ben ilk raporumu 2020 de çıkarmıştım şuan fiyatları tam bilmiorum ünv hastnelerinde özelde fiyat başka ünv hastanesinde başka raporlu raporsuz fiyatlar da malum..Merhaba raporu ne zaman çıkardınız raporlu tüp bebek fiyatı ne kadar tuttu
Tüpler kapalı olunca rapor veriyorlar miben ilk raporumu 2020 de çıkarmıştım şuan fiyatları tam bilmiorum ünv hastnelerinde özelde fiyat başka ünv hastanesinde başka raporlu raporsuz fiyatlar da malum..
Hala mevcut mu acabaMerhaba, Elimde 15 adet meriofert 150 mg var. İstanbuldayım
Merhaba , Climara forte ve estrofemi alabilirim İstanbul Avrupa yakasındayımMerhaba
Daha önceki tedavilerimden elimde kalan ilaclar
4 adet climara forte , 4000 anti -xa ıu/0.4ml , son kullanım 08/2024
8 adet enox iğne 7.8 mg , son kullanım 08/2025
2 tablet femara 2.5 mg , son kullanim 05/2027
22 tane Estrofem, 08/2025
(8 tanesi tarafimdan daha önce kullanilmistir)
İstanbul Anadolu yakasindayim
Merhaba , benim avrupa yakasina gecme ihtimalim bu aralar maalesef yok , anadolu yakasına gecebilirseniz eğer, Ümraniye, Çekmeköy gibi elden teslimini yapabilirimMerhaba , Climara forte ve estrofemi alabilirim İstanbul Avrupa yakasındayım
ben 38 yaşındayım aşılama zorunluluğu yok direk tüp dedi dr sebepsiz infertilite var,hatta ben aşılama için ısrar ettim belki aşılamayla tutarsa tüp bebek süreci daha zor diye tamam ozaman 1 defa aşilama deneriz dedi denedik tutmadı bayram sonrası tüp bebek için başlayacağizNe zaman yaptırdınız bilmiyorum ama şuan öyle bir şey yok bizimde sebepsiz ama 2 aşılama zorunluluğu var sadece 40 yaş üzeri artık direk tüp bebek yapabiliyormuş
Yaşınızdan dolayı 35 veya 38 e düşmüş olabilir yaş sınırıben 38 yaşındayım aşılama zorunluluğu yok direk tüp dedi dr sebepsiz infertilite var,hatta ben aşılama için ısrar ettim belki aşılamayla tutarsa tüp bebek süreci daha zor diye tamam ozaman 1 defa aşilama deneriz dedi denedik tutmadı bayram sonrası tüp bebek için başlayacağiz
Bende var hangi sehirdesinizArkadaşlar merhabalar elinizde 300 gonal f olan varmı lütfen çok ihtiyacım var