Asiviral, yoksa antiviral :) 4 tl koş eczaneye tatlım akşama kuruyacak uçuğun :)
geçen gün benim de üst dudağımda çıkmıştı uçuk eczanaden vectavir adlı bir uçuk kremi aldım 3-4 günde geçirdi benim uçuğumu umarım sizinkinede aynı etkiyi yapar
Benim adet olmadan önce çıkıyor birde yayılıyordu bırak dudağı burnuma kadar.2 hafta ev hapsinde kalıyordum bazen.bnm söylediğim kremi alacaksan canım dikkat et etkisi 3 saatte geçiyor yani 3 saatte bir yenilemelisin pamuklu çubukla sürebilirsin oraya.bide uçuğun dışına taşırmamaya çalış sağlıklı derinde kurur büzüşür yoksa
kızlar uçuk çıktıktıktan sonra sürülen uçuğu kurutan çabuk iyileştiren bi krem var mı,yada hastaneye gidip müdahale edbilirler mi
hem alt dudağımn kenarı hem üst dudağımın kenarı döktü sinir krizi geçircem çok kötüyüm yardım edin lütfen(((((((
Virosil var ama onu bulman cok zor olabılır ccok cabuk ılestırıyor ezaneler ıte kaka getırıolar doktordan nnnanumuneyle alabılmıstım
Bıde cok bılınmıyo ucuz oldu ıcın getırmıyo ezaneler 3 4 tl
Buz kompres yap sık sık
kızlar uçuk çıktıktıktan sonra sürülen uçuğu kurutan çabuk iyileştiren bi krem var mı,yada hastaneye gidip müdahale edbilirler mi
hem alt dudağımn kenarı hem üst dudağımın kenarı döktü sinir krizi geçircem çok kötüyüm yardım edin lütfen(((((((
Benim adet olmadan önce çıkıyor birde yayılıyordu bırak dudağı burnuma kadar.2 hafta ev hapsinde kalıyordum bazen.bnm söylediğim kremi alacaksan canım dikkat et etkisi 3 saatte geçiyor yani 3 saatte bir yenilemelisin pamuklu çubukla sürebilirsin oraya.bide uçuğun dışına taşırmamaya çalış sağlıklı derinde kurur büzüşür yoksa
Zovirax çok iyi geliyor ama biraaz pahalı 20 tl felandı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?