Ücretsiz Tüp Bebek İlaç Paylaşım Alanı

Merhaba herkese şükürler olsun tedavim pozitif elimde kalan ilaçlar var şuan tedavide olan kişilere ücretsiz ulaştırmak isterim
12 adet oksapar enjektör skt: 02/24
1 paket esterofem skt: 09/26
3 paket coraspin yarım paket 12 adet coraspin skt: 10/26
2 paket deltacortril 5mg skt: 12/23
2 adet prolutex 25mg skt: 07/24
1 paket yarım içinde 24 adet Progestan yumuşak kapsül 31/24

Merhaba herkese şükürler olsun tedavim pozitif elimde kalan ilaçlar var şuan tedavide olan kişilere ücretsiz ulaştırmak isterim
12 adet oksapar enjektör skt: 02/24
1 paket esterofem skt: 09/26
3 paket coraspin yarım paket 12 adet coraspin skt: 10/26
2 paket deltacortril 5mg skt: 12/23
2 adet prolutex 25mg skt: 07/24
1 paket yarım içinde 24 adet Progestan yumuşak kapsül 31/24
Öncelikle hayırlı olsun. Bende daha yeni başladım raporsuz olduğum için aşırı pahalı ilaçlarım. Şuan gonal f kullanıyorum yarın itibariyle cetrotide de kullanmaya başlayacağım salı günü kontrolüm var şayet elinizdeki ilaçları yazarsa doktorum almak isterm. Nerede oturuyorsunuz.

Öncelikle hayırlı olsun. Bende daha yeni başladım raporsuz olduğum için aşırı pahalı ilaçlarım. Şuan gonal f kullanıyorum yarın itibariyle cetrotide de kullanmaya başlayacağım salı günü kontrolüm var şayet elinizdeki ilaçları yazarsa doktorum almak isterm. Nerede oturuyorsunuz.

Merhaba canım İstanbul beylikdüzündeyim tabi ki de neden olmasın

Merhaba canım İstanbul beylikdüzündeyim tabi ki de neden olmasın
Bide bilmiyorum merak ettiğimden soruyorum ama elinizde bu kadar ilaç nasıl kaldı. Çünkü benim doktorum şu ana kadar hep sayılı verdi ilaçlarımı mesela salı günü kontrolüm var hesaplayıp salı gününe kadar verdi. Elimde ilaç kalmıyor. Acaba sonra ki süreçlerde benim de mi kalacak öyle

Bide bilmiyorum merak ettiğimden soruyorum ama elinizde bu kadar ilaç nasıl kaldı. Çünkü benim doktorum şu ana kadar hep sayılı verdi ilaçlarımı mesela salı günü kontrolüm var hesaplayıp salı gününe kadar verdi. Elimde ilaç kalmıyor. Acaba sonra ki süreçlerde benim de mi kalacak öyle
Kalan ilaçlar şu şekilde oldu tüp bebek transferim tuttuktan sonra belli bir zamana kadar kullanmak durumundaydım bu ilaçların hepsini aile hekimi yazıyordu proletex hariç onun dışında devlet karşılıyordu bende kutu kutu yazdırdım sürekli gitmemek için nerdeyse 3 4 aylık olana kadar kullandım birde her kontrolümde ilaçların kullanım şekilleri de değişti o nedenle ☺️ yani sizinde aklınızda bulunsun aile hekimi yazıyor

Kalan ilaçlar şu şekilde oldu tüp bebek transferim tuttuktan sonra belli bir zamana kadar kullanmak durumundaydım bu ilaçların hepsini aile hekimi yazıyordu proletex hariç onun dışında devlet karşılıyordu bende kutu kutu yazdırdım sürekli gitmemek için nerdeyse 3 4 aylık olana kadar kullandım birde her kontrolümde ilaçların kullanım şekilleri de değişti o nedenle ☺️ yani sizinde aklınızda bulunsun aile hekimi yazıyor
Aaa aile hekimi raporsuz olduğumuz halde yazıyor mu? Hangi ilaçlar yazılıyor söyleyebilir misinix? Ona göre direk bende yazdırır öyle daha uyguna alırım.

Aaa aile hekimi raporsuz olduğumuz halde yazıyor mu? Hangi ilaçlar yazılıyor söyleyebilir misinix? Ona göre direk bende yazdırır öyle daha uyguna alırım.
Evet canım eğer gittiğin yer klinik tarzı bi yerde tüp bebek ilaçlarını özel almak durumunda kalıyorsun malesef
Progestan coraspin estrofem oksapar bu ilaçları aile hekimine tüp bebek tedavisi olduğunu söyleyince yazıyor zaten hangilerin karşılandığını sana söyler sende internetten bakabilirsin mesela prolutex 25 mg olan şeyi karşılamıyor vs.

Evet canım eğer gittiğin yer klinik tarzı bi yerde tüp bebek ilaçlarını özel almak durumunda kalıyorsun malesef
Progestan coraspin estrofem oksapar bu ilaçları aile hekimine tüp bebek tedavisi olduğunu söyleyince yazıyor zaten hangilerin karşılandığını sana söyler sende internetten bakabilirsin mesela prolutex 25 mg olan şeyi karşılamıyor vs.Çbiz 3 ayla kaybettik raporunuzu

Progestan coraspin estrofem oksapar bu ilaçları aile hekimine tüp bebek tedavisi olduğunu söyleyince yazıyor zaten hangilerin karşılandığını sana söyler sende internetten bakabilirsin mesela prolutex 25 mg olan şeyi karşılamıyor vs.
sıkıntı olmaz yazabildiğini yazarsa çok iyi olur. Teşekkür ediyorum bilgilendirmeniz için.

merhaba, bende yeni başlıycam tedaviye lütfen uygun ücretli yada ücretsiz kimde ne varsa yardımcı olur musunuz ? aşırı pahalanmış herşey ve sigortam yok. yrdımcı olursanız çok sevinirim İstanbul büyükçekmece de oturuyorum

merhaba, bende yeni başlıycam tedaviye lütfen uygun ücretli yada ücretsiz kimde ne varsa yardımcı olur musunuz ? aşırı pahalanmış herşey ve sigortam yok. yrdımcı olursanız çok sevinirim İstanbul büyükçekmece de oturuyorum
Hangi ilaçlar lazım elimde olanları belirttim hangileri uygunsa teslim edebilirim elden yada kargo şeklinde

Merhaba elimde tedavimden kalan soğuk zinciri hiç bozulmamış (ki soğuk zincire gerek yokmuş askında bu ilaçlarda) 1 adet meriofert ve 1 adet fostimol var 150 şer ml lik eğer işinizi görürse adres verirseniz kargolarım.
Erioferti dolapta mı sakladınız acaba ? Eğer dolapta muhafaza ettiyseniz etkisini kaybediyormuş burdan biriyle konuştum oda aynı şekilde saklamış doktoruma sordum bir kaç tane de eczacıya sordum hepsi etkisini kaybetmiştir dedi haberiniz olsun

Ben yeniden basliycam
Gonal F 450 mg flakon 5 adet
Gonal F 450 Mg kalem 5 kutu
Meiofert 75 lik 5 kutu
Ovit Relle 1 kutu
Cetrotide 0.25 mg 6 Kutu eğer yoksa Gonapeotyl iki kutu

Bunlar lazım

Gonal F 900 ve cetrotide var elimde tedavim iptal olduğu için ankara elden teslim edilebilir

X