- Konu Sahibi buse67zeynep
merhaba arkadaşlar buse ve zeynep ,in konusundaki kıyafetleri ücretsiz ihtiyacı olan birine göndermek istiyorum evde koyacak yerim yok bari ihtiyacı olan biri yararlansın hepinize sevgiler.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba 2 kızı olan fakir bir tanıdığımız için alabilirim benim oğlum var onun kıyafetlerini gönderiyordum ama sizinkiler de olursa hoşlarına gider diye düşündüm çnk şimdiye kadar hep oğlumun papyonlu kravatlı mavi badilerini falan giydirmek zorunda kaldı eşi kanser evleri kira ve bebeği çok zayıf doğdu açlıktan adresini de verebilirim
merhaba çocukların yaşı kaç acaba
allah yardımcısı olsun çok zor yenidn hamile kalmasıda kötü olmuş ama allahın verdiği yapıcak bişey yok.inşallah tez zamanda bütün zorluklardan kurtulurlar.Merhaba biri 1 yaşında biri 4 yaşında şimdi yine hamile kalmış hem de spiralle o kadar çaresizler ki inancından dolayı aldıramadı da biz elimizden geldiğince yardım ediyoruz ama çok zor
allah yardımcısı olsun çok zor yenidn hamile kalmasıda kötü olmuş ama allahın verdiği yapıcak bişey yok.inşallah tez zamanda bütün zorluklardan kurtulurlar.
benim kızım 21 aylık eğer bir yaş olan iri değilse ona bir şeyler ayarlamaya çalışırım çünkü kızım zayıf hala 12 aylık kıyafetleri olabiliyor birde ayırmazsa oglumunkilerdende koyarım oda 21 aylık şuan onunkilerde 1 yaşa olur.sen özelden adresini yazarsan sevinirim.
Canım zAten doğru düzgün beslenme yok ki çocuk iri olsun bi de emziriyordu ablası vefat etti sütü de gitmiş dolayısıyla çocuklar öyle gelişkin değil ben adresi yollayacağım
allah yardımcıları olsun.çok üzülüyorum böyle şeyler duyunca bir annenin çocuğuna istediklerini yapamaması besleyememesi çok zordur.( ben adresi bekliyorum sizden en kısa zamanda toparlayıp kargoya veririm.
Tamam ben açık adresi alıp hemen yollayacağım busezeynep sen de yollarsan ben sana kargo ücretini gönderirim isterrsen hesabına bandag sana da aynı şekilde
canım bir yaşında ve dört yaşında olanda mı kız yeni doğacak olanın cinsiyeti belli mi çünkü benim oğlum 2,5 yaşında kızım 10 aylık ona gönderecek bişeyim yok ama belki yeni doğacak olana gönderirim hastane ve çıkışında ne lazım olacaksa işte battaniye tulum kıyafet falan
Ancak bu arada, daha ihtiyaç sahibi olup hepsini göndermek istediğiniz kişi olabilir, lütfen bu durumda es geçiniz beni, ben yine de kocaman teşekkür ederim :) üstteki yazıları okuyunca, daha zor durumda olabilenleri gördüm efenim, Rabbim yardımcısı olsun herkesin.
Olsun hepsi aynı kişiye gitmese de olur istersen busezeyneptekileri sen al canım senin de duan alınmış olur
Teşekkür ederim, sağolun. Ancak nasıl hareket edilirse edilsin ben yine de dua ederim. Bana gönderilecek olan olsa da olur, olmasa da olur. Ben sadece, eğer fazladan kışlık mışlık elbise mont kot ne varsa, işte elinde ne fazlaysa, kullanılabilir durumdaysa, kızıma alabilirim diye söyledim.
Bu durumda, ben kendimi es geçiyorum, lütfen yukarıdaki entrylerde bahsettiğiniz anneye gönderiniz, ben talip olma isteğimi geri çekiyorum : ) seve seve hem de, demedim söylemedim bilin.
Bu davranışta bulunan hanımefendiye de sonsuz teşekkürler, keşke burda hepimiz böyle birbirimize göndersek, değiştirsek, herkesi sevindirsek : )
yeter ki çocuklar mutlu olsun.
merhaba arkadaşlar dün özelden çok sayıda msj geldi ama o mesajların içinden birtanesi çok etkiledi beni ve ben bu insanı tanımak istiyorum deyip düştüm yollara oturduğum yerede uzaktı ama olsun hayır işi dedim gittim ve gördüm gerçektende hali içler acısıydı anlatıldığı kadar vardı ve ben kıyafetleri onlara bırakıp ordan huzurlu bir şekilde bir sürü dua alaraktanda ayrıldım o insanla tanışmama vesile olan arkadaşım allah sendende razı olsun şu dünyada paylaşmak kadar güzel birşey yok hepinize sevgiler.