Ücretsiz düğün, nişan çekimi

perigunlugu

..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2012
6.379
10.803
298
Merhabalar,
Ücretsiz portfolyomu oluşturmak için, dış mekan düğün yada nişan çekimi yapacağım. Mesaj atmanız yada konuya cevap vermeniz yeterlidir

Eğer isteyenler olursa örnek fotoğraflar gönderebilirim. İletişime geçmek isteyenler için bu konu içerisinde mesaj atmanız yada bana özel mesaj atmanız yeterli olacaktır Artık daha sık takip edeceğim..

Not: Çekimler İstanbulda olacaktır Hak verirsiniz ki şehir dışı çok çok fazla ayrı bir maliyet ve bunu karşılayamam maalesef Şimdiden özür diliyorum bu sebeple

Açıklama: Yeterli sayıda çiftimizle görüşme sağladım ve kısmetse çekimlerini gerçekleştireceğiz. Şimdiden ilginiz için çok teşekkür ederim..

Son düzenleme:
Merhaba, 23 kasımda nikahımız var. Nikah öncesinde dış mekanda fotoğraf çekimi istiyoruz ancak ne yazık ki evlilik için çektiğimiz kredi profesyonel fotoğrafçılara yetmiyor. Bizim resimlerimizi çekebilirseniz çok mutlu oluruz. Nasıl iletişime geçebiliriz?

Siteye uzun zamandır girememiştim ve size yardımcı olamadığım için çok üzüldüm gerçekten

Merhaba bayanlar,

Halen bu teklifim geçerli... Özellikle Mart Nisan Mayıs ayında düğün,nişan yada sözü olan çiftlere ücretsiz çekim gerçekleştireceğim. Eğer isterlerse albüm konusunda da yardımcı olabilirim

canım merhaba,dünden beri açıp açıp kapatıyorum mesajı yazsammı emin olamadım :) benim tahmini mayıs ayında nişanım olucak eğer organize edebilirsek gelmeni çok isterim.tam tarih ne yazıkki belli değil haftasonu kararlaştırıcaz.Eylül olma ihtimalide var ne yazıkki.Neyse mesajım dursun burda belki şans yardım eder he? :)

Merhaba,

özel mesaj kutunuxu kontrol edebilir misiniz ? Mesaj attım size.

Şimdiden mutluluklar

Merhaba 23 martta nişanım var fotoğraf konusunda yardımcı olabilir misiniz?

Giizem hanım mesajları silmişim bana mail atar mısınız smyyoztrk@gmail.com

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…