- 16 Eylül 2023
- 47
- 21
Satış yapmıyorum tedavimde kullanacağım.Ücretsiz mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Satış yapmıyorum tedavimde kullanacağım.Ücretsiz mi?
Satış yapmıyorum tedavimde kullanacağım bugün doktorum elinde kalsın dediÜcretsiz mi acaba
BENİM İHTİYACIM VAR YARDIMCI OLUR MUSUNUZ?PROGESTAN DEX nisan son kullanma tarihli 1 kutu var.Acil ihtiyacı olan yazssın.(ücretsiz)
Size ne zamana lazimmerhaba ilaç duruyor mu
Maalesef verildiBENİM İHTİYACIM VAR YARDIMCI OLUR MUSUNUZ?
şuan kullanıyorumSize ne zamana lazim
Bu ilacın 1 haftası kaldı elimdeşuan kullanıyorum
nasıl yani son kullanma tarihi nedir? gazintepteyimBu ilacın 1 haftası kaldı elimde
Son kullanma tarihi
Hangi ildesiniz? Bunu bilerek almak ister misiniz
Yardımcı olabilecek kimse yok mu arkadaşlarMerhaba tekrar tedaviye başlayacağım gonalf ihtiyacım var elinde fazla olan vermek isteyen var mıdır yardımcı olabilecek?
Canm 4.ay yazanlar 4.ayın sonuna kadar kullanılır demek.yani 1ay+1hafta süresi var halaBu ilacın 1 haftası kaldı elimde
Son kullanma tarihi
Hangi ildesiniz? Bunu bilerek almak ister misiniz
Genelde son ay i gören kullanmak istemiyor. Almak isteyen varsa alsinCanm 4.ay yazanlar 4.ayın sonuna kadar kullanılır demek.yani 1ay+1hafta süresi var hala
Canım aile hekimine git yazdır devamlı kullanıyorsan alabiliyorsunProgestan 200 mg fitil, estrofem ve proluton Depot iğne ihtiyacım oluyor devamlı elinde olan arkadaşlar yardımcı olabilirse çok mutlu olurum Ankara'dayım