Uçtu Uçtu Anna'nın Aklı Uçtu

Anna nerdeyse çoğu ilişkin fuckbuddy kıvamında ve sen sürekli aşık oluyorsun ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol
Hayatımda 2 kere aşık oldum. Bu adama ne hissettiğim konusunda kararsizim.
Ve sevişmeyi seviyorum napiim öyle beklemeyemem fuckbuddy kıvamında olmasın diye. Cuppa yatak.

Hayatımda 2 kere aşık oldum. Bu adama ne hissettiğim konusunda kararsizim.
Ve sevişmeyi seviyorum napiim öyle beklemeyemem fuckbuddy kıvamında olmasın diye. Cuppa yatak.
Fuckbuddy konularına normal bakıyorum her iki tarafta istediği sürece olabilir tabi cokkk normal
Ama bak mesela sen taktik yapıyorsun gibi geliyor bu erkekler bundan anlamıyor bence gerçekten etkileniyorsan karşı taraf bir adım attığında ‘’yokkk istemiyorum takılalım’’ moduna girme ufaktan yanaş sende duygusal olarak
Çünkü diğer türlü adam aman bunda bi cacık yok takıl gitsin moduna giriyo

Ne kadar korkarsan kork ne kadar kaçarsan kaç ''AŞK' olacaksa oluyor.
Cinselliğin güzel gittiği ten uyumu yakaladığın adama mı aşık olursun,aşık olduğunla mı cinsel uyum yakalarsın? (Civciv mi yumurtadan,yumurta mı civcivden gibi bişey oldu :) ) Ama kendini biliyorsundur hangisine daha yakın olduğunu.
Sen cinselliği seviyorsun bu belli cinsel doyum yaşadığın insana bağlanma sorunu yaşamazsın bence.
Dolayısıyla mantığına hayat tarzına uymuyorsa bazı şeyler çok zorlama derim ilişkini ilerletmek adına.Böylelikle üzülmemiş de olursun.
Diyeceksinki aşık olursam o zaman ne olacak? :)
Aşk acın başka doyumlu bir cinsellik yaşayana kadar sürer en fazla.Önceliklerin tercihlerinde belirleyici olur her zaman.
Bence gidebildiği yere kadar gitsin aşk acısı yaşarsam ne oluru düşünme.
Çok değil yakın zamanda aşk acından nasıl bahsettiğini hatırlıyorum.
Şimdi ise kelebekler kuşlar uçuyor falan ozaman dans Anna :)

Ya ahahaahahahahah ayni ben
Sey yapıyorum,telefonu kapatinca gelinlik modelleri vs arastiriyorum ama o gelecekle ilgili bisey ima edecek olsa diyorum ki amaaaan ne kasiyoruz ki bugün var yarin yohuuuz sonra da dis cekim yeri ariyorum
Demekki doğru olanın bu olduğunu dusunuyoruz,devam bence

Bence biz özelden uzun uzun konuşmalıyız superisi

love is in the air ♥

ne taktigi istiyosun, adamdan sogumak mi istiyosun? neden ki? ne tur okuzlukleri var?
Yok kız öküzlük falan yok.
Buluşuyoruz adam bana buluşma sonunda benimle bulustugun için teşekkür ederim diyor.
Kraliçe muamelesi yapıyor, söylediği 10 şeyden 15i iltifat
Ama boşanmış ve çocuğu var. Çocuk da ondan kalıyor. Yani olmaz bu is. Böyle bağlanıyorum bu da iyi değil.

hmm hayati seninkine uygun degil.
olurunu olmazini en iyi sen bilirsin. ask ve baglanma olayina gelirsekte; o sana neden asik? ve tam manasiyla kendisi gibi mi acaba? tamamiyle sen oldugun icin mi asik sana? yoksa kendi durumunun farkinda, sendende hoslandigi icin aslinda tamda kendisi gibi degil daha muazzam bi adammis gibi mi gosteriyo kendini acaba? bunu hafif anlamaya calismak iyi olur sanki. adam kendi gibiyse ve sana sen oldugun icin bukadar guzel davraniyosa ve el ustunde tutuyosa, bi cocuk cok cok cok buyuk bi problem belkide yaratmaz?

İnan düşündüm bilmiyorum.

Çevremde bana fazlasıyla ilgi, talep olduğunu biliyor. Belki de kaptırmak istemiyor.

Ama ben de adama şahane davranıyorum, muhtemelen hayatında kimsenin yanında böyle hissetmiyor. Mesela mutfakta makarna yapıyor, kapıya yaslanmış gülümseyerek dünyanın en güzel varlığını izliyormuş gibi bakıyorum, bunu fark edince adamın yüzü aydınlanıyor.

romantizm romantizm:)

akisina birak, ask asiri hesap kitap sevmez. ama; cocuk konusu gercekte no go ise, cokta kaptirma kendini

Korkman çok normal ,böyle durumda herkes aynı korkuyu yaşar.önemli olan korkarak bazı şeyleri çözemeyeceğimizi , biran evvel çözüm için arayışa girmemiz gerektiğini beynimize öğretmek.Allah yardımcınız olsun

Senin o kadar temiz bir kalbin var ki bütün güzellikleri, en büyük mutlulukları, en iyi adamları hak ediyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…