• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÜCRETSİZ NUMUNELER BEZ MAMA PARFÜM MAKYAJ NUMUNELERİ

THEY-

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2014
5.247
3.452
198
kızlar her yer bedava numune gönderiyomuşta haberimiz yokmuş hemen hemen her yere gönderdim ne zaman gelir acaba :D :rolleyes:

çoğu yerde kargoyu alıcı ödemeli gönderiyor ama..Bana gelecek 1 liralık numune için 7 lira kargo ödemek istemem ben

fairy molfix ben aradım gönderdiğim yerleri kargo ücretsiz kesinlikle ücret almıyoruz dediler

kızlar her yer bedava numune gönderiyomuşta haberimiz yokmuş hemen hemen her yere gönderdim ne zaman gelir acaba :D :rolleyes:
Bu tür şeylerde yani bedava olan ürünlerde kargo parası alıcıya ait olur ama sonuçta böyle birşey var ise bile gönderecekleri ürününün fiyatı çok düşük ama kargo parası yüksek olur.

Bu tür şeylerde yani bedava olan ürünlerde kargo parası alıcıya ait olur ama ve derecesini düşünmem sonuçta böyle birşey var ise bile gönderecekleri ürününün fiyatı çok düşük ama kargo parası yüksek olur.
yazdığımı iyi okumuosunuz galiba numune diorum denemelik zaten

Bu konuda bir bolum var zaten forumda. Numeleri bedavaları bildiriyor kk hatunları.
Eğlenceli bolum :) Dilerseniz bir bakın.

Yok kızlar kargo ücreti almıyorlar numeler için.
Deneme boyu geliyor zaten geldiğinde. Komşumda hep istiyor böyle numuneler.
O da buradaki konudan takip ediyor. Uye buraya.

milupa gönderiyor bir tek. diğerlerini bilmiyorum.

Back