Merhabalar elinizde duruyor mu ilaclar acabaAnkaradayim estrofem ve oksapar var elimde
Gonal f 5 kutuKaç adet var elinizde
EwetMerhabalar elinizde duruyor mu ilaclar acaba
Hangi şehir bi de ilaçların son kullanım tarihi nedirGonal f 5 kutu
Cetrotide 1 kutu
Il neresiGonal f 5 kutu
Cetrotide 1 kutu
Hala duruyor mu elinizdeMerhaba
Daha önceki tedavilerimden elimde kalan ilaclar
4 adet climara forte , 4000 anti -xa ıu/0.4ml , son kullanım 08/2024
8 adet enox iğne 7.8 mg , son kullanım 08/2025
2 tablet femara 2.5 mg , son kullanim 05/2027
22 tane Estrofem, 08/2025
(8 tanesi tarafimdan daha önce kullanilmistir)
İstanbul Anadolu yakasindayim
Hala duruyorsa alabilirimmLutinus progesteron içeriyor arkadaşlar baya da pahalı çöpe gitsin istemiyorum daha tarihlerine var
Climara ford ve estrofem dışındakiler duruyor evetHala duruyor mu elinizde
Bende Bulgurlu’da oturuyorum. Yarın iş durumum belli olunca tekrar yazayım size buradanClimara ford ve estrofem dışındakiler duruyor evet
TamamdırBende Bulgurlu’da oturuyorum. Yarın iş durumum belli olunca tekrar yazayım size buradan
İlaçları verdiniz mi.Buradan paylaştığım detayı kopyala yapıştır yaptım. Eğer şu anda tedavi görüyorsanız işinizi görür.
Merhaba,
Elimde 450 ml gonal f var. Şöyle ki bendeki gonal f 900lüktü 225-225 olacak şekilde 450 ml kullandım içinden, şu anda 450 ml var. İlaç sebzelikte bekliyor ve 16 mayıs tarihinde açtım. Zaten dolaptan çıkarıp iğneyi yapıp hemen koyuyoruz biliyorsunuz.Yani güvenilmez bir durum söz konusu olamaz, olsa hiç yazmam buraya hepimiz ne yaşadığımızı biliyoruz. 28 gün içerisinde kullanmak gerektiğinden ve benim için ihtiyaç olmadığından şu anda tedavi gören ihtiyacı olana ücretsiz verebilirim yoksa çöpe gidecek. İstanbul Tuzla’da yaşıyorum. Elden teslim edebilirim
Verildi maalesefHala duruyorsa alabilirimm