• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ücretsiz izi alan öğretmen anneler

shannon

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2007
1.587
844
648
Eskişehir
merhaba ben bu dönem ücretsiz izin aldım öğretmenim 2.dönemde iznimi uzatsammı diye düşünmeye basladım eger calısırsam kayınvalidem bakacak ama kızımı nasıl bırakıcam bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz 2.dönem baslıcakmısınız aslında kızım 11 aylık olacak 2.dönem birde yarım gün ama yinede kararsızım off ya cok zor bu işler

ben de 2. dönem izne ayrılcam ve bende seneye senin gibi olucam seneye ilk dönem iznimi uzatsam mı diye düşünüyorum ama sanırım çalışırım çünkü nasılsa bir gün ayrılıcaz işe başlıcaz artık hiç çalışmıcam diyosan o ayrı bir olay tabii

ben 2 hazirana kadar aldım iznimi kalan 2-3 haftada da rapor alacağım yani seneye başlayacağım inşallah bebeğim 18 aylık olunca o zaman da annem gelip bizde bakacak

bende şubata kadar izine ayrıldım vede senin gibi kararsızım .okulum yakın arabayla 5 dk falan öğleciyimde şubatta başlarım baktım olmadı yine izne ayrılırım.denemekte fayda var.

Back