene operasyonu aynı şekilde
insanların fikirleri değişebilir ama bu size şunu öğretmeli perasyonun üstünden belli bir zaman geçmeden görüntüsü hakkında memnuniyet hakkında çokta yorum yapılmamalı özellikle çevrenin fikirleri kısmen önemli
her zaman etrafınızda sizi çok iyi tanıyan seven insanların fikirleri alınmalı hııı dışardan böyle görünüyor demek için

operasyonların öncesinde de şimdi de çok güzelsin arminecim,ama mühim olan senin kendini nasıl mutlu hissettiğin.hayırlısı olsun.sağlıkla olsun canım.

avatardaki resminde burnun çok hoş görünüyor. çenende ellediğinde fazlalık hissi mi oluyor, neden rahatsız oluyorsun, merak ettim.

cene protezım yuzumu daha zayıf ve uzun gosterde arkadaslık yollarsan albumde eskı ve yenı resımlerımı gorebılırsın ben eskı dolgun yuzumu gerı ıstıyorum yoksa dedıgın gıbı bı hıs yok ama tabı gogus sılıkonu gıbı benımsenmıyor ben mesela gogsumdekı sılıkonu unuttum ama cene ıcın aynı durum soz konusu degıl elledıgınde hıssedıyorsun

Canım ameliyattan önce de çok güzelmiştin şimdi de çok güzelsin. valla ben bi kusur göremedim keşke o burun bende olsa, yandan da önden de çok beğendim burnunu ama önemli olan senin kendinin beğenmesi. inşallah düşlediğin güzelliğe kavuşursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…