• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ücretsiz spiral...

kito_

Gülümse ! ne düşündüğünü bilmesinler..
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2013
3.034
4.655
198
doğumdan sonra geçen ay regl oldum.neredeyse 11ay olmadım.
şimdi spiral düşünüyorum bana ücretsi bazı özel hastanelerin yada aile planlama merkezlerinin taktığı söylendi.
bilgisi olan var mı ?

blgisi olan var mı?

blgisi olan var mı?

Bende birara araştırmıştım. Özel hastaneler ücretsiz takmıyor. Aile planlama sağlık ocaklarıda.. devlet hastanelerine yönlendiriyor. Ben özelde 150-tl ye taktırdım. Devlet hastanesi elimizde kalmadı dedi. Dolandım durdum anlıycan.

Evet arkadasin dedigi gibi,ozel hastanede paralu takiliyor.doktor takiyor.
Aile planlama merkezleride takiyor aslinda ama islem bir iki gun suruyor.belki merkezden merkeze degisir.tahlil sonuclari gun icinde cikmadigindan ertesi gune kaliyorsun. Devlet hastanesi de ucretsiz takiyor.bir kadin dogumcuya muayene oluyorsun,gerekli islemleri yaptiktan sonra dogumhaneye yonlendiriyor seni.orda ebeler takiyor.
UcretsiZ iyi degildir diye devlet hast.pek tercih edilmiyor nedense.su var halbuki,ozel doktorun bir ayda taktigi spral sayisiyla ebeninkisi arasinda buyuk fark vardir.diyecegim su ki doktora yada ebeye taktirdigin onemli degil.onemli olan isi yapanin deneyimi.spral konusnda ebelerin daha deneyimli oldugunu dusnuyorum.

doğumdan sonra geçen ay regl oldum.neredeyse 11ay olmadım.
şimdi spiral düşünüyorum bana ücretsi bazı özel hastanelerin yada aile planlama merkezlerinin taktığı söylendi.
bilgisi olan var mı ?
Sağlık ocakları ücretsiz takıyor diyebiliyorum

Back