Uçtu Uçtu Anna'nın Aklı Uçtu

Evet çocuğu onunla kalıyor.

Bu ,su anin heyecaniyla seni rahatsiz etmez ama iliski rutine baglandikca batacak bu sana.Ne kadar saygi gostersen de onceligi cocugu olacak.Sen hep bir plana uyan taraf olucaksin.Kaptirma diyecegim kendini ama yapi olarak kendini koyveren birisin iliskilerde.Frenle derim.
Adam tabi sana prenses muamelesi yapacak bu arada.Bu cok normal.

Bu ,su anin heyecaniyla seni rahatsiz etmez ama iliski rutine baglandikca batacak bu sana.Ne kadar saygi gostersen de onceligi cocugu olacak.Sen hep bir plana uyan taraf olucaksin.Kaptirma diyecegim kendini ama yapi olarak kendini koyveren birisin iliskilerde.Frenle derim.
Adam tabi sana prenses muamelesi yapacak bu arada.Bu cok normal.
Son paragrafı anlamadım desem :)
Yani biraz daha açarsan onu mutlu olurum :p

Ne hissediyorum diye kendime soruyorum ama bir cevap veremiyorum.
İlk defa onunla birlikte oldum, ilk defa bir erkek hem böylesine tutkulu hem böylesine şevkatli davranıyor.
Onunla buluşacağım zamanlar kalbim 130ları görüyor. Onunla konuştuktan sonra yarım saat yerime oturamayıp, ebleh bir gülümseme ile dolanıyorum.

Ama ilişki gibi bir ilişki de yaşayamıyoruz çocuğu olduğu için. Hayatı çocuğuna göre kurulu. Anlık planlar falan yok, hep önceden planlar yapıyoruz.
Bu mesajına göre yorum yapayım ozaman,kesinlikle kapılma. Öncesinde davrandığın gibi davran kendini dizginle. Aranızda çocuk gibi fark varken üzülürsün ilerde

Yardım etmek isterdim ama ben de feci kötüyüm bu konuda. Bağlanmayı bırak “bi böbrek bana yetiyo verim mi diğerini belki işine yarar?” moduna giriyorum. Nasıl gamsız olunur, anı nasıl yaşarız, nasıl aşka kapılıp gitmeyiz? Benim için büyük gizemler bunlar :KK70:
Adam akşam belki bir yerlere akarız dedi, sapık gibi telefonun başında bekliyorum.
Meditasyon yapıcam telefonu da sessize alıcam, ulen ya o sıra ararsa diye kendimi darlıyorum.

Ayy bulmuş benim gibi gencecik hatunu o düşünsün, etrafda avcı çook. Şimdi yavaşca telefonu bırakıp uzuuun uzun meditasyonumu yapam bari :dondurma:

Adam akşam belki bir yerlere akarız dedi, sapık gibi telefonun başında bekliyorum.
Meditasyon yapıcam telefonu da sessize alıcam, ulen ya o sıra ararsa diye kendimi darlıyorum.

Ayy bulmuş benim gibi gencecik hatunu o düşünsün, etrafda avcı çook. Şimdi yavaşca telefonu bırakıp uzuuun uzun meditasyonumu yapam bari :dondurma:
Ona göre yaşayarak hata yaparsın işte. Kendinin de bir rutini hayatı olduğunu göster. Onun her müsait anında koşarsan olmaz bu iş. Ayrıca bu bir taktik değil olması gerekendir.

Ne zaman aklin basindaydiki😂

Fuckbadi konularina takila takila olan olmus sana😂duygusallik yok duygusallik yok😂😂😂
Kız bununla öyle fuckbuddy değiliz ki.
Adam kendi gel dışarı çıkak, gezip dolasak diyor. Arıyor özleminden öldüm diye.
Saatlerce sohbet de edebiliyoruz konu konuyu açıyor, ne desem sanki dünyanın en mühim şeyini söyliyormuşum gibi dinliyor.

Kız bununla öyle fuckbuddy değiliz ki.
Adam kendi gel dışarı çıkak, gezip dolasak diyor. Arıyor özleminden öldüm diye.
Saatlerce sohbet de edebiliyoruz konu konuyu açıyor, ne desem sanki dünyanın en mühim şeyini söyliyormuşum gibi dinliyor.
Sorun ne anlamadimki😑 bacim zaten bi iliskiniz var herseyi yasiyorsunda ee daha ne yani? Ne istiyonki😂

Bir uye vardi hani annesi ablasi evden kovmuş ve bir adamla yasiyordu bir ara. Actiginiz konular, yazdiginiz şeyler ayni onun tarzi. Ayni üye olabilir misiniz diye dusunuyorum. :KK70: Kendisi buralar da ve nick degismiste olabilir. Ben cok benzettim.

Bir uye vardi hani annesi ablasi evden kovmuş ve bir adamla yasiyordu bir ara. Actiginiz konular, yazdiginiz şeyler ayni onun tarzi. Ayni üye olabilir misiniz diye dusunuyorum. :KK70: Kendisi buralar da ve nick degismiste olabilir. Ben cok benzettim.
Ay yok be, kim beni nereden kovacakmış peeeh.

Valla bu benim esas üyeligim, sadece geçen tek bir konu açmak için 2. üyelik kullanmak durumunda kaldım. Onda da imla kurallarına uyuşum, mukemmel(?) uslubumla kendimi açık ettim :KK70:

Ay yok be, kim beni nereden kovacakmış peeeh.

Valla bu benim esas üyeligim, sadece geçen tek bir konu açmak için 2. üyelik kullanmak durumunda kaldım. Onda da imla kurallarına uyuşum, mukemmel(?) uslubumla kendimi açık ettim :KK70:

Kendisi okuyorsa yorum yapsin o zaman :KK70: baya benzeşiyorsunuz o üyeyle ama nickini hatirlayamiyorum bir turlu. :KK70:

Yaş farkı çok olmasa da var. Şimdi ifşa olmamak için aşırı bilgi vermeyeyim de 30larının başı diyeyim. Boşanmış ve çocuğu var.
Öyle çok relax bir modda takılamıyoruz ne yazık ki. Evde oturup adamın müsait olmasını beklemek de gençliğimi çürütmekle eş değer gibi geliyor.
Ama bir yandan da adam bana kraliçeymişim gibi muamele ediyor. Buna da alıştım, alışıyorum. Of of ne yapsam bilemiyorum.
Anna'cım sendin o ikinci üyelikle konu acan değil mi :) ne ihtiyacın vardı ikinci üyeliğe, neyse.

İlişkiye başlarken adamın boşanmış ve çocuklu olduğunu biliyordun sonuçta. Anı yaşamak kavramı pek bana uygun değil ama senin açından bakarsak çokta düşünme ilerisini, ki zaten öyle yapacaksındır sen :)

X