- 15 Ekim 2020
- 120
- 138
- 34
Öncelikle çok teşekkür ederim. Ben özelden mesaj attım fakat görmediniz sanırım. Dönüş yapabilir misiniz bana ?Bende var arkadaşım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öncelikle çok teşekkür ederim. Ben özelden mesaj attım fakat görmediniz sanırım. Dönüş yapabilir misiniz bana ?Bende var arkadaşım
Merhaba duruyorsa hala yollabilir misiniz banaElimde Menapur var ihtiyacı olan yazabilir
Merhaba duruyorsa bana yollayabilir misinizElimde Menapur var ihtiyacı olan yazabilir
Canım dolap uygulamasında satanlar var bak istersenElinde Meriofert 150 olan yardımcı olabilir mi ?
Teşekkür ederim bakıyorum hemenCanım dolap uygulamasında satanlar var bak istersen
Ben verdim cnm inş bulursunuz sizdeMerhaba duruyorsa bana yollayabilir misiniz
Vermediyseniz ben alabilir miyimElimde 2 kutu progestan kaldı Bursa da ihtiyacı olan varsa verebilirim birinin işine yarasın
Arkdaşlar bana meriofert 150 lazım elinde olan varsa acil dönüş yapabilir miTüp bebek tedavisi gördüm ve şu an 25 haftalık ikiz gebeyim. Tüp bebek fiyatları ve ilaçları çok pahalı yaşadığım için biliyorum ve doktorum ilaçlarımı kesti.
Şu an elimde kullanmadığım fazla ilaçlar var. Hiç bir maddi ücret talep etmeden bunları bu sitedeki ihtiyacı olan bir arkadaşa karşıdan ödemeli göndermek istiyorum. Dediğim gibi maddi birşey istemiyorum dua etsin yeter.
Elimde fazla olan ilaçlar şunlar
- 3,5 kutu estrofem
- 12 adet ecopirin hap
- 31 hap z fol hap
- 4 ampul progestan dex
- 2 kutu oksapar
ilaçların son kullanma tarihlerine en az 1,5 yıl var.
Arkdaşlar bana meriofert 150 lazım elinde olan varsa acil dönüş yapabilir
İstanbuldamısınıMerhaba elimde tedavimden kalan soğuk zinciri hiç bozulmamış (ki soğuk zincire gerek yokmuş askında bu ilaçlarda) 1 adet meriofert ve 1 adet fostimol var 150 şer ml lik eğer işinizi görürse adres verirseniz kargolarım.
Hayır başka bir şehirdeyim ancak kargo ile gönderebilirimİstanbuldamısını
Bana 30 adet lazımdaMerhaba elimde tedavimden kalan soğuk zinciri hiç bozulmamış (ki soğuk zincire gerek yokmuş askında bu ilaçlarda) 1 adet meriofert ve 1 adet fostimol var 150 şer ml lik eğer işinizi görürse adres verirseniz kargolarım.
Çok fazlaymış umarım bulabilirsiniz bende yalnızca 1 tane var eğer tedaviye başlamadıysanız önerim doktorunuzla konuşun ve değiştirsin ilacı çünkü bulmak neredeyse imkansız.Bana 30 adet lazımda
Bu ilacı çok güzel olduğunu söylüyorlar daha başlamadım bulabilirsem toparlıcam bulamasamda değiştirmesini söylicemÇok fazlaymış umarım bulabilirsiniz bende yalnızca 1 tane var eğer tedaviye başlamadıysanız önerim doktorunuzla konuşun ve değiştirsin ilacı çünkü bulmak neredeyse imkansız.
Tamamdır herşey gönlünüzce olsun ihtiyaç olursa dm den mesaj atarsınız. İyi günler.Bu ilacı çok güzel olduğunu söylüyorlar daha başlamadım bulabilirsem toparlıcam bulamasamda değiştirmesini söylicem
Hamile kalabildinizmiBen verdim cnm inş bulursunuz sizde