Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasıl yanıkızlar her yer bedava numune gönderiyomuşta haberimiz yokmuş hemen hemen her yere gönderdim ne zaman gelir acaba
ya mesela aptamil girdim sitesine iletişim bölümüne numuneler gönderiyomuş yeni çıkanürünlerin bedava kargo ürnde ücretsiznasıl yanı
Bu tür şeylerde yani bedava olan ürünlerde kargo parası alıcıya ait olur ama sonuçta böyle birşey var ise bile gönderecekleri ürününün fiyatı çok düşük ama kargo parası yüksek olur.kızlar her yer bedava numune gönderiyomuşta haberimiz yokmuş hemen hemen her yere gönderdim ne zaman gelir acaba
yazdığımı iyi okumuosunuz galiba numune diorum denemelik zatenBu tür şeylerde yani bedava olan ürünlerde kargo parası alıcıya ait olur ama ve derecesini düşünmem sonuçta böyle birşey var ise bile gönderecekleri ürününün fiyatı çok düşük ama kargo parası yüksek olur.
evette nereye açacağımı bilemedim yeniyim dahakonu yanlış yere açılmış gibi.
yeniyim anlayışla karşılarsanız seviirim canlarımmmşimdi bu konu bdvye mi ait. yapmayın artık
parfumu kım gonderıyomusya mesela aptamil girdim sitesine iletişim bölümüne numuneler gönderiyomuş yeni çıkanürünlerin bedava kargo ürnde ücretsiz
karşıladım. taşıdımda.yeniyim anlayışla karşılarsanız seviirim canlarımmm
Heran herşey olabilir Beklemede kal okyşimdi bu konu bdvye mi ait. yapmayın artık
Thank Youuu!!karşıladım. taşıdımda.
hep tetikteyim ama inan 5 dakia ayrılayım direkt 5 konu bdv dışı açılıyor.Heran herşey olabilir Beklemede kal oky
Allah allah nerde canim o bolum ben bulamadimBu konuda bir bolum var zaten forumda. Numeleri bedavaları bildiriyor kk hatunları.
Eğlenceli bolum :) Dilerseniz bir bakın.