Ücretsiz Tüp Bebek İlaç Paylaşım Alanı

Canım ilaç satışı yasak bilgin olsun

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,
Öncelikle isteyen herkese Allah nasip etsin. Ben 25.haftama girdim.
Elimde 3 kutu Progestan Dex (göbekten iğne)
1 kutu Proluton depot (kalçadan iğne)
bunlar kaldı.
İhtiyacı olan, Yazan ilk kişiye yollamak isterim.
Duanızdan başka bir şey istemem.
Çok sevgiler.
Duruyomu canım

Sevgili anne adayları elimde 15 adet (15 enjektör) Oksapar var. Doktorum kestiği için ihtiyacı olan birine vermek istiyorum malum çok pahalı her şey. Bana ve bebeğime duanızdan başka bir şey istemem🙏🏻

Ankara içi elden ya da tc telefon no vs alarak karşı ödemeli kargo yapabilirim. Daha önce yine bir arkadaşa ilaç kargo yaptığımda adresten başka bir şey almamıştım ve malesef hem kargo hem ben zor ulaştık kendisine🤦🏻‍♀️

Arkadaşlar elinde progestan dex olan var mı yarım kutu olsada olur 1 kutu aldım eksik kalıyor 10 adet lazım 7 adet çıktı kutudan yani eksiğim 3 ampul

Merhaba,
Öncelikle isteyen herkese Allah nasip etsin. Ben 25.haftama girdim.
Elimde 3 kutu Progestan Dex (göbekten iğne)
1 kutu Proluton depot (kalçadan iğne)
bunlar kaldı.
İhtiyacı olan, Yazan ilk kişiye yollamak isterim.
Duanızdan başka bir şey istemem.
Çok sevgiler.
Acaba ilaçları birine verdiniz mi

Sağlıkla sıhhatle kucağınıza almak nasip olsun Allah analı babalı büyütsün.
Sizin sorununuz neydi yaşınız kaç, ben 38 yaşındayım sebebsiz infertilite tanım var, embriyolarım oluşmuyordu ya da hasarlı oluşuyordu, Gonca Hanım daki tedavimde şükür 5 yumurta toplandı ve hepsi de embriyo oluştu kaliteside güzel ama nasip oladı tutunmadı 2 transferde de
Merhaba eğer özel değilse tedavi sürecinizi anlatabilir misiniz🙏🏻bende de çikolata kisti haricinde bir sıkıntı yok kist için ameliyat oldum hormon testleri gayet normal ama embriyo oluşmuyor yani 15 yumurta topladılar 8 tanesine işlem yapabildiklerini söylediler hiç embriyo oluşmaması çok tuhaf geliyor çevremdeki herkesin embriyosu oluşuyor mesela 1 yumurtası toplanmış embriyo oluşmuş hatta 5.güne gitmiş aynı doktor ve aynı laboratuvarda tedavi oluyoruz çok üzülüyorum😔

Arkadaşlar merhaba, elimde yarım estrofem, 5 enjeksiyon progestan ve 2 tane de progestan kaldı. Progestanın son kullanma tarihi Kasım, görseli ekledim. İhtiyacı olan özelden yazsın lütfen 🌸

Eklentiler

• 823257BA-9B13-42E3-A5E6-DBF2D25C33B9.jpeg
    823257BA-9B13-42E3-A5E6-DBF2D25C33B9.jpeg
    96 KB · Görüntüleme: 51
  • AEFE0610-570D-4CF5-ABFE-D28CEEDFCCE8.jpeg
    AEFE0610-570D-4CF5-ABFE-D28CEEDFCCE8.jpeg
    46,6 KB · Görüntüleme: 51
Arkadaşlar merhaba, elimde yarım estrofem, 5 enjeksiyon progestan ve 2 tane de progestan kaldı. Progestanın son kullanma tarihi Kasım, görseli ekledim. İhtiyacı olan özelden yazsın lütfen 🌸
Progestan dexe çok ihtiyacım var nerde otuyorsunuz

Merhaba arkadaşlar ben asilam ile hamile kaldım ama üçüz olduğu için 22 haftalık iken kaybettim maddi durumum maalesef tekrar tedavi olmak için yok SGK da olmadığı için rapor çıkarmıyorum doktorum tekrar tedavi yapalım dedi 6 kutu gonal f yazdı eflger elinde olan bana ücretsiz verebilen varsa o kişiye çok dua ederim lütfen yardım edin Kocaeli İstanbul ankara içi alabilirim ailelerin var oralarda alıp bana getire bilirler

X