- 16 Nisan 2020
- 4
- 0
- 35
Merhaba hangi şehir?Merhaba arkadaşlar 3. Denemeye başlamayı istiyoruz ama maddi olarak çok yorulduk. Elinde Cetrotide ve gonal f olup yardımcı olmak isteyen varsa alabilirim
Merhaba İstanbulMerhaba hangi şehir?
Merhaba İstanbul
Maalesef EskişehirdeyimMerhaba İstanbul
Sağlık olsun teşekkür ederimMaalesef Eskişehirdeyim
Merhaba Diyarbakıra kargo yapılır mıElimde 9 ay tarihli cetrodite var İzmirdeyim lazım olan varsa vereyim
Soğuk zincir ve oraya gelene kadar bozulur canim yakın yer olsa kargo ile atardımMerhaba Diyarbakıra kargo yapılır mı
Anladım canımSoğuk zincir ve oraya gelene kadar bozulur canim yakın yer olsa kargo ile atardım
Tarihi nedirİzmirde cetrotide ihtiyacı olan varsa elimde 1 adet var yardımcı olmak isterim
Nisan 2024Tarihi nedir
Prograf ı ben kullanıyordum bi bakmam lazım kalmış mımerhaba, elinde yarım kalmış ya da kullanmadığınız prograf var mı acaba? Tedavimin bitmesine çok az kaldı tekrar bir kutu almak istemiyorum açıkçası. yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bende de bir o kadar mevcut isteyen olursa bende de varElimde 2 kutu progestan kaldı Bursa da ihtiyacı olan varsa verebilirim birinin işine yarasın
Peki Ücretsiz mi? Bu alan da ücretsiz veriliyor ilaçlar çünküNisan 2024
çok sevinirim kontrol edebilirseniz varsa elinizde almak isterim sizden.Prograf ı ben kullanıyordum bi bakmam lazım kalmış mı
Progestan 200 mgMerhaba. Antalya'da yaşıyorum. Elinde progestan olan varsa benimle paylaşabilir mi acaba ? Günde 6 tane kullandığım için reçeteli yetiştiremiyoruz ve 1 kutu 5 günde bitiyorGenel olarak ücretli alıyoruz
Bende var arkadaşımProgestan 200 mg