Ücretsiz Tüp Bebek İlaç Paylaşım Alanı

Tüp bebek tedavisi gördüm ve şu an 25 haftalık ikiz gebeyim. Tüp bebek fiyatları ve ilaçları çok pahalı yaşadığım için biliyorum ve doktorum ilaçlarımı kesti.

Şu an elimde kullanmadığım fazla ilaçlar var. Hiç bir maddi ücret talep etmeden bunları bu sitedeki ihtiyacı olan bir arkadaşa karşıdan ödemeli göndermek istiyorum. Dediğim gibi maddi birşey istemiyorum dua etsin yeter.

Elimde fazla olan ilaçlar şunlar
  • 3,5 kutu estrofem
  • 12 adet ecopirin hap
  • 31 hap z fol hap
  • 4 ampul progestan dex
  • 2 kutu oksapar

ilaçların son kullanma tarihlerine en az 1,5 yıl var.
Arkdaşlar bana meriofert 150 lazım elinde olan varsa acil dönüş yapabilir mi

Merhaba elimde tedavimden kalan soğuk zinciri hiç bozulmamış (ki soğuk zincire gerek yokmuş askında bu ilaçlarda) 1 adet meriofert ve 1 adet fostimol var 150 şer ml lik eğer işinizi görürse adres verirseniz kargolarım.

Merhaba elimde tedavimden kalan soğuk zinciri hiç bozulmamış (ki soğuk zincire gerek yokmuş askında bu ilaçlarda) 1 adet meriofert ve 1 adet fostimol var 150 şer ml lik eğer işinizi görürse adres verirseniz kargolarım.
İstanbuldamısını

Bana 30 adet lazımda

Çok fazlaymış umarım bulabilirsiniz bende yalnızca 1 tane var eğer tedaviye başlamadıysanız önerim doktorunuzla konuşun ve değiştirsin ilacı çünkü bulmak neredeyse imkansız.
Bu ilacı çok güzel olduğunu söylüyorlar daha başlamadım bulabilirsem toparlıcam bulamasamda değiştirmesini söylicem

X