Ücretsiz Tüp Bebek İlaç Paylaşım Alanı

Arkadaşlar Ankara içi elinde açık gonalf olan varsa dönüş yapabilir mi 1 doz açıcıgım kaldı🙏

Kızlar merhaba Ankara içi elinde açık gonalf olan varsa dönüş yapabilir mi son kez 150lik vuracağim🙏

Arkadaşlar elimde 8 kutu oksopar 04'lük ( bir kutuda 10 adet enjeksiyon var) , 3 kutu Proluton depot 500 mg ve 1 kutu progesteron 200mg var isteyen olursa İzmir'den elden teslim edebilirim.
Merhaba. Kargoyla gönderme imkanınız varmı oksapar proluton depot iğnede duruyorsa çok acil ihtiyacım var 3.tüp bebek sürecim maddi anlamda çok zorlanıyorum.

Merhaba arkadaşlar ,Ankara dayım elimde bir tane açılmış GONALF 900 ilaçtan 750 ünite var ben 150 ünite kullanmıştım ilaç açılış tarihi :18 ekim ,ihtiyacı olan varsa gelip alabilir 16 gün süresi kaldı skt bitimine .

tüp bbek tedavisinde kullanılan ilaçlardan elinde fazla olan var mı acaba ?

Ankarada olup gonal f ihtiyacı olan var mı elimde bir adet 600 ünüte gonal f bulunuyor hala dolapta muhafaza ediyorum ihtiyacı olana vere bilirim.

Ankarada olup gonal f ihtiyacı olan var mı elimde bir adet 600 ünüte gonal f bulunuyor hala dolapta muhafaza ediyorum ihtiyacı olana vere bilirim.

Merhaba tüp bebek tedavim başlangıcında olup lucrin 11.25 E ihtiyacı olan varsa elimde var , çikolata kisti baskılamak için

X