Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o hastanenin rapor hakkı yoktur canım ünv hastanesi mi devlet hastanesi mi genellikle tüp bebek yapan ünv hastaneleri oluypr ben samsun 19 mayısta çıkarmıştım raporumuCevabın için teşekkür ederim benm anlamadığım şey şu bu yazdıklarının hepsi bizde var hastaneyi aradım maaleseff veremiyoruz dedi.
Bursa uludağ üniversite hastanesi rapor veriliyor diye biliyorumo hastanenin rapor hakkı yoktur canım ünv hastanesi mi devlet hastanesi mi genellikle tüp bebek yapan ünv hastaneleri oluypr ben samsun 19 mayısta çıkarmıştım raporumu
Ovitrella halen elinizde bulunur mu acabaMerhaba elimde 10 adet ovitrelle çatlama iğnesi var mersindeyim ihtiyacı olanlar ulaşabilir
Ovitrella halen elinizde bulunur muMerhaba elimde 10 adet ovitrelle çatlama iğnesi var mersindeyim ihtiyacı olanlar ulaşabilir
Prolutex iğne mevcut mu halen bana lazımMerhaba elinde estrofem ve prolutex iğne, progestan dex 25 mg iğne elinde olan varsa yardımcı olabilirseniz çok sevinirim lütfen
Bende arıyorum canım.Prolutex iğne mevcut mu halen bana lazım
Bana soruyorsanız eğer İstanbuldayım ilçe farketmez gelip alabilirimİl-ilçe?
Buradan paylaştığım detayı kopyala yapıştır yaptım. Eğer şu anda tedavi görüyorsanız işinizi görür.Bana soruyorsanız eğer İstanbuldayım ilçe farketmez gelip alabilirim
Tüpleri kapalı olanlara rapor veriyorlar mı acaba3 senelik evliyseniz 2 ya da 3 aşılama denemişseniz eşinin 5 senelik sigortası varsa ve çocuk olmadığının ciddi sebepleri varsa doktorların onayıyla hastane rapor çıkarıyor...,
üniversite hastaneleri ve belirli hastanelerde çıkar canım
Merhaba raporu ne zaman çıkardınız raporlu tüp bebek fiyatı ne kadar tuttuo hastanenin rapor hakkı yoktur canım ünv hastanesi mi devlet hastanesi mi genellikle tüp bebek yapan ünv hastaneleri oluypr ben samsun 19 mayısta çıkarmıştım raporumu