• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ücretsiz izine ayrılan öğretmen arkadaşlar

ben seminer dönemi için bir haftalık normal rapor alıorum okul başlayıncada 30 günlük heyet raporu sonrada senenin sonuna kadar inş ücretsiz izin napalım onların bize paradan çok ihtiyacı var :1hug:

kızlar bende şunu duymuştum doğumdan sonra rapor falan almadan direk ücretsiz izin almamız gerekiomuş yoksa öyle hakkımız ortadan kalkıomuş ne derece doğru bu bilgisi olan varmı? bi de bildiim kadarıyla ücretsiz izin hakkımız 12 ay bunu ister bütün halinde ister bölerek kullanabiliyoruz die biliyorum. diyelimki yaza kadar ücretsiz izin aldım. sonra seminerlerde işe geri döndüm. sonra eylülde baktım bebek için zor olacak gene ücretsiz izin almak istiyorum böyle bi hakkım varmı yoksa birleştirmemmi gerekir?

kızlar bende şunu duymuştum doğumdan sonra rapor falan almadan direk ücretsiz izin almamız gerekiomuş yoksa öyle hakkımız ortadan kalkıomuş ne derece doğru bu bilgisi olan varmı? bi de bildiim kadarıyla ücretsiz izin hakkımız 12 ay bunu ister bütün halinde ister bölerek kullanabiliyoruz die biliyorum. diyelimki yaza kadar ücretsiz izin aldım. sonra seminerlerde işe geri döndüm. sonra eylülde baktım bebek için zor olacak gene ücretsiz izin almak istiyorum böyle bi hakkım varmı yoksa birleştirmemmi gerekir?

canım ilk başta ben de öyle biliyordum.doğumdan sonra rapor kullandım dönemi kapattım ama bu dönem ücretsiz izine ayrılacağım yani oluyormuş.ücretsiz iznini bölerek kullanabilirmisin onu bilmiyorum.

ben seminer dönemi için bir haftalık normal rapor alıorum okul başlayıncada 30 günlük heyet raporu sonrada senenin sonuna kadar inş ücretsiz izin napalım onların bize paradan çok ihtiyacı var :1hug:

katılıyorum para nedir ki eninde sonunda kazanılır idare edilir ama onların bize çok ihtiyacı var.bizim mesala şuan kredi borcumuz var ben ücretsiz izine ayrılınca maddi olarak sıkışacağız ama bebeğimden kıymetli mi bir şekilde idare ederiz.

bende karar veremiyorum.izne ayrılsammı ayrılmasam mı zor bir karar...

ben de çok kararsızdım kalbim ayrıl bebeğinin sana ihtiyacı var diyordu mantığım ise çalışmalısın yoksa maddi olarak çok sıkışacağız diyordu.ama kalbim ağır bastı kesin kararımı verdim ayrılıyorum.

ben ücretsiz izne ayrılamayacağım.hem de 1.sınıf okutacağım.bebeğimde 4 aylık olacak:(((

neden ayrılamıyorsun canım? maddi olarak mı? bizim de kredi brcumuz var biz de sıkışacağız ama ben yine de idare edebiliriz diye düşünüp ayrılmaya karar verdim.seninki daha da küçükmüş.hakkında hayırlısı olsun.

Back