çok tşk ederim hepinize yardımcı olduğunuz için kızlar
çok tşkler
bunuda deneyebilirim
çoğunlukla zovirax önermişsiniz kızlar bugün gitim eczaneye etkili bi krem olsun dedim asiviral diye bi krem verdi üzerinde hem asiviral hem antiviral yazıyo şu an sürdüm
ama zovirax ı da almak istiyorum yarın
ben zovirax kullanıyorum çıkacağını anladığım an sürüyorum ozaman çıkmıyor
çıktıysada 2-3 saat içinde kurutuyo
ben çok memnunum dene istersen
uçuktan gerçekten çok ama çok korkarım ki şükür ki hayatımda 2 3 kez çıkmıştır. o da çok üzgün olduğum zamanlarda...
krem adı / çözüm önerisi bilmiyorum ama eczaneye gidip uçuğunuza göre bir ilaç isteyebilirsiniz eczacı size en uygun olanını söyleyecektir zira bazı uçuklar hiçte hafife alınmayacak problemler çıkarabiliyor ne yazık ki.
size acil şifalar dilerim.
çok tşkler
bence en etkilisi zovirax fiyatıda 10 tl civarıydı sanıyorum.
Zovirax çok iyi geliyor ama biraaz pahalı 20 tl felandı sanırım
bencede en iyisi zovirax, geçen gün aldım 10 liraya, hepsinin etken maddesi hemen hemen aynı olmasına ragmen zovirax daha iyi geliyo, tüpü falanda daha hijyenik
Dün bi kanalda uçuk için, limon tuzunu havanda ezip sulandıeacak kadar elma sirkesi koyun ve bunu pamukla uçuğa sürün diyorlardı . Ender saraçın programıydı. Denemeye değer
bunuda deneyebilirim
çoğunlukla zovirax önermişsiniz kızlar bugün gitim eczaneye etkili bi krem olsun dedim asiviral diye bi krem verdi üzerinde hem asiviral hem antiviral yazıyo şu an sürdüm
ama zovirax ı da almak istiyorum yarın