ucuk..

Sda01

Guru
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2011
621
3
Iki uc gun once dudagimda cikacagini hissettim once buz sonra sarimsak koydum gecti
Bu sefer dudagimn baska yerinde cikacak gibi oldu yine yaptim yine gecti
Bu sabah kalktim burnumun alt tarafinda cikmis
Sanki oyun oynuyor benimle
yarin kuzenimin kinasi var ve ben bu kadar hazirlanmisken ucukla dolasmak istemiyorum
Cikmis ucuk nasil gecer birseyler soyleyin

asiviral
aklovir
zovirax
vectavir

hepsi uçuk kremi hangisini istersen kullan. buz koymaya devam et en azından kızarıklığını alsın.
geçmiş olsun

Asiviral ve vectavir hic bir zamanise yaramadi bende :-(
Gidip zovirax falan alayim bari :-(
Tesekkurler

Eskiler diş macunu sürermiş iltihabını alsın diye.. Anca onu tavsiye edebilirm bende.. :26:

Bu arada bende de sürekli çıkar. 3 haftada bir uçuklu gezerm ama alıştım artık o yüzden hemen geçer benim uçuklar. E onlarda bana alıştı tabi

Bende ucuk çıktığında oraya ruj sürerdim biraz kuruturdu bilmiyorum sakıncalımı ama iyi geliyor :)

şuan çıkıp zo...rax al hemen, geç kalırsan işe yaramaz çünkü, kınada da fondotenle falan kapatırsın, göz makyajına ağırlık verirsin, yapacak bişey yok
malesef ya çıkarsa diye korktukça çıkıyo bu meret, canlı bi organizma olduğunu düşünüyorum bazen, gıcıklığına önemli günleri buluyo kendisi

Asiviral ve vectavir hic bir zamanise yaramadi bende :-(
Gidip zovirax falan alayim bari :-(
Tesekkurler

aslında hepsinin etken maddesi aynı. Biraz psikolojik olabilir sizinkisi.
ama birde zovirax deneyin bakalım inşallah fayda sağlar

canım bu konuda bende muzdaribim çok şey denedim hiç bişi fayda etmedi. en son limon duydum ve denedim . çıkmaya hissettiğin anda sür. çıkmıyor büyümüyor bile kayboluyor. dene ve gör . geç miş olsun

Zovirax derim kesinlikle!
Çok etkili anında kurutup düşürüyo ama malesef minicik birşey olmasına karşın fiyatı 20 lira..

Uçuk bende de sorun...

Ne sürersen sür, çıkmaya başladığını hissettiğin anda süreceksin yoksa çıktıktan sonra ne yapsanız boş...

zovirax la asiviralin içeriği aynı.. ben asiviral krem kullanıyorum,sürekli çantamda..Hissettiğim an sürüyorum,çıkmıyor. Bu şekilde biraz çözüldü..

muadiller orjinalin yerini kesinlikle tutmuyor, ucuz diye diğerlerinide denemiş nasılsa etken madde aynı diye düşünmüş biri olarak, kesinlikle zo..rax, nedense diğerleri deriyi çok tahriş ediyor, daha beter oluyor uçuklu yer

Ne kadar sağlıklı olduğu tartışılır ama benim kesin sonuç veren bir yöntemim var. Uçuğun çıktığı yere pamuğa koymuş olduğum asetonu basıyorum uçuk büyümeden küçülüyor biraz kavuruyor ama en azından kurulmuş oluyorum.

asiviral ben uçuk bulunan yere sürekli kullanıyorum(gece yatmadan bolca sür) 1 günde baya etki gösteriyo tamamen iyileştirmez ama küçültüyo geriside makyaj artık hatta şu anda dudagımın üstünde var bi tane stresten oluyo heralde
ALLAH başka dert vermesin kardeşim...

Son düzenleme:
Ne Buz ve sarimsak koydum cikacagini hissettigimde gecti yokoldu ama bu sabah hic belirti vermeden cikmis
Zovirax yokmus terramycin verdi bolca surdum iltihabini aldi
Suan hafif kizariklik var gecer yarin aksama kadar umarim
Hepinize cok tesekkur ederimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…