- Konu Sahibi Mathilda_8
Merhabalar size nasıl ulaşabilirim,,? teşekkürler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar size nasıl ulaşabilirim,,? teşekkürleinstagram adresim buradan ulaşabilirsiniz
Sevgili anneler, ben bir devlet üniversitesinde öğretim görevlisi olarak calisyorum. Kadın sağlığı ve hastalıkları hemşireliği alanım, ayrıca temas derneğinden emzirme danışmanlığı eğitimi aldım. Emzirme sürecinde sorun yaşayan annelere ücretsiz danışmanlık yapacağım. İlgilenenler ile haberlesiriz.
Merhaba ben de destek alabilir miyim nasıl ulaşırım size?
merSevgili anneler, yoğunluktan dolayı akut olarak cevaplayamıyorum kusura bakmayın özelden dönüş yaptım çoğunuza
Merhabalar size nasıl ulaşabilirim,,? teşekkürler
Lütfen banada donus yapin ulasabilecegim bir numara veya bi adres varmi bir aydir emmiyor bebeğim yardima ihtiyacim varSevgili anneler, yoğunluktan dolayı akut olarak cevaplayamıyorum kusura bakmayın özelden dönüş yaptım çoğunuza
Merhabalar. Ben de 3 çocuk annesi öğretmenim. Okullar açıldı çok şükür, eski tempomuza döndük. Benim yaramaz sagdigim sütleri biberonla içmiyor. Digerlerine 6.Ayda başlamıştık, bu biraz inatçı. Beni göremeyince oyun oynarken uyuyakaliyor, sütleri içmiyor beni bekliyor. Ne yapabilirim, tavsiyelerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.Sevgili anneler, yoğunluktan dolayı akut olarak cevaplayamıyorum kusura bakmayın özelden dönüş yaptım çoğunuza
Sevgili anneler, ben bir devlet üniversitesinde öğretim görevlisi olarak calisyorum. Kadın sağlığı ve hastalıkları hemşireliği alanım, ayrıca temas derneğinden emzirme danışmanlığı eğitimi aldım. Emzirme sürecinde sorun yaşayan annelere ücretsiz danışmanlık yapacağım. İlgilenenler ile haberlesiriz.
Şimdi sorulara cevap vermiyor pasif gozukuyor rica etsem bana da anlatir misiniz acabaMarhilda_8 seyma hanim a ulastim. Sağolsun cok yardimci oldu. Bilmediğim oyle seyler varmis ki. Allah bin kere razi olsun. Yavas yavas mamayi bırakacağız onun sayesinde inşallah